Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره از این سیبوها ندیدی مگه نههههههههههههههههه ندیدممممممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قرمز کلاه منم گوجه سبز دوست میدارم.. 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما بیا یه دوتا کتاب بخر کتاب بهترین دوسته کتاب هام رو خریدم! خوش بگذره... 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کتاب هام رو خریدم! خوش بگذره... خسته نباشی واقعااون همه چنگ و دندون زدی که پنجشنبه بریم ... انگار هرکی زیاد جوش میزنه اول همه میپیچونه،این دیگه شد درس عبرتی برامون منم فردا کاری برام پیش اومده نمیام،خوش بگذره دوستان.. 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بینم فردا از دوستانی که اعلام آمادگی کردن چن نفر میان!!! چون ما یادش بخیر حدود 4 سال پیش تو باشگاه قرار گذاشتیم اما فقط 2 نفر رفتیم!!! البته من با چن تا از هم اتاقی هام رفتم که مجموعا 4 نفر بودیم. امسال بینم قرارمون تو انجمن به کجا می انجامد. فردا اگه زنده بمونیم میایم با کلی از دوستان هم قرار دارم. که امیدوارم ببینمشون. به امید فردا :icon_gol::hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خسته نباشی واقعااون همه چنگ و دندون زدی که پنجشنبه بریم ...انگار هرکی زیاد جوش میزنه اول همه میپیچونه،این دیگه شد درس عبرتی برامون منم فردا کاری برام پیش اومده نمیام،خوش بگذره دوستان.. ای بابا همه که دارن ساز مخالف می کوکن بابا بیاید یه روز دور هم جمعیم. حالا رفتتتتتتتتت تا کی این روزا پیش بیاد 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شانس ما همه دو هفتس شام نخوردن هر کی میبینه میگه شیرینی بیار،من بیام ورشکست میشم،نمیام:icon_razz: شنبه هم امتحان سنگینی دارم 4 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شانس ما همه دو هفتس شام نخوردن هر کی میبینه میگه شیرینی بیار،من بیام ورشکست میشم،نمیام:icon_razz:شنبه هم امتحان سنگینی دارم به ما هم گفتن ولی کو گوش شنوا؟؟؟ تو این اوضاع و احوال کی شیرینی میخره تو هم به رو خودت نیار... امتحانم جمعه وقت هس میخونی 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به ما هم گفتن ولی کو گوش شنوا؟؟؟ تو این اوضاع و احوال کی شیرینی میخره تو هم به رو خودت نیار... امتحانم جمعه وقت هس میخونی شما که اصن مهمون افتخاری هستین.. ولی بدون شیرینی آخه میشه مگه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شانس ما همه دو هفتس شام نخوردن هر کی میبینه میگه شیرینی بیار،من بیام ورشکست میشم،نمیام:icon_razz:شنبه هم امتحان سنگینی دارم بیخود کردی نیای.. 2 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما که اصن مهمون افتخاری هستین.. ولی بدون شیرینی آخه میشه مگه؟؟ شما باید با کمپوت و آبمیوه بیاید دیدن مناااااااااا!!! ناسلامتی من با حال مریضم دارم فردا میام نمایشگاه... فردا هر کی آبمیوه برام نیاره بی مرامه!!! شیرینی رو هم رو چشم آمار دقیق بدید شیرینی هم میدیم ولی قبلش باید از مریض عیادت کنید بعد 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما باید با کمپوت و آبمیوه بیاید دیدن مناااااااااا!!! ناسلامتی من با حال مریضم دارم فردا میام نمایشگاه... فردا هر کی آبمیوه برام نیاره بی مرامه!!! شیرینی رو هم رو چشم آمار دقیق بدید شیرینی هم میدیم ولی قبلش باید از مریض عیادت کنید بعد مریض چراااااااااااا؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مریض چراااااااااااا؟؟ بهههههههه یه جراحی کوچولو ولی سخت دردناک .... 2 روز تو بیمارستان بودم فردا دارم میام که بچه ها برام کمپوت و آبمیوه بیارن :(87): 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهههههههه یه جراحی کوچولو ولی سخت دردناک .... 2 روز تو بیمارستان بودم فردا دارم میام که بچه ها برام کمپوت و آبمیوه بیارن :(87): پاستیلت با من.. 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بیخود کردی نیای.. :th_scratchhead::viannen_38: بهههههههه یه جراحی کوچولو ولی سخت دردناک .... 2 روز تو بیمارستان بودم فردا دارم میام که بچه ها برام کمپوت و آبمیوه بیارن :(87): پس شیرینی تپلی برای اینکه از اتاق عمل سلامت آمدی به دوستان بده 1 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پاستیلت با من.. راسی شماها که از اول در جریان تاپیک بودید فردا چند نفر قراره بیان؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :th_scratchhead::viannen_38: پس شیرینی تپلی برای اینکه از اتاق عمل سلامت آمدی به دوستان بده نه بابا شما چقده زرنگید!!! از کی تا حالا مریض شیرینی میده؟ شما کمپوت و آبمیوه تو بیار شیرینی ببر !!! من کمپوت آناناس میخوام با آب انار لطفا 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صفدر مگه نگقت نمیام. حالا که میاد واسمون شیرینی بیاااااااااره 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم هم پنج شنبه رفتم هم جمعه فردا هم میااام. میخوایم دور هم باشیم بچه ها 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایشاللله فردا گشت ارشاد بگیرتتون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده