Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام سلام دوستای گلم... بعد چند سال از حضورم در این انجمن و البته انجام فعالیتهای بسیــــــــــــــــــار مفید بلخره نوبت به تحلیل شخصیتم رسید:TAEL_SmileyCente: بیایین از خوبیهام بگیدآبنبات جایزه بگیرید ولی بی شوخی دوست دارم این تاپیک بتونه جایی برای گفتن نکات مثبت و منفی رفتارم باشه لطفاً هر نکته ی منفی یا مثبتی در رفتارم دیدید، بگید تا بدونم چطور منو شناختید و چه برداشتی از رفتارای من داشتید ، ببینم روانشناسیتون خوبه یا نه ... منتظر انتقادات کوبنده و البته سازنده ی شما دوستان عزیز هستیم.... ورود برای عموم آزاد است . 31 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام یکتا خانوم مدیر اتلیه مرسی از دعوتت خوب از قراره معلوم باید خیلی احساساتی باشی نمیدونم شاید به خاطر رنگ صورتی که مدام استفاده میکنی نقطه منفیت این رنگ صورتیه که چشم آدم را نابود میکنه دختر خیلی مهربون و صاف ساده ای خوش ذوقی هستی دیگه چیزی یادم نمیاد راستش زیاد باهات هم صحبت نبودم شرمنده در همین حد میدونستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مرسی 12 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام خانومی. مرسی از دعوتت. دخمل بسیار مهربونی هستی.پشتکارت خوبه. عاشق شکلکی. فعلا همینا به ذهنم رسید. 13 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گذاشتی من برم ، بعد تاپیک بزنی ؟ یکتا ژونممممممم خیلی مهربون و بامعرفته شخصیت پیچیده ای نداره ، روراست و ساده ست ، مثل کف دست وقتی ناراحته اولش یکم مقاومت میکنه و نمیگه ، ولی بعدش ... حرف دلش رو میزنه نصفه و نیمه :دی عاشق رنگ صورتیه . ایشاا... با عنوان صورتی ببینمت به همین زودی ها . اگر یه کاری رو بخواد انجام بده ، دیگه هیچی جلودارش نیست . خلاصه اینقدر سماجت میکنه تا جواب بگیره کاری هم که نخواد انجام بده ، تمام تلاشش رو میکنه که انجام نده کلاً پایه ی هرگونه خرابکاری ،تخریب، رو مخ راه رفتن، مخ زدن، شیطونی ،اذیت و آزار دیگران گاهی وقتا تکلیفش با خودش مشخص نیست . زودتر تکلیفتو مشخص کن خلاق ، هنرمند و با سلیقه هم هستش خلاصه خیلی گلی 13 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکتا جونمممممممممممممممم دختر فوق العاده مهربون و دوست داشتنی هستی بهت میخوره ته تغاری باشی ، شیطون و پر انرژی مصمم برای رسیدن به اهداف مهمت در زندگی ساده و بی آلایشی روحیه لطیف و حساس عاشق رنگ صورتیییییییییی در کل دختر خیلی گلی هستی و من خیلی دوستت دارمممممممم 13 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام یکتا خانوم مدیر اتلیهمرسی از دعوتت خوب از قراره معلوم باید خیلی احساساتی باشی نمیدونم شاید به خاطر رنگ صورتی که مدام استفاده میکنی نقطه منفیت این رنگ صورتیه که چشم آدم را نابود میکنه دختر خیلی مهربون و صاف ساده ای خوش ذوقی هستی دیگه چیزی یادم نمیاد راستش زیاد باهات هم صحبت نبودم شرمنده در همین حد میدونستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مرسی علیک سلام اَند welcome بیشتر سعی میکنم منطقی باشم تا احساساتی...یک نمره منفی بی سلیقه ای از بس...زیباترین رنگی که خدا افریده صورتی بوده و هست و خواهد بود اصن از زمان آدم و هوا همین بوده مرسی ک اومدی ...این آبنبات جایزت واسه خط پنجم با رنگ ابی نوشتم برات از بس غُر زدی 10 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام خانومی. مرسی از دعوتت. دخمل بسیار مهربونی هستی.پشتکارت خوبه. عاشق شکلکی. فعلا همینا به ذهنم رسید. سلام بر دخترِ اردیبهشت دقیقا درست گفتی عزیزم....اگر انگیزه و امید برای انجام کاری داشته باشم اره پشتکار خوبی برای انجامش دارم چیز جدیدی یادت اومد سریع بدو بیا بگو 10 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام..اسمت معلومه دیگه 1دونه حس کردم که خوشم میاد ازت باحالی -مهربون-خوب-هنرمند بعد از زیرو رو کردن صندلی داغت درخواست دوستی دادم بدی نمیدونم والا ندیدم...خودت اعتراف کن 12 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکتا جونمممممممممممممممم دختر فوق العاده مهربون و دوست داشتنی هستی بهت میخوره ته تغاری باشی ، شیطون و پر انرژی مصمم برای رسیدن به اهداف مهمت در زندگی ساده و بی آلایشی روحیه لطیف و حساس عاشق رنگ صورتیییییییییی در کل دختر خیلی گلی هستی و من خیلی دوستت دارمممممممم همشهری عسیسمممممم مینایییییی خوش اومدی یکی با ته تغاری بودن فاصله دارم مصمم بودم ولی متاسفانه مصممیتم یکم ضعیف شده الان دیگه مرسی عزیزم گلی از خودتِ..... 10 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخ آخ آخ آخ ببین کی اینجا نشستهههههههههههههه:hapydancsmil: شاهزادست یکتا بانوی مهربون دوست داشتنی خون گرم اولا دوزش نداشتمااااااا اما الان عاشقشم زودی دلم تنگش میشود........ کاکو شیرازی براش میمیرم یه کلوم..............:hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام..اسمت معلومه دیگه 1دونه حس کردم که خوشم میاد ازت باحالی -مهربون-خوب-هنرمند بعد از زیرو رو کردن صندلی داغت درخواست دوستی دادم بدی نمیدونم والا ندیدم...خودت اعتراف کن سلام پروانه جونم...خوش اومدی با تحقیقات قبلی دوست انتخاب میکنی ایول مرسی گلم لطف داری... بدی هامو هم میبینی بزودی 11 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخ آخ آخ آخببین کی اینجا نشستهههههههههههههه:hapydancsmil: شاهزادست یکتا بانوی مهربون دوست داشتنی خون گرم اولا دوزش نداشتمااااااا اما الان عاشقشم زودی دلم تنگش میشود........ کاکو شیرازی براش میمیرم یه کلوم..............:hapydancsmil: نی نی نی نی نی نی ....:hapydancsmil:خوش اومتی مرسی نی نی لطف داری... اون صداقتتو خوشم اومد ایول داری... حالا بگو چرا اولاش دوزم نداجتی ؟همین خودش میتونه یکی از نقاط ضعفم باشه بدی هامو هم بگو خووو 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون واسه دعوتت یکتای گل:4uboxsmiley: تا جایی که من برخورد داشتم دختر خیلی مهربون ، فعال و شوخی هستی ایشالا به بهترینا برسی عزیزم :heartshape2: 11 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون واسه دعوتت یکتای گل:4uboxsmiley:تا جایی که من برخورد داشتم دختر خیلی مهربون ، فعال و شوخی هستی ایشالا به بهترینا برسی عزیزم :heartshape2: سلام سلام مرسی عزیزم لطف داری 11 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام:flowerysmile: راستش من خیلی باهات برخورد نداشتم اما تو تاپیکای مختلف خیلی دیدمت چیزاییم که فهمیدم 1دختر شوخ و مهربون و عاشق شکلک دوست ژونتم پرتوئه پرتوئم که دوستت باشه یعنی دیگه تو بیستی دیگه:hapydancsmil: باز چیزی به ذهنم رسید میام میگم مرسی بابت دعوتت:rose: 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام منو به زور کتک و تهدید کشید اورد میدونست یادم میره والا این یکتا میشه گفت دایه من حساب میشه برام لباس میخره مو میکاره فقط شیرم نداده دختر خوب با ادب یه کم حساس به دیر ج پیام دادن با هنر خوش اخلاق فکر هم میکردم تهرانیه که نبود همین ااااااااااا تما 8 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام همزاد جون خوبی ؟؟؟خوشی؟؟؟ خب حالا هر چی ازت بگم یعنی خودمو گفتم :دی شما من بیدی در کالبد یکی دیگه دیگه اینکه: مهربونی خونگرم دوست داشتنی از همه مهم تر یک حقوق دان خبره که استعدادت هنوز نهفته باقی مونده مثل خودم هنر دوست داری و .... فکرای خیلی خوبی در سر داری ولی باید دوتایی عملی کنیم وکالت قبول شدی ی دفتر میزنی با نام همزادها خب خصوصیات بدت بذار یکم فکر کنم خب خب خب همینا دیگه خیلی بد بودن یادم نیومد ولی در یک کلام فوق العاده ای امیدوارم شاهد موفقیت هات باشم عزیزم. 8 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام:flowerysmile:راستش من خیلی باهات برخورد نداشتم اما تو تاپیکای مختلف خیلی دیدمت چیزاییم که فهمیدم 1دختر شوخ و مهربون و عاشق شکلک دوست ژونتم پرتوئه پرتوئم که دوستت باشه یعنی دیگه تو بیستی دیگه:hapydancsmil: باز چیزی به ذهنم رسید میام میگم مرسی بابت دعوتت:rose: سلام گلم مرسی ک اومدی الان ازخصوصیات خوب زهرا تعریف کردی یا از من عاشق شکلکم من یادت اومد حتما بیا بازم...سری بعد که اومدی بیا انتقادات کوبنده اراعه بده یکم برم شخصیتمو اصلاح کنم 8 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام منو به زور کتک و تهدید کشید اورد میدونست یادم میره والا این یکتا میشه گفت دایه من حساب میشه برام لباس میخره مو میکاره فقط شیرم نداده دختر خوب با ادب یه کم حساس به دیر ج پیام دادن با هنر خوش اخلاق فکر هم میکردم تهرانیه که نبود همین ااااااااااا تما سلام و کی تو رو دعوت کرد؟خوش اومدی تکذیب میکنم من اصلن نمیدونم زور و خشونت چی هست خفه نشیاز بس گریه میکرد و خودشو به در و دیفال میکوبید منو مجبور میکرد برای روحش هر فصل یه لباس جدید بدوزمالان برید تو پروفش هنر منو میبینید خو از بس دیر جواب میدی ،حواس نداری دیگه مرسی اومدی 8 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام همزاد جونخوبی ؟؟؟خوشی؟؟؟ خب حالا هر چی ازت بگم یعنی خودمو گفتم :دی شما من بیدی در کالبد یکی دیگه دیگه اینکه: مهربونی خونگرم دوست داشتنی از همه مهم تر یک حقوق دان خبره که استعدادت هنوز نهفته باقی مونده مثل خودم هنر دوست داری و .... فکرای خیلی خوبی در سر داری ولی باید دوتایی عملی کنیم وکالت قبول شدی ی دفتر میزنی با نام همزادها خب خصوصیات بدت بذار یکم فکر کنم خب خب خب همینا دیگه خیلی بد بودن یادم نیومد ولی در یک کلام فوق العاده ای امیدوارم شاهد موفقیت هات باشم عزیزم. سلام سادنا جون همزاد عزیزم...خوش اومدی گلممرسی خوفم مرسی عزیزم ... ایشالا دفتر میزنیم دوتایی بعدم میریم قوانین رو اصلاح میکنیم همون بدها رو میگفتی جذابتر میشد فدایت همزاد جونم بدی ها رو یادت اومد بدو بیا سریع بگو 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده