pesare irani 41805 ارسال شده در 29 تیر، 2013 عه مبارک باشه الان نه دیگه موزمار نیستی شدی مارمولک آره دیگه کتاب خوبا یه سری کتاب ها هست که خوبه فقط جمعه ها میدنش آره منم همینو میگم این جمعه هر کی میتونه بیاد یعنی همه بیان تا پنجشنبه هفته بعدش خدا بزرگه شاید دوباره بریم ولی اولویت رو بندازیم جمعه پرسپولیس گل زد این جمعه بیاین جمعه بعد هم بیاین ن 1
*Polaris* 19606 ارسال شده در 29 تیر، 2013 عه مبارک باشه الان نه دیگه موزمار نیستی شدی مارمولک دوست به این بَـدی ندیده بودیم که دیدیم...! 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 29 تیر، 2013 من اونطــوری اَم؟! دستت درد نکنــه...! نخیر! تبخیر نمیشم! لیــزر کردم! چشماتون رو لیزر کردی؟ 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 29 تیر، 2013 آره دیگه کتاب خوبا یه سری کتاب ها هست که خوبه فقط جمعه ها میدنش آره منم همینو میگم این جمعه هر کی میتونه بیاد یعنی همه بیان تا پنجشنبه هفته بعدش خدا بزرگه شاید دوباره بریم ولی اولویت رو بندازیم جمعه پرسپولیس گل زد من جمعه ها خیلی مشکل دارم چون اکثر برنامه هام اونروزه، دوستان رو نمیدونم. به هر حال جمعه ادمین نماینده انجمن هست و پنجشنبه هم برادرشون و مشکلی نباید پیش بیاد !!! هرکس فقط یه روز تونست بیاد، هرکس هم تونست هر دو روز. کما اینکه پنجشنبه از 1 تا 4 هم باشه اکثرا کارشون تموم میشه. دیگه خود دانید. اینم شکلکی که عمری باهاش خاطره دارم تقدیم همه : :zadan: درود برتو اسیاسی جان دلمون برات تنگ شده جمع بیا لامپ بصیرتمون رو روشن کن این نزدیکی های نیمه دوم خرداد خرداد فصل امتحانات هست و تقلب های کوچک تا تقلب های خیلی خیلی بزرگ !!!! بصریتتون روشن هست، نیاز به سوخت ساندیس داره که فعلا تموم کردم. 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 29 تیر، 2013 من جمعه ها خیلی مشکل دارم چون اکثر برنامه هام اونروزه، دوستان رو نمیدونم. به هر حال جمعه ادمین نماینده انجمن هست و پنجشنبه هم برادرشون و مشکلی نباید پیش بیاد !!! هرکس فقط یه روز تونست بیاد، هرکس هم تونست هر دو روز. کما اینکه پنجشنبه از 1 تا 4 هم باشه اکثرا کارشون تموم میشه. دیگه خود دانید. اینم شکلکی که عمری باهاش خاطره دارم تقدیم همه : :zadan: خرداد فصل امتحانات هست و تقلب های کوچک تا تقلب های خیلی خیلی بزرگ !!!! بصریتتون روشن هست، نیاز به سوخت ساندیس داره که فعلا تموم کردم. خب اسی جان ن من هم این هفته جمعه سه تا کلاسم دو سانس فوتبالم رو دارم میپیچونم میام خو جمعه ماشین گیر نمیاد کجایی مگه 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 29 تیر، 2013 رفتن به نمایشگا انقد بحث داره اخه 26 صفحس دارین نظر میدین دو صفحه اش نظره 24 صفحه اش اسپم 2
دل مانده 7714 ارسال شده در 29 تیر، 2013 دو صفحه اش نظره 24 صفحه اش اسپم آها بله حالا که دو صفحه کمتر اسپم کردین قانع شدم واقعا
m f s 1727 ارسال شده در 29 تیر، 2013 میای مریمی هستی؟ سلام نه نمیام میانترم دارم جمعه به بعد...یکی از بچه ها گفت رای بدم به 13 منم دادم همین 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 29 تیر، 2013 سلام نه نمیام میانترم دارم جمعه به بعد...یکی از بچه ها گفت رای بدم به 13 منم دادم همین رای دادن این سری بچه ها واقعا شاهکاره رای ها نیاز به بازبینی داره 3
کهربا 18089 ارسال شده در 29 تیر، 2013 من 5شنبه رو زدم ولی احتمال زیاد نمی تونم بیام خواستید رایمو حذف کنید 2
IT Maryam 1201 ارسال شده در 29 تیر، 2013 بهترین تاریخی که مشخص شده و برای من مقدور هست بیام روز دوشنبه است که آن هم کمترین رای رو آروده! 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 29 تیر، 2013 من فک میکنم دیگه این نظرسنجی نیست........ شده کل کل اما باحاله جنگ جهانی سوم امشب اتفاق میوفته 3
ارسال های توصیه شده