رفتن به مطلب

طرح خلاقانه تصفیه دستی آب در شرایط اضطراری

soil eng

ارسال های توصیه شده

توضیح: احتمالا مطلب زیر شاید به نوعی غیرمتعارف باشه اما روش تصفیه ای است که در بزرگترین آبشیرین کنها داره استفاده میشه. سیستم اسمز معکوس (RO) با راندمان بسیار بالا در آبشیرین کنها استفاده میشه که حتی میکربها نیز حذف میشوند.

kj3wwn8mecci8mt0mn55.jpg

اين وسيله براي مكان هايي طراحي شده كه آب آشاميدني سالم وجود ندارد و يا در دسترس نيست .

به كمك اين وسيله شما ميتوانيد ادرار خود و يا حيوانات را تبديل به آب آشاميدني قابل خوردن كنيد.

شايد الان كه سيراب پاي كامپيوتر خودتون نشستيد با خودتون بگين هرگز از آب بدست اومده از اين وسيله نمي نوشين ولي در بياباني كه آب طلاست بي شك نظرتان تغيير خواهد يافت .

ljqx87drrpdznys7qi6.jpg

براي استفاده از اين وسيله 3 مرحله بايد توسط شما صورت گيرد :

1- ادرار

2- قرار دادن وسيله در بين پاهايتان و تلمبه زدن با كليك هاي بغل هاي وسيله

3- نوشيدن آب گواراري حاصل از ادرار

r50pp6t9d1ge80w59do.jpg

as0qtxg2psg4ovmyabk8.jpg

براي تبديل ادرار به آب بايد فرايند هايي همچون از بين بردن بو ، از بين بردن رنگ و از بين بردن ميكروب ها ي موجود در اونه كه براي همه ي اين فرايند ها در اين وسيله فكر شده .

تبديل فاضلاب و ادرار به گونه اي در تصفيه خانه هاي بزرگ در گذشته نيز انجام ميشده اما در اين طرح مبتكر خلاقي به نام Leonardo Manavella اومده و اين فرايند رو در قمقه اي همراه شما ايجاد كرده كه در نوع خوش خارق العاده است .

منبع

• Like 22
لینک به دیدگاه
:w58::w58::w58:

من از تشنگی بمیرم هم اینا نمیخورم:84eb3ampc0vsywihe0i

الان هیشکی نمیخوره..ولی در شرایط اضطراری اوضاع فرق داره:icon_pf (34):

محصولات کشاورزی که نوش جان میفرمایید بنظرتون با اب تصفیه شده آبیاری میشوند.آیا؟:banel_smiley_4:

• Like 7
لینک به دیدگاه
الان هیشکی نمیخوره..ولی در شرایط اضطراری اوضاع فرق داره:icon_pf (34):

محصولات کشاورزی که نوش جان میفرمایید بنظرتون با اب تصفیه شده آبیاری میشوند.آیا؟:banel_smiley_4:

من الان فکرشا کردم دیدم اگه وسط کویر لوت هم باشم نمیخورم:4564::icon_pf (34):

اونا فرق دارن تا این که مستقیم خودت داری میبینی و از تولید به مصرف اههههههههههههههه84eb3ampc0vsywihe0i.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه

استادمون قبلاً بهمون گفته بود که چنین وسیله ای رو برای سربازان امریکایی ساختن و بازده فوق العاده ای داشته اما به دلیل هزینه ی زیاد و گران بودن ***** دیگه از این طرح استفاده نشد

(چیزی که تحویل آدم میده واقعاً نزدیک به آب مقطره)

دوست داشتم اطلاعات بیشتری داشته باشم که دست شما درد نکنه...مرسی:a030::icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
استادمون قبلاً بهمون گفته بود که چنین وسیله ای رو برای سربازان امریکایی ساختن و بازده فوق العاده ای داشته اما به دلیل هزینه ی زیاد و گران بودن ***** دیگه از این طرح استفاده نشد

(چیزی که تحویل آدم میده واقعاً نزدیک به آب مقطره)

دوست داشتم اطلاعات بیشتری داشته باشم که دست شما درد نکنه...مرسی:a030::icon_gol:

خواهش میکنم..

ممنون از اطلاعات مختصر و مفیدی که شمام در اختیارمون گذاشتین:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خوب نویسنده شما که نوشتید بیشتر توضیح بدید در مورد ساختش می‌خوام بسازم بدم استادمون واسه بار اول افتتاحش کنه:ws28:

تو نت سرچ کنین حتما اطلاعات دقیق تری به دست میارین...

ولی بهتره ذهن نواندیش و ایرانی داشته باشین و طرحشو خودتون بدین...بجای استفاده از ایده دیگران!!:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...