*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من حرف و دردهایم را روی همین دیوار مجازی می نویسم ! از لج تو . . . از لج خودم . . . که حاضر نبودیم یک بار این ها را واقعی به هم بگوییم ! 13 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کاش گاهى مرد بودم! میشد تنهایى ام را به خیابان بیاورم! سیگارى دود کنم! و نگران نگاههاى مردم نباشم! کاش گاهى مرد بودم! میشد شادى ام را به کوچه ها ببرم… با صداى بلند بخندم…. و هیچ ماشینى براى سوار کردنم ترمز نکند… 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صبر کن آدم برفی... تو تازه متولد شده ای برای تمام شدن زود است... خوش به حالت! کسی هسـت تو را با محبت گـرم کند، تو را در حضورش ذوب کند... من اما ذوب می شوم، نه از گرمایی، نه با محبت... فقط از سرمای آدمیان.. 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اشکها کلماتی هستند که به زبان آوردن آنها بسیار سخت است !! گریه ی هر کس به این معنا نیست که او ضعیف است ! به این معناست که او یــک قــلــب دارد ... 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نـﮧ نمـﮯدآنـﮯ !هیچکس نمـﮯבآند. . . پشت این چهره ی آرام בر دلم چـﮧ مـﮯگذرב… نمـﮯدآنـﮯ! کسی نمـﮯבآند. . . این آرامش ِ ظاهــر و این בل ِ نـا آرام ، چقـבر פֿستـﮧ ام مـﮯکنـב . . . 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من تصوراتم از تو با " کــــــــاش " گره خورده بود تـــو ، توقعاتت از من با " بایـــــــــد . 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ می ترسم از بعضی آدمها ... آدمهایی که قضاوتت می کنند ... آدمهایی که امروز قدرشناس محبتت هستند و فردا طلبکار محبتت ... آدمهایی که مدام رنگ عوض می کنند ... امروز سفیدند، فردا خاکستری، پس فردا سیاه ... آدمهایی که فقط ظاهرا آدمند ... چیزی هستند شبیه مداد رنگی های دوران بچگی مان !! هر چه بخواهند می کشند ... هر رنگ که بخواهند می زنند ... 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای تویی که دیگر "شما" شده ای یک دنیا حرف کنار گذاشته ام افسوس که نه برای حوصله من، حواسی مانده است نه برای گوش های تو مجالی گاهی،آسمان را به ریسمان زمین می بافم گاهی،تمام باران ها را میان هاون ها می کبم گاهی،تمام پونه ها را به عقد تمام مارها در می آورم گاهی همانند بی گاهی پیاده تا آن سر دنیای تو می روم اما برای تویی که دیگر "شما" شده ای نام تازه ای پیدا نمی کنم 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گفتند: کمى از حال و روزت بگو و من سکوت کردم و سکوت کردم و سکوت کردم ، اونقدر سکوت کردم که مطمئن شدم چیزى را از قلم ننداختم !!!... 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سال ها بعد چنین میگویند : عشق ..!! سرگرمی ایام فراقت بودست..!!!! 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم یک کوچ میخواهد......... بی مقصد........! بی بازگشت.......! 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عجیبـــــــ استــــــ بایـد بُغضـ هاے زیـادے رآ بــے صــدا دفــטּ كُنـ ـے خستـﮧ امـ از تظاهـــر بـﮧ ایستـــــاבگی..... از پنهـــاלּ کرבלּ زخمـ هـــــایمـ زور کـﮧ نیستـــ تـمـام اصـل هـاے حـقـوق ِ بـشـر را خـوانـدم و جـاے یـڪ اصـل را خــالـے یـافـتـم و اصـل دیـگـر ے را بـﮧ آטּ افـزودم اصـل ِ سـے و یـڪـم : هـرانـسـانـے حـق دارد هـر ڪـسے را کـﮧ مے خـواهـد دوسـﭞ داشـتـﮧ بـاشـد 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ براے دل خـــودم مے نویسم ... براے دلتنگــے هایــم براے دغدغــہ هاے خـــودم براے شانہ اے کہ تکیہ گاهــم نیستــــ ! برای دلے کہ دلتنگم نیست ... براے دستے کہ نوازشگــ ـــر زخـم هایم نیست ... براے خودم مے نویســـم ! » بمیـ ــرم براے خـ ـودم کہ اینقـــدر تنهاستـــ « 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بیرحمترین بغض ها آنهایی ست که میان خنده می آیند... 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تقدیم به بانوانِ سرزمینم: اسما من زن هستم و تو "مــــــــــرد" اما نگران نباش به کسی نخواهم گفت که در پس مشکلات و دردهایی که تو برایم ساختی و تحمل کردم در پس نامردی و نامهربانیهایی که دیدم و دم نزدم در پس بی معرفتیهایی که دیدم و معرفت به خرج دادم مــــ♥ــــــن، "مَــــــــــــرد" تر بودم... روزتون مبارک بانوان نجیبم که مردهای واقعی شمایید 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چِـہ تـرآژِدے غَمنآڪے اَستـ .. وَقتے .. بَرآے هَمـہ ڪَسِتـ ، هیچڪَس نَبـآشـے .. ! 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهار و این همه دلگیری ؟؟ کسی فصل ها را جا به جا نکرده ؟؟! 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بـَـس است روُیا و ڪــابوس دیگــَـر مَـלּ ڪـَـمے حَـقیقـَت میخـواهَـم . . . چقدر تـِـڪـیـﮧ ڪنـَم بــِﮧ ایـלּ چـَـند خـَـط چـَـرند؟ در گینـِـس ثــَبتـَـم ڪنید ! مـَـלּ ثابت ڪـردم جاذبـﮧ ڪار نـِمےڪـنـَد نــیُوتُون میبینــے !؟ مـَלּ بــِﮧ تـَـنهـایے آسِـمانـَـم را بـﮧ زمـیـלּ ڪـِشانده اَم...! 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یــ ــاد گــ ــــرفــ ــــتم دســ ـتانـ ـم اینـ ـبار کـ ـه یـ ــخ کــ ـرد دیگــ ـر دستـ ـانـ ـت را نگــ ــیرم آستــ ـین هایــ ـم از تـ ـو با ارزشـ ـتر و ماندنـ ـی ترنــ ـد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده