.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شوما که میدونی باید بیای که آخر هفته جور نیس انگار 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخر هفته جور نیس انگار ینی میخوای نیای؟ 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من 5 شنبه میام روز دیگه ای هم نمیام 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ینی میخوای نیای؟ اصن بغض راه گلومو بسته من که میخوام سعیمو میکنم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جمعه نمایشگاه بینهایت شلوغه مخصوصا جمعه آخر نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردمhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/ws3.gif زود بیاید بر جمعه رای بدید.....هر چی امید بگه باید همون بشه.... تکبیرررررررررررررررررررررررررررررررررررر 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من 5 شنبه میام روز دیگه ای هم نمیام رشوه بدم چی 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رشوه بدم چی آره ...... رشوه بدی میام 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رشوه بدم چی تمام اون دو تا گونی کتابی که من میخوامو میخری برامم تا همین اراک میاری؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصن بغض راه گلومو بسته من که میخوام سعیمو میکنم بیایاااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تمام اون دو تا گونی کتابی که من میخوامو میخری برامم تا همین اراک میاری؟ دو تا گونی؟؟؟چه خبره باوهمین امثال شمان که... من 21ام امتحان دارم،اصن را نداره که 20 ام بیامخیلی هنر کنم همون 13 ام یا نهایت 19ام 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دو تا گونی؟؟؟چه خبره باوهمین امثال شمان که... من 21ام امتحان دارم،اصن را نداره که 20 ام بیامخیلی هنر کنم همون 13 ام یا نهایت 19ام آدم فرهیخته ندیدی تاحالا؟ همین امثال منن که صنعت چاپ و نشرو زنده نگه داشتن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تمام اون دو تا گونی کتابی که من میخوامو میخری برامم تا همین اراک میاری؟ تو بیا اگه یه کتاب شنگول منگول هم خریدی من برات تا اون سر دنیا میارم میدونم نمیخری 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان. جمعه و پنجشنبه خوبه. دوشنبه هام تکمیله. جمعه این هفته هم فکر نکنم!!(تولدمه! نمیخوام بهتون شیرینی بدم!! چون زیادیت!) پس هفته دیگه بروبچ!:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا پنجشنبه 19 ام و پنجشنبه 12 ام نه ؟! 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها پنجشنبه نصف بچها سر کار هستنا نمیرسن بیانا بچه مدرسه ای که نیستیم تعطیل باشیم بعد جمعه باشه که جای بدی نمیخوایین برین که خانواده ها مشکل داشته باشند نمایشگاه کتابه دیگه نهایتا با خانوادتونم میتونین بیایین نمیدانیم خود دانید 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دو تا گونی؟؟؟چه خبره باوهمین امثال شمان که... من 21ام امتحان دارم،اصن را نداره که 20 ام بیامخیلی هنر کنم همون 13 ام یا نهایت 19ام با تشکر ...... پول آیس پک هم بیار 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها پنجشنبه نصف بچها سر کار هستنا نمیرسن بیانا بچه مدرسه ای که نیستیم تعطیل باشیمبعد جمعه باشه که جای بدی نمیخوایین برین که خانواده ها مشکل داشته باشند نمایشگاه کتابه دیگه نهایتا با خانوادتونم میتونین بیایین نمیدانیم خود دانید اصن معلوم نیست حرصت گرفته هااااا ............. راحت باش 5 شنبه که بهتره ..... حمعه ها خیلی یه جوریه 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصن معلوم نیست حرصت گرفته هااااا ............. راحت باش 5 شنبه که بهتره ..... حمعه ها خیلی یه جوریه بابا بخاطر یه جوری بودن مارومیخوایین از نون خوردن بندازید باشه برید پنج شنبه فوقش یه نیم ساعت میاییم آخرش دیگه 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیشه دوروز بریم منم دلم میخواد خوب 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابا بخاطر یه جوری بودن مارومیخوایین از نون خوردن بندازیدباشه برید پنج شنبه فوقش یه نیم ساعت میاییم آخرش دیگه اصلا پنج شنبه برن، وقتی ما نیستیم که بهشون خوش نمیگذره حالا دوست دارن بزارید برن 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده