pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم هم پنج شنبه رفتم هم جمعه فردا هم میااام. میخوایم دور هم باشیم بچه ها جمعه اومدی و پیش ما نیومدی یادت باشه قهرم 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جمعه اومدی و پیش ما نیومدی یادت باشه قهرم نمیدونستم که شماها میرید. تازه من با دوستام بودم. واقعا نمیدونستم که میرید. بعدش فهمیدم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خو مینا تو که میای؟؟؟ من و رفیقمم هستیم یکی دیگه هم هست :icon_pf (34): من فقط به عشق رفقیت میام 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من فقط به عشق رفقیت میام پس تو و رفیقم با هم برید من و او گودزیلا هم با هم میریم بعدش شما اگه خواستین برید پیش بچه ها منم میمونم پیش او نره غول 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس تو و رفیقم با هم برید من و او گودزیلا هم با هم میریم بعدش شما اگه خواستین برید پیش بچه ها منم میمونم پیش او نره غول 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من امروز رفتم کتابامو خریدم نمایشگاه امسال مزخرف بود رفتم غرفه پدافند غیرعامل به یارو گفتم یه کتاب پدافند غیرعامل بهم بده واسه کسری خدمت..یه ذره مونده بود دستگیرم کنه 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من امروز رفتم کتابامو خریدمنمایشگاه امسال مزخرف بود رفتم غرفه پدافند غیرعامل به یارو گفتم یه کتاب پدافند غیرعامل بهم بده واسه کسری خدمت..یه ذره مونده بود دستگیرم کنه یعنی فردا نمیای؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی فردا نمیای؟؟؟ آخه تقصیر بچه هاس..ساعت 1 که واسه ما صبح زوده قرار گذاشتن امروز رفتم کتابامو خریدم که فردا برسم بیام 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخه تقصیر بچه هاس..ساعت 1 که واسه ما صبح زوده قرار گذاشتنامروز رفتم کتابامو خریدم که فردا برسم بیام آورین برو به جا منم بچه هارو ببین 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آورین برو به جا منم بچه هارو ببین خب تو که نمیای چرا به من گیر دادی؟ یه جوری گفتی یعنی نمیای فکر کردم ساعت 9 صبح اونجا منتظر بچه هایی 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :3384s: موندم این کف گرگیه سیلیه چیه حالا مهم نیست!!هدف کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب تو که نمیای چرا به من گیر دادی؟ یه جوری گفتی یعنی نمیای فکر کردم ساعت 9 صبح اونجا منتظر بچه هایی من میام اما پیش بچه ها نمیتونم بیام 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس تو و رفیقم با هم برید من و او گودزیلا هم با هم میریم بعدش شما اگه خواستین برید پیش بچه ها منم میمونم پیش او نره غول یه روزه چه باغ وحشی ردیف کردبا پاشو بیا دیگه فامیلتونم بیار خو مگه چیه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من میام اما پیش بچه ها نمیتونم بیام منم ورزشکار نیستم ولی ورزشکارا رو دوس دارم 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم ورزشکار نیستم ولی ورزشکارا رو دوس دارم اتفاقا ورزشکارا هستن تحویلت میگیرن 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم ورزشکار نیستم ولی ورزشکارا رو دوس دارم بیا شاید به خاطر تو به بچه ها سر زدم 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بیا شاید به خاطر تو به بچه ها سر زدم بچه ها بهانه ای هستن برا سر زدن به من میدونم من دیگه میام،ناز هم نمیکنم،با اقتدار تمام میام که یه دلی از عزا درآرم،منتظر شیرینی و لواشکهای سبزتان هستم 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ موندم این کف گرگیه سیلیه چیه حالا مهم نیست!!هدف کیه؟ همتون مرود هدفین چرا هیشکدومتون نیومدین شنبه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده