tahmina 41 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام. من تازه برنامه نویسی شروع کردم .فعلا یکمی c++ و c# یادگرفتم.دارم روشون کار میکنم.دوست دارم طراحی وب هم یادبگیرم . بهتره از کجا شروع کنم؟؟ با چه کتابی ؟چطوری؟ ممنون میشم تجربیات و نظراتتون رو بگین. 4 لینک به دیدگاه
mahdi.2ndferdowsi 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود منکه به شخصه مخالفم که اول کار بازبان سی باشه برای شروع بهتره از بیسیک شرو کنی بعدش سی و بعدش اگه خواستی سی شارپ! برای تحت وب هم باز از همین زبانها استفاده میشه منتهی به یه صورت دیگه! پس اول معمولی رو فول فول بشو بعدش بیفت به فکر تحت وب . این دیدگاه من بود اگه سوال دیگه ای هم بود با کمال میل در خدمتم . موفق باشی . 3 لینک به دیدگاه
tahmina 41 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای شروع بهتره از بیسیک شرو کنی .... منظورتون از بیسیک ،ویژوال بیسیکه دیگه؟؟ چه ورژنی و چه کتابی رو پیشنهاد میدین؟ ممنونم 1 لینک به دیدگاه
manij 75 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ به نظر من خیلی فرق نمی کنه که از چه زبانی شروع کنید. یه زبان رو مسلط باشید با صرف زمان کمی می تونید با سایر زبانهای دیگر هم برنامه نویسی کنید. اما برای زبان ابتدایی می تونید با c++ یا vb یا حتی از همون ابتدا با c# کار کنید. 1 لینک به دیدگاه
designer joomir 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ باتشکر از ارسال مطالب مفیدتون. لطفا از مطلب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیشتر در سایت بیاورید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده