Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینو نوموخام قد کوتاهه بیا برو اینجا امید [h=1]آمارمجردهای منتظر بخت !!!![/h] 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام یکتا جونمرسی از دعوتت عزیزم در این حدی که می شناسم : مهربون خونگرم شاد و پرانرژی مهارت خاصیم در رشته ی خودش داره... امیدوارم همیشه شاد و خرم باشی سلاااااام همشهری عزیزِ خودم مرسی گلم نظر لطفته شاد باجی همیشه 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاااام اجی گل خودم.خب اول از همه اینکه آبجی عشقم افسانه اس...این خودش کلی ویژگی مثبته هنرمند و باسلیقه اس، والبته سلیقه ی دخترونه ای داره..کلا خیلی دختره نمیدونم چرا اما تابلوئه که ته تغاریه...مث خودم.. خوش اخلاق و خوش برخورد و مهربون و خونگرمه. مودبه و حساس...مخصوصا تو سرعت پاسخگویی به پیغام و دعوت ها ...که منم سرعتم تو این زمینه ها پایینه و ازم ناراحت شده :rose: و خیلی خانوم و باوقاره و دختر عاقلیه سلام نلیکم ابجی جون مینااااااا خوج اومدی بسیـــــــــــــــــار از من تعریف کن از افسانه تعریف نتن "کلا خیلی دختره " رو باحال گفتی یکم توقعم از دوستام زیاده خوتو که جای خود داری آجی نه آجی جون همونجور که زود ناراحت میجم زودم یادم میره دوس میجم 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینو نوموخام قد کوتاهه تاپیک تحلیل شخصیت من شده موسسه همسریابی روحِ مجردِ انجمن... اینقد در بند ظاهر نباش میگم این روحه خیلی خانومه آشپزیش 20،اخلاق و رفتار 20،شعور و معرفت 20 دیگه چی میخوای ؟تازه از کجا معلوم راضی بشه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تا جایی که شناختم شر و پر انرژی البته این شیطنت بیشتر داخل انجمنه. خارج انجمن آرومتری با جنبه هستی و سخت ناراحت بشی از کسی. ولی فکر کنم از اون تیریپا هستی که اگه ناراحت بشی دیگه نابود میشه با بقیه خوب و راحت ارتباط برقرار میکنی یعنی در اصل روابط عمومی بالایی داری. البته شایدم به خاطر رشتت باشه که یکی از لازمه هاشه به نظرم. به دوستات احترام میذاری و کلاً با وجود شیطنت زیاد خیلی هم مودبی و سعی هم میکنی کسی رو از خودت نرنجونی. اینایی که گفتم ترکیبی بود از خصوصیاتی که تو انجمن ازت دیدم و خصوصیاتی که تو یه میتینگ حضوری که اومده بودی دیدم. 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تا جایی که شناختم شر و پر انرژی البته این شیطنت بیشتر داخل انجمنه. خارج انجمن آرومتری با جنبه هستی و سخت ناراحت بشی از کسی. ولی فکر کنم از اون تیریپا هستی که اگه ناراحت بشی دیگه نابود میشه با بقیه خوب و راحت ارتباط برقرار میکنی یعنی در اصل روابط عمومی بالایی داری. البته شایدم به خاطر رشتت باشه که یکی از لازمه هاشه به نظرم. به دوستات احترام میذاری و کلاً با وجود شیطنت زیاد خیلی هم مودبی و سعی هم میکنی کسی رو از خودت نرنجونی. اینایی که گفتم ترکیبی بود از خصوصیاتی که تو انجمن ازت دیدم و خصوصیاتی که تو یه میتینگ حضوری که اومده بودی دیدم. کو سلامت؟خوج اومدی مدیررررر آره ینی اگر ناراحتیم تو دلم بمونه و حل نشه واقعا نااااابود میشم فکر نمیکردم اینقد خوب بتونی تحلیل کنی +10 امتیاز به خودت اضافه کن +یه شوکول هم جایزت یکم هم از بدی هام میگفتی خو مرسی که اومدی 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام یکتا جونی این روزا یا تحلیلت میکنن یا داغ خائن بازم خائن بازم خائن والااااا حالا از خیانتش که بگذیرم دخمل خوبی هستی دیگه. خوش برخورد فک کنم مهربون نباشی مودب به نظر من آرومی.مثل من شیطونیتو نشون نمیدی 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام یکتا جونی این روزا یا تحلیلت میکنن یا داغ خائن بازم خائن بازم خائن والااااا حالا از خیانتش که بگذیرم دخمل خوبی هستی دیگه. خوش برخورد فک کنم مهربون نباشی مودب به نظر من آرومی.مثل من شیطونیتو نشون نمیدی سلام سحر جون خوش اومدی اره باووو بیخبر مدیرم کردن وگرنه من گرافیک رو با هیچی عوض نمیکنم شاید مهربونیمو بروز نمیدم وگرنه قلبن مهربونم بخصوص تو رو هم دوز دالم 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دختر مهربون ...ساکت ..کم حرف ... 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکتا یه دختر آروم. با سلیقه. رفتارهای کاملاً دخترونه. احساساتی. با حجب و حیا. باهرکسی دوست نمیشه و رفت و آمد نمیکنه ولی اگر باکسی قاطی شد دیگه خیلی دوست خوبی میشه براش. قدبلند، خوشگل و خوشتیپ. همه کاری رو باید سرفرصت انجام بدی نه عجله ای. همسر خیلی خوبی هم میشی. از اونا که یه رابطه عمیق با همسرت برقرار میکنی. فعلاً همینا خب. 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دختر مهربون ...ساکت ..کم حرف ... خوش اومدی...مختصر و مفید 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکتا یه دختر آروم.با سلیقه. رفتارهای کاملاً دخترونه. احساساتی. با حجب و حیا. باهرکسی دوست نمیشه و رفت و آمد نمیکنه ولی اگر باکسی قاطی شد دیگه خیلی دوست خوبی میشه براش. قدبلند، خوشگل و خوشتیپ. همه کاری رو باید سرفرصت انجام بدی نه عجله ای. همسر خیلی خوبی هم میشی. از اونا که یه رابطه عمیق با همسرت برقرار میکنی. فعلاً همینا خب. به امیرررر خان خوش اومدی اوه چه روانشناسانه تحلیلم کردی تو که همش تعریف کردی باز بیا بیشتر از بدی هام بگو شوکول جایزه بگیر +10امتیاز برای خط ششم+یه شوکول 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام یکتا جان همینجا میگم چون شناخت زیادی ندارم ولی در کل خیلی خانم و با وقار مهربون دوست داشتنی و گل هستی خطایی ندیدم که بخوام تحلیل کنم 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام یکتا جان همینجا میگم چون شناخت زیادی ندارم ولی در کل خیلی خانم و با وقار مهربون دوست داشتنی و گل هستی خطایی ندیدم که بخوام تحلیل کنم سلام ارشدیون..خوش اومتی مچکرم ... حالا مدیرم کردی ایشالا میبینی بزودی 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مامی من خیلی خوبه مهربونه یکم سخت اخت میگیره دلش نازکه دکتر ناز و خوش تیپی هست در کل ما چاکریشیم 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خو ما بیشتر باهم دعوا کردیم شخصیت مخصیت زیاد مطرح نبوده خو میریم سر تحلیل: رشتت به روحیاتت نمیخوره روحیات هنری داری و حقوق را با هنر میانه ای نیست. کمی تا قسمتی شیطون هستی اما محدود میشه در کودک درونت که در این فضا بیشتر بروز میکنه در فضای واقعی به گمانم خجالتی باشی کمی تا قسمتی باید لوس باشی بخاطر نوع اواتار و رنگ صورتی همینا دیگه بعدا که بیشتر دعوا کردیم بیشتر میشناسمت پ ن: ریز میبینمت 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوش اومدی...مختصر و مفید همین جوری خوبه دیگه زیادی بگم رودار میشی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده