Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2013 یعنی اونایی که میان نمایشگاه و نمیان به بچه ها سر بزنن تهشن، یه دفعه انجمنم نیان دیگه یعنی واقعاً خجالت نمیکشین میگین 5شنبه نمایشگاهیم ولی تو جمع بچه ها نمی تونیم بیایم یه سری هم که ماشالا نمی دونم میخوان غافلگیر کنن، کلاس بذارن یا با اکیپ خودشون باشن و بقیه رو اکیپ نمیدونن یا .... تو تاپیک چیزی نمیگن که میان در ضمن اونایی که دفعه دوم به 5شنبه رای داده بودن، جرأت دارن نیان :gnugghender: آدرس هم تو تا پست اول با عکس نشون دادیم کجاس. از مترو بهشتی که وارد نمایشگاه میشین همون اول مسیر دست راست تو چمنا. 5
Moment 15228 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 یعنی اونایی که میان نمایشگاه و نمیان به بچه ها سر بزنن تهشن، یه دفعه انجمنم نیان دیگه یعنی واقعاً خجالت نمیکشین میگین 5شنبه نمایشگاهیم ولی تو جمع بچه ها نمی تونیم بیایم یه سری هم که ماشالا نمی دونم میخوان غافلگیر کنن، کلاس بذارن یا با اکیپ خودشون باشن و بقیه رو اکیپ نمیدونن یا .... تو تاپیک چیزی نمیگن که میان در ضمن اونایی که دفعه دوم به 5شنبه رای داده بودن، جرأت دارن نیان :gnugghender: آدرس هم تو تا پست اول با عکس نشون دادیم کجاس. از مترو بهشتی که وارد نمایشگاه میشین همون اول مسیر دست راست تو چمنا. یعنی داش ممد اقتدارت منو کشته بچه ها گفتن قراره شیرینی بدی! یعنی این شایعه واقعیت داره؟ 2
Valentina 13664 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 یعنی داش ممد اقتدارت منو کشتهبچه ها گفتن قراره شیرینی بدی! یعنی این شایعه واقعیت داره؟ جرات داره شیرینی نده.. 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 یعنی اونایی که میان نمایشگاه و نمیان به بچه ها سر بزنن تهشن، یه دفعه انجمنم نیان دیگه یعنی واقعاً خجالت نمیکشین میگین 5شنبه نمایشگاهیم ولی تو جمع بچه ها نمی تونیم بیایم یه سری هم که ماشالا نمی دونم میخوان غافلگیر کنن، کلاس بذارن یا با اکیپ خودشون باشن و بقیه رو اکیپ نمیدونن یا .... تو تاپیک چیزی نمیگن که میان در ضمن اونایی که دفعه دوم به 5شنبه رای داده بودن، جرأت دارن نیان :gnugghender: آدرس هم تو تا پست اول با عکس نشون دادیم کجاس. از مترو بهشتی که وارد نمایشگاه میشین همون اول مسیر دست راست تو چمنا. رو بروی سالن 6 دانشگاهی بهتره محیط خلوت و خیلی خوبیه ه ه اونجا یه کم بالا تر از در شماره یک هستش 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2013 دوباره اومدیم یه پست زدیم یاد شیرینی افتادن رو بروی سالن 6 دانشگاهی بهتره محیط خلوت و خیلی خوبیه ه ه اونجا یه کم بالا تر از در شماره یک هستش ببین میتونی ملتو سرگردون کنی این شب آخر که کجا بهتره کجا بدتره 4
Valentina 13664 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 دوباره اومدیم یه پست زدیم یاد شیرینی افتادن همینی که هس.. فک کردی نمایشگاهو واس چی گذاشتن..؟؟ ملت برن کتاب بخرن؟؟ 3
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 8 مرداد، 2013 دیگه شاید توش نیار،حتما بیار باشه ..شیرینی میارم .. البته بستگی داره که زود بیام یا نه
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 باشه ..شیرینی میارم .. البته بستگی داره که زود بیام یا نه یه شیرینی میخواد بده حالا هفت خان رستم میذاره
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 8 مرداد، 2013 یه شیرینی میخواد بده حالا هفت خان رستم میذاره باشه میارم ....
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 8 مرداد، 2013 من اعصاب معصاب ندارم وردار بیار مناسبتشم همون جا می گم....
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 مناسبتشم همون جا می گم.... شما بیار مناسبه اصندر گوش من بگو من خودم همه رو توجیه میکنم 1
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 8 مرداد، 2013 عروس خانوم هم بیاریا :w58:.............عروس خانم کجا بود ... اصلا من بیخیال شیرینی می شم ... بخاطر یه شیرینی می خوان منو بدبخت کنند ....
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 :w58:.............عروس خانم کجا بود ... اصلا من بیخیال شیرینی می شم ... بخاطر یه شیرینی می خوان منو بدبخت کنند .... بابا تو جدی نگیر یه چی گفت حالا بیا باهم صوبت میکنم باو 1
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 8 مرداد، 2013 بابا تو جدی نگیر یه چی گفت حالا بیا باهم صوبت میکنم باو باشه . مناسبتم اونجا می گم....
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 باشه . مناسبتم اونجا می گم.... باشه شما به من بگو من خودم همه رو از دم توجیه میکنم نترس 1
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 8 مرداد، 2013 باشه شما به من بگو من خودم همه رو از دم توجیه میکنم نترس :icon_gol:. البته من خودم می گم ....
ارسال های توصیه شده