Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان درسته بریم به زور رای جمع کنیم؟؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما تشریف بیارید من خودم اختتامیه میگرم از دانشگاهتون هم بهتر من که دنبال بهانه نیستم ولی تاریخی که فعلا در صدر هست دقیقا همون روزی هستش که نمیتونم...مساله اینجاست که بچه ها از شهرستان میان، با اینکه اینجا هستم نه سال گذشته تونستم نه امسال ایشالا سال دیگه از شهرستان میام... لا اقل اینجا اسپم کنیم... حالا کتاب خوب چی اومده امسال که بخریم؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان.....عذرم را بپذیرید به درخواست یکی از بچه ها اومدم و رای دادم میدونم کارم درست نبوده ولی خب دوستمه و خوشحالیش خوشحالم میکنه..... امیدوارم به همگی خوش بگذره و جای ما رو هم خالی کنید...... در پناه حق.... جلل الخالق 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که دنبال بهانه نیستم ولی تاریخی که فعلا در صدر هست دقیقا همون روزی هستش که نمیتونم...مساله اینجاست که بچه ها از شهرستان میان، با اینکه اینجا هستم نه سال گذشته تونستم نه امسال ایشالا سال دیگه از شهرستان میام...لا اقل اینجا اسپم کنیم... حالا کتاب خوب چی اومده امسال که بخریم؟ پارسال قرار بود روزی که من بیام تو هم بیای اما پیچوندی یادته 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پارسال قرار بود روزی که من بیام تو هم بیای اما پیچوندی یادته نپیچوندم....جمعیت به حد نصاب نرسید 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان درسته بریم به زور رای جمع کنیم؟؟ نه صحیح نیست مشکل شرعی داره یاد نظر سنجی های عکاسی افتادم 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جلل الخالق مریمی نترسون منو.... 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه صحیح نیست مشکل شرعی داره یاد نظر سنجی های عکاسی افتادم نکنید فرزندان من..نکنید این کارارو.. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مریمی نترسون منو.... فقط چارش اینه که تو این تاریخ خودت پاشی بیای ایران 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نپیچوندم....جمعیت به حد نصاب نرسید رسید دو نفر شدیم دیگه ه تو نیومدی بستنی هم بهت نرسید 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خووش بحالتون من که نمیتونم بیام.... 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رسید دو نفر شدیم دیگه ه تو نیومدی بستنی هم بهت نرسید کیا بودید ؟ زیر ده نفر میشه به حد نصاب نرسیده... لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نکنید فرزندان من..نکنید این کارارو.. عه من نبودم که! من هم مثل سایرین یک عدد رای دارم که دورون صندوق انداختم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من زن موخام وسایل عروسی هم رسیده چادر مشکی - رنگی - عروس شسوار لوازش ارایشی اتو مو کیف کفش 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فقط چارش اینه که تو این تاریخ خودت پاشی بیای ایران نمیشه خب هم امتحان دارم هم مرخصیامم ته کشیده سر کار.... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کیا بودید ؟ زیر ده نفر میشه به حد نصاب نرسیده... خب نمیشه اسم برد نه بابا 3 نفر بودیم حدود نیم ساعت بعد نخود نخود هر که رود غرفه خود 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من زن موخام وسایل عروسی هم رسیده چادر مشکی - رنگی - عروس شسوار لوازش ارایشی اتو مو کیف کفش چقد تو این که چ روزی میخوایم بریم نمایشگاه موثره واقعا.. 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیشه خب هم امتحان دارم هم مرخصیامم ته کشیده سر کار.... چه بد من زن موخام وسایل عروسی هم رسیده چادر مشکی - رنگی - عروس شسوار لوازش ارایشی اتو مو کیف کفش بازم جلل الخالق از کربلا اومده 2 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا رای منو پس بدین.. حالا ک اینطوری شد فقط دوشنبه ولی احتمالا نیستم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده