*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ گـــــاهی نـــــه گریـــــه آرامت می کنــــد و نـــــــــــه خنــــــــده نــــــــه فریـــــــــاد آرامــت می کنــــــــد و نـــــــه سکــــــــوت آنجـــــاست کـــــه بـــا چشمانی خیس رو بـــه آسمـــــان می کنی و می گویی خدایــــــا تنهـــــا تــــو را دارم تنهـــــــایم مگـــــــذار 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ نمیدانم ، دل من نازک است یا چشمان تو تیز ...! هرگاه نگاه به تو میدوزم ، بند دلم پاره میشود ...! 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ چیز خاصی نیست... فقط چشم هایم لال، زبانم کور، و دلم برای کسی جز خودم نمی رود... حیرت نکنید! به زودی برای شما هم اتّفاق می افتد سوغات انسان نخستین است برای این عصر... "دلواپسی" 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ خدایا! من دلم قرصه! كسی غیر از تو با مــن نیست خیالت از زمین راحت، كه حتی روز روشن نــــیست كــــسی اینـجـا نمیبینـه، كه دنیـا زیر چـشمـاتـه یه عـــمره یادمون رفته، زمیــن دار مكــــافــــاتــــه فراموشم شده گاهی، كه این پایین چه ها كردم كه روزی بایداز اینجا، بازم پیش تـو برگردم خـــــــدایا وقت برگشتن، یه كم با مـن مدارا كن شنیــدم گرمه آغوشت اگه میـشه منـم جا كن 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ سنگین كام می گیری زن ..!؟؟؟ گم كردن خاطـــراتی كه پی اش میگردی تقصیر ریه های تو نیست ! دود كن كســــانی كه باعث ســـــــنگینی كام سیگارت شده اند ... آنها لیاقت آن خاطرات را ندارند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ نفهمیدم دیوار بین من و تو مجازی بود تا آن زمان که... جرات کردم تکیه کنم به این مرز مشترک ما... اما مرز دوام نیاورد...چون مرزی نبود.... من در تو بودم و تو در من... 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۲ آرام آرام دانه دانه سنگ ریزه می اندازی میان ِ برکه ی کوچک تنهایی هایم چه ساده پریشانم می کنی ... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ احساسی دارم .....احساسی پر از تعلق ..... احساسی که در من دمیده شده است ........احساسی از تعهد ......... احساسی از قلب ........ از هوای نفس هایم ...... و اکنون من این جاهستم ........پس کجاست شاهزاده شبهای من .......که او را در پیچک اغوشم غرق کنم ..... این احساس من ...........از نفسهای گرمی است که مرا خوانده است ........ من ......ستاره ی شبهای شاهزاده ام .......عاشقانه هایم را همراه خود اورده ام ......مرا در اغوش بکش ....... مانی 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ صدا می زنم تو را... یک بار... دو بار... جوابی نمی شنوم! کدام قلب...؟ کدام چشم...؟ مرا عاشقانه می خواند...؟ من به دلگرمی کدامین دست، از این جاده بگذرم...؟ لحظه های تلخ مرا، تنها، شیرینی یک سیب رسوا می کند...! 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ حال و روز بیشتر افراد ... ﻓﯿﺴﺒﻮﮎ ﺩﺍﺭﯼ؟ ﺑﻠﻪ یاهو چی؟ ﺁﺭﻩ ... نیم باز؟ ﺍﻭﻧﻢ ﺩﺍﺭﻡ وی چت؟ ﺑﻠﻪ اسکایپ ﭼﻄﻮﺭ؟ ﺍﻭﻧﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﭼﯽ؟ ﻧﻪ ﻭﺍﻻ. اگر داری ﻟﯿﻨﮑﺸﻮ ﻭﺍﺳﻢ بفرست ؟ 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ اي کاش تنها يک نفر هم در اين دنيا مرا ياري کند ... اي کاش ميتوانستم با کسي درد و دل کنم ... تا بگويم که خسته تر از آنم که زندگي کنم !!! 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ پایانی برای قصه ها نیست، نه بره ها گرگ میشوند نه گرگها سیر! خسته ام از جنس قلابی آدمها... دار میزنم خاطرات کسی را که مرا دور زده، حالم خوب است... اما گذشته ام درد میکند!! 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ گاهـــــی دلـــم به انــــدازه ی یـــک مجــــلس ختـــــم میگـــــــــــیرد . . . حتــی اگــر تمــــام خیـــابــان هــا را آذیـــن بسته باشـــند . . . کــــــــــاش بودی عــــزیز لعنـــــتی ام . . . کــــــــــاش . . 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ حکـــــﺎیـــﺘَـــﻢ ﺷُـــﺪه حکـــــﺎیـــﺘــــِ ﺟِﻨــــــﺎﻍ ! ﻫﻤـــﮧ ﺳَـــــــﺮِه ﺷِــڪـﺴـﺘَـﻨﻢ ﺷَــــﺮﻁ ﺑَـــﺴــﺘـــن انگار ... 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ میگـטּ : خـבا آבمایے رو ڪـﮧ خیلے בوست בاره زیاב امتحاטּ میڪنـﮧ !! اینطور ڪـﮧ مـטּ حساب ڪرבم حس میڪنم خـבا " בیوونه ے " منـﮧ . . . !!! 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ تـو مـرا نـادیـده بـگـیـر . . و مـن ، بـدنـم روز بـه روز کـبـود تـر مـی شـود . . از بـس خـودم را مـی زنـم . . بـه نـفـهـمـی 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۲ بگذار بگویند مغرور است..!! من از صرف احساساتم .. برای هرکسی وحشت دارم..! لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۳ هیچ گاه اجازه ندهیم احساس نا امیدی باعث شود در نهایت به کمتر از آنچه لیاقتمان هست رضایت دهیم !!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده