tahmina 41 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 سلام. من تازه برنامه نویسی شروع کردم .فعلا یکمی c++ و c# یادگرفتم.دارم روشون کار میکنم.دوست دارم طراحی وب هم یادبگیرم . بهتره از کجا شروع کنم؟؟ با چه کتابی ؟چطوری؟ ممنون میشم تجربیات و نظراتتون رو بگین. 4
mahdi.2ndferdowsi 87 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 درود منکه به شخصه مخالفم که اول کار بازبان سی باشه برای شروع بهتره از بیسیک شرو کنی بعدش سی و بعدش اگه خواستی سی شارپ! برای تحت وب هم باز از همین زبانها استفاده میشه منتهی به یه صورت دیگه! پس اول معمولی رو فول فول بشو بعدش بیفت به فکر تحت وب . این دیدگاه من بود اگه سوال دیگه ای هم بود با کمال میل در خدمتم . موفق باشی . 3
tahmina 41 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2013 برای شروع بهتره از بیسیک شرو کنی .... منظورتون از بیسیک ،ویژوال بیسیکه دیگه؟؟ چه ورژنی و چه کتابی رو پیشنهاد میدین؟ ممنونم 1
manij 75 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 به نظر من خیلی فرق نمی کنه که از چه زبانی شروع کنید. یه زبان رو مسلط باشید با صرف زمان کمی می تونید با سایر زبانهای دیگر هم برنامه نویسی کنید. اما برای زبان ابتدایی می تونید با c++ یا vb یا حتی از همون ابتدا با c# کار کنید. 1
designer joomir 12 ارسال شده در 20 آبان، 2013 باتشکر از ارسال مطالب مفیدتون. لطفا از مطلب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیشتر در سایت بیاورید.
ارسال های توصیه شده