رفتن به مطلب

خورش چغاله بادام


afa

ارسال های توصیه شده

[h=1]خورش چغاله بادام، خورشی بهاری[/h]

27570.jpg

با آمدن فصل چغاله ما هم برای شما خورشت آن را در نظر گرفته ایم . با ما همراه باشید برای تهیه این خورش نوبرانه...

 

 

: مواد لازم

گوشت خورشتی : 400گرم

پیاز خورد و سرخ شده : یک عدد متوسط

چغاله بادام : 200 گرم

نعنا و جعفری خورد شده :300گرم

نمک و فلفل و ادویه :به میزان لازم

آب غوره : به میزان لازم

آب : 4 لیوان

 

 

طرز تهیه :

ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود.

سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید.

در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید.

سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .

وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و10دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد .حال غذا آماده است.

 

 

 

چند نکته

1 - می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید.

2 - در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز بزنید.

3 - اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند.

4 - از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد.

5 - این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...