afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [h=1]خورش چغاله بادام، خورشی بهاری[/h] با آمدن فصل چغاله ما هم برای شما خورشت آن را در نظر گرفته ایم . با ما همراه باشید برای تهیه این خورش نوبرانه... : مواد لازم گوشت خورشتی : 400گرم پیاز خورد و سرخ شده : یک عدد متوسط چغاله بادام : 200 گرم نعنا و جعفری خورد شده :300گرم نمک و فلفل و ادویه :به میزان لازم آب غوره : به میزان لازم آب : 4 لیوان طرز تهیه : ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود. سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید. سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند . وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و10دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد .حال غذا آماده است. چند نکته 1 - می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید. 2 - در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز بزنید. 3 - اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند. 4 - از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد. 5 - این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده