mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میدونی که از این چیزا بدی همش برمیگرده تو حلقوم خودت.. غذا با محمد دسراش با تو.. خوبه؟؟ کلیم به نفعته.. وااااااااااااااااااااااای من عااااااااااااااااشق دسرم ژله اقیانوسی و کرم شکلات لطفا(فعلا) 2 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوماد کجا بود؟؟ من غلط بکنم با این ملحد هم بند بشم ینی چی ؟ خیلی قشنگ شیرینی میخری با منزل تشریف میاری 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وااااااااااااااااااااااایمن عااااااااااااااااشق دسرم ژله اقیانوسی و کرم شکلات لطفا(فعلا) قربون سلیقت.. مگه میای میم شیمی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میدونی که از این چیزا بدی همش برمیگرده تو حلقوم خودت.. غذا با محمد دسراش با تو.. خوبه؟؟ کلیم به نفعته.. آره واقعاً دسرش رو تو بخر غذاشم با ممد من خودم همش رو میخورم قول میدم وااااااااااااااااااااااایمن عااااااااااااااااشق دسرم ژله اقیانوسی و کرم شکلات لطفا(فعلا) تو که مامور SIA نمیای چی چی رو پایه ام ینی چی ؟ خیلی قشنگ شیرینی میخری با منزل تشریف میاری بابا ما شص سال پیش یه غلطی کردیم الان چرا باید یخمون رو بگیرن 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره واقعاً دسرش رو تو بخر غذاشم با ممد من خودم همش رو میخورم قول میدم تو که مامور SIA نمیای چی چی رو پایه ام بابا ما شص سال پیش یه غلطی کردیم الان چرا باید یخمون رو بگیرن :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اگه بیام شیرینی میارم...البته اگه قبلش هم اتاقیام پیداش نکنن چون سرما خوردم خواهشا شما شیرینی برام ترشی بیارید 2 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره واقعاً دسرش رو تو بخر غذاشم با ممد من خودم همش رو میخورم قول میدم تو که مامور SIA نمیای چی چی رو پایه ام بابا ما شص سال پیش یه غلطی کردیم الان چرا باید یخمون رو بگیرن انقد غر نزن زودتر منو رو حاضر کن 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اگه بیام شیرینی میارم...البته اگه قبلش هم اتاقیام پیداش نکننچون سرما خوردم خواهشا شما شیرینی برام ترشی بیارید باشه من برات ترشی بادمجون میارم 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ انقد غر نزن زودتر منو رو حاضر کن . . غر نیست من دارم زر زر میکنم من رو تو صفحه قبل گذاشتم انتخاب کن بگو برات بیارم 1 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ .. غر نیست من دارم زر زر میکنم من رو تو صفحه قبل گذاشتم انتخاب کن بگو برات بیارم اون که منو اختصاصی شوماس 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قربون سلیقت.. مگه میای میم شیمی؟؟ اگه دسر باشه، مگه دیوونم نیام تو که مامور SIA نمیای چی چی رو پایه ام من گفتم پایم؟ گفتم عاشقشم 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه دسر باشه، مگه دیوونم نیام من گفتم پایم؟ گفتم عاشقشم بیا میم شیمی بیا.. جاوید دسر نده دسرش میکنیم.. 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بیا میم شیمی بیا.. جاوید دسر نده دسرش میکنیم.. من دسر بیخودی دوس ندارم...:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من دسر بیخودی دوس ندارم...:gnugghender: با خودی میده.. بیــــــــــــــــــــاااا.. :164: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اون که منو اختصاصی شوماس نه بابا اونی که زیاده منو شما دستور بده میگم میارن خدمتتون اگه دسر باشه، مگه دیوونم نیام من گفتم پایم؟ گفتم عاشقشم اونا هم عاشق تو هستن به پای هم پیر بشین بیا میم شیمی بیا.. جاوید دسر نده دسرش میکنیم.. جاوید رو دسر میکنین؟!! اگر یه کم فقط یه کم احساس ناامنی کنم پام رو نمایشگاه نمیذارم من دسر بیخودی دوس ندارم...:gnugghender: دسر بیخود نمیدم بهت دسر نخود دار بهت میدم بیخودم خودتی 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه بابا اونی که زیاده منو شما دستور بده میگم میارن خدمتتون اونا هم عاشق تو هستن به پای هم پیر بشین جاوید رو دسر میکنین؟!! اگر یه کم فقط یه کم احساس ناامنی کنم پام رو نمایشگاه نمیذارم دسر بیخود نمیدم بهت دسر نخود دار بهت میدم بیخودم خودتی خو دسر بده میم شیمیم بیاد دیگه.. 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با خودی میده.. بیــــــــــــــــــــاااا.. :164: تضمین میکنی؟ دسر بیخود نمیدم بهت دسر نخود دار بهت میدم بیخودم خودتی آدم بیخود خیلی بهتر از دسر بیخوده 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تضمین میکنی؟ آدم بیخود خیلی بهتر از دسر بیخوده ایهین.. 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خو دسر بده میم شیمیم بیاد دیگه.. باشه بابا یه دسر من فقیر نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تضمین میکنی؟ آدم بیخود خیلی بهتر از دسر بیخوده چی میگی؟؟!! فک کنم وقت خوابت گذشته هااااا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده