*mehrsa* 14558 مالک ارسال شده در 25 شهریور، 2013 گـــــاهی نـــــه گریـــــه آرامت می کنــــد و نـــــــــــه خنــــــــده نــــــــه فریـــــــــاد آرامــت می کنــــــــد و نـــــــه سکــــــــوت آنجـــــاست کـــــه بـــا چشمانی خیس رو بـــه آسمـــــان می کنی و می گویی خدایــــــا تنهـــــا تــــو را دارم تنهـــــــایم مگـــــــذار 1
*mehrsa* 14558 مالک ارسال شده در 25 شهریور، 2013 نمیدانم ، دل من نازک است یا چشمان تو تیز ...! هرگاه نگاه به تو میدوزم ، بند دلم پاره میشود ...! 2
*mehrsa* 14558 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2013 چیز خاصی نیست... فقط چشم هایم لال، زبانم کور، و دلم برای کسی جز خودم نمی رود... حیرت نکنید! به زودی برای شما هم اتّفاق می افتد سوغات انسان نخستین است برای این عصر... "دلواپسی" 1
*mehrsa* 14558 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2013 خدایا! من دلم قرصه! كسی غیر از تو با مــن نیست خیالت از زمین راحت، كه حتی روز روشن نــــیست كــــسی اینـجـا نمیبینـه، كه دنیـا زیر چـشمـاتـه یه عـــمره یادمون رفته، زمیــن دار مكــــافــــاتــــه فراموشم شده گاهی، كه این پایین چه ها كردم كه روزی بایداز اینجا، بازم پیش تـو برگردم خـــــــدایا وقت برگشتن، یه كم با مـن مدارا كن شنیــدم گرمه آغوشت اگه میـشه منـم جا كن 1
*mehrsa* 14558 مالک ارسال شده در 28 شهریور، 2013 سنگین كام می گیری زن ..!؟؟؟ گم كردن خاطـــراتی كه پی اش میگردی تقصیر ریه های تو نیست ! دود كن كســــانی كه باعث ســـــــنگینی كام سیگارت شده اند ... آنها لیاقت آن خاطرات را ندارند 2
sam arch 55879 ارسال شده در 29 شهریور، 2013 نفهمیدم دیوار بین من و تو مجازی بود تا آن زمان که... جرات کردم تکیه کنم به این مرز مشترک ما... اما مرز دوام نیاورد...چون مرزی نبود.... من در تو بودم و تو در من... 2
*mehrsa* 14558 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2013 آرام آرام دانه دانه سنگ ریزه می اندازی میان ِ برکه ی کوچک تنهایی هایم چه ساده پریشانم می کنی ... 3
mani24 29665 ارسال شده در 21 آذر، 2013 احساسی دارم .....احساسی پر از تعلق ..... احساسی که در من دمیده شده است ........احساسی از تعهد ......... احساسی از قلب ........ از هوای نفس هایم ...... و اکنون من این جاهستم ........پس کجاست شاهزاده شبهای من .......که او را در پیچک اغوشم غرق کنم ..... این احساس من ...........از نفسهای گرمی است که مرا خوانده است ........ من ......ستاره ی شبهای شاهزاده ام .......عاشقانه هایم را همراه خود اورده ام ......مرا در اغوش بکش ....... مانی 2
mani24 29665 ارسال شده در 21 آذر، 2013 صدا می زنم تو را... یک بار... دو بار... جوابی نمی شنوم! کدام قلب...؟ کدام چشم...؟ مرا عاشقانه می خواند...؟ من به دلگرمی کدامین دست، از این جاده بگذرم...؟ لحظه های تلخ مرا، تنها، شیرینی یک سیب رسوا می کند...! 2
*mehrsa* 14558 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2013 حال و روز بیشتر افراد ... ﻓﯿﺴﺒﻮﮎ ﺩﺍﺭﯼ؟ ﺑﻠﻪ یاهو چی؟ ﺁﺭﻩ ... نیم باز؟ ﺍﻭﻧﻢ ﺩﺍﺭﻡ وی چت؟ ﺑﻠﻪ اسکایپ ﭼﻄﻮﺭ؟ ﺍﻭﻧﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﭼﯽ؟ ﻧﻪ ﻭﺍﻻ. اگر داری ﻟﯿﻨﮑﺸﻮ ﻭﺍﺳﻢ بفرست ؟ 3
mani24 29665 ارسال شده در 21 آذر، 2013 اي کاش تنها يک نفر هم در اين دنيا مرا ياري کند ... اي کاش ميتوانستم با کسي درد و دل کنم ... تا بگويم که خسته تر از آنم که زندگي کنم !!! 2
*mehrsa* 14558 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2013 پایانی برای قصه ها نیست، نه بره ها گرگ میشوند نه گرگها سیر! خسته ام از جنس قلابی آدمها... دار میزنم خاطرات کسی را که مرا دور زده، حالم خوب است... اما گذشته ام درد میکند!! 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 7 بهمن، 2013 گاهـــــی دلـــم به انــــدازه ی یـــک مجــــلس ختـــــم میگـــــــــــیرد . . . حتــی اگــر تمــــام خیـــابــان هــا را آذیـــن بسته باشـــند . . . کــــــــــاش بودی عــــزیز لعنـــــتی ام . . . کــــــــــاش . . 1
*mehrsa* 14558 مالک ارسال شده در 8 بهمن، 2013 حکـــــﺎیـــﺘَـــﻢ ﺷُـــﺪه حکـــــﺎیـــﺘــــِ ﺟِﻨــــــﺎﻍ ! ﻫﻤـــﮧ ﺳَـــــــﺮِه ﺷِــڪـﺴـﺘَـﻨﻢ ﺷَــــﺮﻁ ﺑَـــﺴــﺘـــن انگار ... 1
*mehrsa* 14558 مالک ارسال شده در 8 بهمن، 2013 میگـטּ : خـבا آבمایے رو ڪـﮧ خیلے בوست בاره زیاב امتحاטּ میڪنـﮧ !! اینطور ڪـﮧ مـטּ حساب ڪرבم حس میڪنم خـבا " בیوونه ے " منـﮧ . . . !!! 1
ایلین1366 5544 ارسال شده در 9 بهمن، 2013 تـو مـرا نـادیـده بـگـیـر . . و مـن ، بـدنـم روز بـه روز کـبـود تـر مـی شـود . . از بـس خـودم را مـی زنـم . . بـه نـفـهـمـی 1
*mehrsa* 14558 مالک ارسال شده در 15 فروردین، 2014 بگذار بگویند مغرور است..!! من از صرف احساساتم .. برای هرکسی وحشت دارم..!
*mehrsa* 14558 مالک ارسال شده در 7 آذر، 2014 هیچ گاه اجازه ندهیم احساس نا امیدی باعث شود در نهایت به کمتر از آنچه لیاقتمان هست رضایت دهیم !!!
ارسال های توصیه شده