رفتن به مطلب

ژله تخم مرغی


ارسال های توصیه شده

ژله تخم مرغی:

 

 

قسمت بالای تخم مرغ را خیلی آهسته می شکنیم و بعد چند بار شسته و داخل آن آب ریخته و ساعتی بماند. (یک روز در ظرف آب گذاشته و هر چند ساعت آب را عوض کرده تا بوی بد تخم مرغ از بین برود).

 

 

بوسیله قیف از مایع ژله (که بوسیله یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد آماده شده) داخل آن میریزیم و اگر قصد داشتیم دو رنگ و یا چند رنگ باشد پس از بستن ژله قبلی ژله سرد شده جدید را می ریزیم.

 

 

قسمت های سبز رنگ پاستیل است. سپس در یخچال قرار میدهیم که بهترین جا در یخچال همان جای تخم مرغی یخچال است.

 

 

برای پوست کندن (از پوست درآوردن) زیر شیر آب گرم به مدت کوتاه میگیریم و آهسته آهسته پوست را از ژله جدا می کنیم. شاید پوست نازکی از تخم مرغ روی ژله هم مانده باشد که آن را هم جدا می کنیم.

 

 

 

نکته مهم:وقتی ژله را در آب جوش می ریزم، روی کتری میگذاریم تا خوب ژلاتین حل شود که باعث شفاف شدن ژله میشود.

 

 

 

45729631867333495415.jpg

 

 

 

030.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...