afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [h=1]طرزتهیهی اشترودل گوشت[/h] اشترودل یا استرودل نام یکی از غذاهای اتریشی است که بیشتر به صورت شیرینی از آن استفاده میشود... [h=2][/h][h=2]مواد لازم: گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 500 گرم قارچ 500 گرم پنیر موتزارلا 250 گرم کره یا مارگارین 60 گرم آرد گندم 450 گرم روغن مایع 100 گرم شیر 125 میلیلیتر پیاز دو عدد متوسط تخممرغ یک تا دو عدد رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری شکر دو قاشق سوپخوری نمک برای خمیر یک قاشق چایخوری مایهی خمیر دو قاشق چایخوری بهبوددهنده یک قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: * ابتدا مایهی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید. * روغن مایع و تخممرغ را با هم ترکیب نموده، بهبوددهنده را نیز بیفزایید. * آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف قرار دهید؛ در ظرف را با دستمال حولهای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود. * روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و به صورت مستطیل 10 در 20 درآورید. * مواد گوشتی را آماده نمایید. پیاز رنده شده را به مدت 4 دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید. * بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند. * مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایهی دیگر خمیر بپوشانید. * در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید. * سپس به مدت 20 دقیقه در طبقهی وسط فر با حرارت 180 درجهی سانتیگراد تا 200 درجه و یا 400 درجهی فارنهایت قرار دهید. * میتوانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، مرغ و میگو نیز استفاده نمایید. [/h] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده