شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوش به حالت من امتحان دارم رسیدگی نمیکنن بیاین تحریم کنیم تحـــــــــــــــــــــریم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وای به حالت انجمن اگه کسی جمعه نیاد مسلسل ها بیرون میاد 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وای به حالت انجمن اگه کسی جمعه نیاد مسلسل ها بیرون میاد :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وای به حالت انجمن اگه کسی جمعه نیاد مسلسل ها بیرون میاد من جمعه نمیتونم بیام 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصلا هم تقلب نشده...به گروه ما تهمت نزنید جمعه کی میگه کلاس بری اصلا چه معنی میده ما بین کلاس و جایی که باید بری بیا تقلب شده تقلب... نمیتونم دیگه انرژی نمیمونه برام عصرش باید حدود 100 نفرو ببینم .میدونم باور نمیکنی ولی من میخوام عصر جمعه با انرژی باشم نمیتونم چند جا برم میمیرم 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخرش چی شد ؟ 19 ام شد جمعه ها نمایشگاه خیلی شلوغ میشه 5 شنبه خوبه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تقلب شده تقلب... نمیتونم دیگه انرژی نمیمونه برام عصرش باید حدود 100 نفرو ببینم .میدونم باور نمیکنی ولی من میخوام عصر جمعه با انرژی باشم نمیتونم چند جا برم میمیرم الان تقلب شد....19 شد اشکال نداره...بهتون خوش بگذره:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من یه بار خواستم بیام حالا هی ناز کنید به خدا 19ام همه کتابا تموم شده اصن از قصد خودم میرم همرو میخرم جمعه آغا اصن ینی چی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من جمعه نمیتونم بیام رشو ه بدم چی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان تقلب شد....19 شداشکال نداره...بهتون خوش بگذره:icon_gol: تحت تاثیر رفتار ورزشکاریت قرار گرفتم به خاطر تو 19 ام هم نمیرم 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه رای گیری پایا پایی.. هر دو 25 تا رای اوردن من رایمو میفروشم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه رای گیری پایا پایی.. هر دو 25 تا رای اوردن من رایمو میفروشم بیاید جمعه دوزی جون لفطا من گنا دالم رای شمارا هم نیز میخرم 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بیاید جمعه دوزی جون لفطامن گنا دالم رای شمارا هم نیز میخرم الان من دوزی ام؟ چند میخری؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان من دوزی ام؟ چند میخری؟ دوسی ناهار مهمون من اون روز 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوسیناهار مهمون من اون روز فدات بشم اگه پول هواپیما ، خورد و خوراک و پوشاک منم میدی بیام 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوسیناهار مهمون من اون روز به منم میدی برم رای بیارم برات 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به منم میدی برم رای بیارم برات :5c6ipag2mnshmsf5ju3 فدات بشم اگه پول هواپیما ، خورد و خوراک و پوشاک منم میدی بیام تو بیا خرجت بامن عزیـــــــــزه دلم 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو بیا خرجت بامن عزیـــــــــزه دلم فدات بشم که اینقد مهربونی :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده