Hanaaneh 28168 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 سلام دوستان چند روزیه یه چیزی بدجوری ذهنم رو درگیر کرده اینکه دوری ودوستی درسته یا اینکه از دل برود هر آنکه از دیده برفت؟ گاهی آدم یکیو بدجور دوست داره وهیچ جوری نمیتونه فراموشش کنه مدام به فکرشه بعد شرایط جوری میشه که یه مدت از هم دور میشن و نمیشه ارتباطی با هم داشته باشن حالا به نظر شما هرکدوم از این دو تا جمله که گفتم،صدق کنه،نشان دهنده ی چیه؟ یعنی کدوم ویژگی فرد رو میرسونه؟ 10
jonny depp 8297 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 سلام دوستانچند روزیه یه چیزی بدجوری ذهنم رو درگیر کرده اینکه دوری ودوستی درسته یا اینکه از دل برود هر آنکه از دیده برفت؟ گاهی آدم یکیو بدجور دوست داره وهیچ جوری نمیتونه فراموشش کنه مدام به فکرشه بعد شرایط جوری میشه که یه مدت از هم دور میشن و نمیشه ارتباطی با هم داشته باشن حالا به نظر شما هرکدوم از این دو تا جمله که گفتم،صدق کنه،نشان دهنده ی چیه؟ یعنی کدوم ویژگی فرد رو میرسونه؟ به جواب رسیدی به منم بگو مدتیه ذهنم درگیر این موضوعه چون تو شرایطش قرار گرفتم 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 از دل برود هر آنکه از دیده برفت درسته ولی کسی هم که 24 ای تو دیدت باشه اونم از دلت میره ... بهتره تعادل و حفظ کرد توی روابط 7
*mini* 37778 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 به نظر من بستگی داره یکی رو میبینی هرچقدرم که نبینیش بیشتر دلت واسش تنگ میشه اون که میگن از دل برود هر آنکه از دیده برفت در صورتیِ که هیچ تماس و ارتباطی هم باهم نداشته باشین(درست گفتم دیگه!!) بعضی وقتا هم هست زیاد توو دید باشی هم از دل میری.... ولی دوری و دوستی که کلا قضیش فرق میکنه 4
Hanaaneh 28168 مالک ارسال شده در 1 مرداد، 2013 به نظر من بستگی دارهیکی رو میبینی هرچقدرم که نبینیش بیشتر دلت واسش تنگ میشه اون که میگن از دل برود هر آنکه از دیده برفت در صورتیِ که هیچ تماس و ارتباطی هم باهم نداشته باشین(درست گفتم دیگه!!) بعضی وقتا هم هست زیاد توو دید باشی هم از دل میری.... ولی دوری و دوستی که کلا قضیش فرق میکنه خب آخه منصفانه نیست که آدم یکیو دوست داشته باشه ولی وقتی ازش دور شد وهیچگونه تماسی با هم نداشتن،فراموشش کنه وبشه از دل برود هرآنکه از دیده برفت 2
Neda72 430 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 دوری و دوستی، واسه موقعی میگن که دو نفر باهم مشکل دارن. از دل برود هر آنکه از دیده برفت، واسه موقعی که دو نفر با هم مشکلی ندارن. این دوتا هرکدوم جای خودشونه. یک جمله ای فکر کنم تو همین انجمن خونده بودم که : محبتت را یکدفعه برای هیچ دوستی ظاهر نکن، چون با اندک تغییری در رفتارت، تو رو دشمن میپندارد. 6
raz-raz 3612 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 از دل برود هر آنکه از دیده برفت درسته ولی کسی هم که 24 ای تو دیدت باشه اونم از دلت میره ... بهتره تعادل و حفظ کرد توی روابط :w16: 2
parisa.na 1558 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 به نظرم بایدتعادل برقراربشه!آخه می بینی یکی مدام جلوچشاته خوب ممکنه یه موقع عصبانیتتوسراون خالی کنی یابینتون سوء تفاهم پیش بیاداین جوروقتاست که میگن دوری ودوستی ولی این که ازیکی خیلی فاصله بگیریویه مدت طولانی نبینیش ممکنه باعث شه ازیادت بره اون شخص! 3
ارسال های توصیه شده