شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه روزه چه باغ وحشی ردیف کردباپاشو بیا دیگه فامیلتونم بیار خو مگه چیه نمیشه .... فردا برنامه فشرده آلبالو خوری داریم من و مینا و رفیقم و دونفر دیگه 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها بهانه ای هستن برا سر زدن به من میدونممن دیگه میام،ناز هم نمیکنم،با اقتدار تمام میام که یه دلی از عزا درآرم،منتظر شیرینی و لواشکهای سبزتان هستم اصن چون تو میای من نمیام 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اتفاقا ورزشکارا هستن تحویلت میگیرن طوری نکنی طوری بشه همه فکر کنن طوری شدهحالا این ورزشکارا کیا هستن؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بیا شاید به خاطر تو به بچه ها سر زدم شاروک میام.... نباشی... غرفه کتاب های دانشگاهی رو با خاک یکسان می کنم 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شاروک میام.... نباشی... غرفه کتاب های دانشگاهی رو با خاک یکسان می کنم چیکار به غرفه داری؟؟؟ بزن این صفدرو بترکون بابا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شاروک ننه بلقیس یادت نره ببری 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چیکار به غرفه داری؟؟؟ بزن این صفدرو بترکون بابا صفدرو تو به من نشان بده کاری نداشته باش 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شاروک ننه بلقیس یادت نره ببری ننه رو فقط و فقط برا تو میارم و بس !! لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صفدرو تو به من نشان بده کاری نداشته باش Hamid.CFD اسم واقعیش صفدره من نیومدم هر بلایی دوس داری میتونی سرش بیاری مدیـــــونی اگه تعارف کنی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ننه رو فقط و فقط برا تو میارم و بس !! نع خدا وکیلی فردا رفتی اونم ببر 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همتون مرود هدفین چرا هیشکدومتون نیومدین شنبه خب من که توی تیم 5 شنبه بودم تازه از اون تعصبیاش 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نع خدا وکیلی فردا رفتی اونم ببر نع بابا !!! نمیشه .... عامل نفوذی همراهم قراره بیاد 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم پنجشنبه میرم نمایشگاه، ولی بلد نیستم. درست آدرس بذارید تا اگه رد شدم بشناسمتون. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ Hamid.CFD اسم واقعیش صفدره من نیومدم هر بلایی دوس داری میتونی سرش بیاری مدیـــــونی اگه تعارف کنی یعنی میخوای ما دوتا رو به جون هم بندازی خودتم نیای حمید انگار ورزشکاره منم که گفتم ورزشکارا رو دوس دارم نمیتونم بزنم زیر حرفم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نع بابا !!! نمیشه .... عامل نفوذی همراهم قراره بیاد کیه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیشه .... فردا برنامه فشرده آلبالو خوری داریم من و مینا و رفیقم و دونفر دیگه اصن چون تو میای من نمیام بهتر طوری نکنی طوری بشه همه فکر کنن طوری شدهحالا این ورزشکارا کیا هستن؟ نه بابا تو خودتو بسپار به من هیچیت نمیشه صفدرو تو به من نشان بده کاری نداشته باش همون گودزیلایی که باهاش میاد و نمیتونه بیارتش تو بچه ها یعنی میخوای ما دوتا رو به جون هم بندازی خودتم نیایحمید انگار ورزشکاره منم که گفتم ورزشکارا رو دوس دارم نمیتونم بزنم زیر حرفم همینه قصدش ولی ما که گول این الف بچه رو نمیخوریم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید چطوره ه ممنم فردا بیام م 1 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید چطوره ه ممنم فردا بیام م نه تو فردا کلاس داری نمیتونی واقعا بری 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید چطوره ه ممنم فردا بیام م قلم پاتو خورد میکنم اگه بیای 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده