Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سَـــــنام مرسی از دعوتت یکتا جان... من تا حالا با یکتا جون برخورد نداشتم. ولی به نظرم یه دخملِ شادِ مهربونِ خوش برخورد میاد موفق باشی گلم 7 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گذاشتی من برم ، بعد تاپیک بزنی ؟ یکتا ژونممممممم خیلی مهربون و بامعرفته شخصیت پیچیده ای نداره ، روراست و ساده ست ، مثل کف دست وقتی ناراحته اولش یکم مقاومت میکنه و نمیگه ، ولی بعدش ... حرف دلش رو میزنه نصفه و نیمه :دی عاشق رنگ صورتیه . ایشاا... با عنوان صورتی ببینمت به همین زودی ها . اگر یه کاری رو بخواد انجام بده ، دیگه هیچی جلودارش نیست . خلاصه اینقدر سماجت میکنه تا جواب بگیره کاری هم که نخواد انجام بده ، تمام تلاشش رو میکنه که انجام نده کلاً پایه ی هرگونه خرابکاری ،تخریب، رو مخ راه رفتن، مخ زدن، شیطونی ،اذیت و آزار دیگران گاهی وقتا تکلیفش با خودش مشخص نیست . زودتر تکلیفتو مشخص کن خلاق ، هنرمند و با سلیقه هم هستش خلاصه خیلی گلی ایول ننه جونم ببین چه خوب تحلیل کرده منو... خو نامحسوس میری و میای آدم تکلیفشو نمیفهمه باید حواست باشه ناراحتم نکنی چون برای گفتن دلیلش بشدت جیگرتان له شده تا حرف بزنم ...که البته اخلاق بدیه باید سعی کنم درستش کنم(+10امتیاز به نکته خوبی اشاره کردی که باید اصلاح بشه) ایشالا ایشالا اصن باید اسم مدیرا بجای بنفش صورتی باشه پیشنهاد دادم تو تالار مدیرا منتها هنو جامه عمل نپوشیده دلم برای تخریب پروف مردم تنگ شده الان نمیدونم با خودم چند چندم خدا مرا هدایت و کمک نماید مرسی عزیزم که اومدی از خوبیهام کم گفتی ها ژیگرِ منی 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سَـــــناممرسی از دعوتت یکتا جان... من تا حالا با یکتا جون برخورد نداشتم. ولی به نظرم یه دخملِ شادِ مهربونِ خوش برخورد میاد موفق باشی گلم سلام گلم مرسی که به دعوت اینجانت بها دادی و اومتی:hapydancsmil: به به میبینم که خوش سلیقه ای تو انتخاب شکلک ینی عاشق اینم من:hapydancsmil: مرسی عزیزم 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکتا خانوم یکی باشه یکتا باشه افتخار آشنایی زیادی باهاش نداشتم جز اینکه روحیه لطیف و هنری و حساسی داره امیدوارم موفق باشه همیشه 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکتا خانوم یکی باشه یکتا باشهافتخار آشنایی زیادی باهاش نداشتم جز اینکه روحیه لطیف و هنری و حساسی داره امیدوارم موفق باشه همیشه مرسی پری جون ک اومدی شاد و موفق باشی گلم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من زن موخام یکتایی دخمل دم بخت زیاد میاد و میره اینجا ببینم چیکار میکنی 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من زن موخام یکتایی دخمل دم بخت زیاد میاد و میره اینجا ببینم چیکار میکنی مگه اینجا تاپیک همسر یابیه؟من میگم برو بدین منظور یه تاپیک تخصصی بزن بیا هی از خوبی هام بگو فعلن بعدم قول بده روح خوبی باشی تاببینم کسیو میتونم پیدا کنم 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام یکتا خانم مرسی از دعوتت به نظر من یکی از افراد بسیار مفید این انجمنی چون هر جوری شکلکی بخوایم گذاشتی کاملا مشخصه پرشور و پر انرژی هستی و این خیلی خوبه چون موج منفی نمیدی با تاپیکا و شکلکا:w16: صندلی داغتو خوندم و از بقیه تا الان فکر میکنم روراست تر و صادق تر جواب دادی و تا الان من ازت خصوصیت منفی ندیدم اگه دیدم بعدا میگم 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکتـــــــــــــــــــــاااا یه دختر پر شرو شوور شیطون و شاد مهربون توو کارت جدی هستی و مسئولیت پذیر کارتم خووب بلدی به قول پانیسا خاطر خواهم زیاد داری فک میکنم روابط عمومی خوبی داشته باشی و دوست مورد اعتمادی باشی:icon_pf (17): مرسی از دعوتتت جیـــــــــــــــگر 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگه اینجا تاپیک همسر یابیه؟من میگم برو بدین منظور یه تاپیک تخصصی بزن بیا هی از خوبی هام بگو فعلن بعدم قول بده روح خوبی باشی تاببینم کسیو میتونم پیدا کنم ای گلابی ای شقتالو ای ادامس اوربیت دارای برچسب شبنم ای سونی اریکسون سری Z ای خوش اخلاق ای پیکاسو ای خالق روح انجمن در چمن ای شیرازی ای پلنگه پلنگه چشم قشنگه خرج رفت بالا یه دائم یه دوست دختر 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام یکتا خانم مرسی از دعوتتبه نظر من یکی از افراد بسیار مفید این انجمنی چون هر جوری شکلکی بخوایم گذاشتی کاملا مشخصه پرشور و پر انرژی هستی و این خیلی خوبه چون موج منفی نمیدی با تاپیکا و شکلکا:w16: صندلی داغتو خوندم و از بقیه تا الان فکر میکنم روراست تر و صادق تر جواب دادی و تا الان من ازت خصوصیت منفی ندیدم اگه دیدم بعدا میگم سلام،خوش تشریف آوردید الان اشک شوق در چشانم حلقه زده که دیدم بلخره یه نفر قدر زحماتی که برای تاپیک شکلکها کشیدمو میدونه مرسی لطف داری...ممنون ک اومدی بگرد نکته منفی پیدا کن بیا بگو شوکول جایزه بگیر از این شوکول خوشگلا اینا شوکولِ کی میگه شوکول نیس؟ 7 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکتـــــــــــــــــــــاااایه دختر پر شرو شوور شیطون و شاد مهربون توو کارت جدی هستی و مسئولیت پذیر کارتم خووب بلدی به قول پانیسا خاطر خواهم زیاد داری فک میکنم روابط عمومی خوبی داشته باشی و دوست مورد اعتمادی باشی:icon_pf (17): مرسی از دعوتتت جیـــــــــــــــگر مینی نی نی:hapydancsmil: خوش اومدی ژیگر بهت گفته بودم من هروقت اواتارتو میبینم یک لبخند ژکوند بر گوشه لبانم نقش میبندد خیلی بامزست کلن از قبول کردن مسئولیت فرار میکنم ولی اگر قبول کنم دقیقا همینی که گفتی هستم +10امتیاز روابط عمومیم متوسط هست حالا باید تقویتش کنم مرسی که اومدی عزیزم...بازم یادت اومت بیا بگو....... 7 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای گلابی ای شقتالو ای ادامس اوربیت دارای برچسب شبنم ای سونی اریکسون سری Z ای خوش اخلاق ای پیکاسو ای خالق روح انجمن در چمن ای شیرازی ای پلنگه پلنگه چشم قشنگه خرج رفت بالا یه دائم یه دوست دختر خوبه ،شماادامه بده.......منم به جستجو برای یافتن عیال مناسب ادامه میدم بد آموزی؟ مگه نمیدونستی من مدافع حقوق بانوان هستم نبینم ازین حرفا بزنی ها که روحت برای فصل جدید بی لباس میمونه 8 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام والا من چی بگم مطالب درستی رو درمورد خصوصیات شما دوستان فرمودند اما خوب خیلی وقت نیست که من با شما آشنا شدم و خیلی مثل دوستان بلد نیستم تعریف کنم اما خوب چیزی که من توی این مدت دیدم روحیه انتقاد و پیشنهاد پذیری سریع بوده که خوب به نظرم شاخصه البته خوب در عکاسی هم دستی دارید و توی شیراز زندگی میکنید که خوب بنده هم شیراز خیلی دوست دارم و امیدوارم عکس های خوبی هم از شما و از شهر شیراز در این انجمن ببینیم خوب بیش از این وقت شما و سایر عزیزان نمیگیرم، از این که دعوتم کردید سپاسگذارمامیدوارم که موفق و پیروز باشید. 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام والا من چی بگم مطالب درستی رو درمورد خصوصیات شما دوستان فرمودند اما خوب خیلی وقت نیست که من با شما آشنا شدم و خیلی مثل دوستان بلد نیستم تعریف کنم اما خوب چیزی که من توی این مدت دیدم روحیه انتقاد و پیشنهاد پذیری سریع بوده که خوب به نظرم شاخصه البته خوب در عکاسی هم دستی دارید و توی شیراز زندگی میکنید که خوب بنده هم شیراز خیلی دوست دارم و امیدوارم عکس های خوبی هم از شما و از شهر شیراز در این انجمن ببینیم خوب بیش از این وقت شما و سایر عزیزان نمیگیرم، از این که دعوتم کردید سپاسگذارمامیدوارم که موفق و پیروز باشید. سلام خوش اومدین انتقادهای سازنده و خوب رو همیشه سریع قبول میکنم مث پیشنهاد اون کادر عکسها که خوب بود واقعا حالا که انتقاد پذیرم دوستان همگی میتونید انتقاد کنید ها شیراز جاهای خیلی قشنگ و زیادی برای عکاسی داره ایشالا اگر فرصتشو داشتم حتما میرم عکاسی و عکساشو تو تاپیک مربوطه میذارم..... ღ یکتــــــــــــا گالریღ ممنون ک اومدی 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام یکتا جان.... مرسی از دعوتت........ سعادت اینو نداشتم زیاد بشناسمت .میدونم خانوم با کمالاتی هستی و از نوشتار صورتی رنگت پیداست که به صورتی علاقه داری از آواتورهات خوشم میاد فکر کنم دومین آواتورت هست تو این مدت دیدم . دیگر اینکه رشته تون حقوق هست منم مخلص حقوقدانها....... موفق باشی گلم........ 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به به یکتا بااانوووو.. بسیار بسیاااار مهربان.. شیطون.. خوش ذوق.. با استعداد.. عشق شکلک.. والا سر همون قضیه که خودت میدونی خعلی ناراحت شده بودم ازت.. :164: حس کردم عجولانه عمل کردی :164: ولی خو تقصیر منم بود.. :164: ولی حلش کردیم دوتایی..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 امیدوارم ازم ناراحت نباشی دیگه.. دیگه عجول و حساس نباشیااا.. همیشه شاد باشی و موفق.. 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه دختر زشت و بداخلاقه اصلا از حقوق چیزی سرش نمیشه از شکلکا متنفره کارای گرافیکی که اصلا بلد نیست اصلا مدیریت نمیدونه با کدوم (م) نوشته میشه واسه من شده مدیر !:icon_razz: کی تو رو مدیرت کرده؟مست و ملنگت کرده؟ جنبه رو که اصلا حرفشو نزن خیلی بی جنبست:1111: برای چی همه رو دعوت کردی تو تحلیل شخصیتت؟:vahidrk:نه که خیلی بچه خوبی هستی!می خوای آبروت بره؟ یه دوست هم داره که خیلی نچسبه اونم اتفاقا کارای گرافیکی بلد نیست:spiteful: برو یه خورده بچه خوبی شو اینقدر شرور نباش آخر و عاقبت نداره ها 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دختـــــر شیرازه اصن دیگه تو خوب بودنش حرفی نیست من دورا دور میدیدمت اما سر برخی مسائل طی پیغامهای اخیر باهات بیشتر آشنا شدم پرانرژی هستی اما بعید میدونم شیطون باشی دوست داشتنی هستی .... مغرور نیستی .... احساساتی و زودرنجم نیستی میشه سریع باهات ارتباط برقرار کرد و از آدما فراری نیستی پشتکار خوبی داری و هدفمندی تو زندگیت همینا دیگه راس و دروغشو به بزرگی خودت ببخش 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده