pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عه مبارک باشه الان نه دیگه موزمار نیستی شدی مارمولک آره دیگه کتاب خوبا یه سری کتاب ها هست که خوبه فقط جمعه ها میدنش آره منم همینو میگم این جمعه هر کی میتونه بیاد یعنی همه بیان تا پنجشنبه هفته بعدش خدا بزرگه شاید دوباره بریم ولی اولویت رو بندازیم جمعه پرسپولیس گل زد این جمعه بیاین جمعه بعد هم بیاین ن 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عه مبارک باشه الان نه دیگه موزمار نیستی شدی مارمولک دوست به این بَـدی ندیده بودیم که دیدیم...! 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اونطــوری اَم؟! دستت درد نکنــه...! نخیر! تبخیر نمیشم! لیــزر کردم! چشماتون رو لیزر کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره دیگه کتاب خوبا یه سری کتاب ها هست که خوبه فقط جمعه ها میدنش آره منم همینو میگم این جمعه هر کی میتونه بیاد یعنی همه بیان تا پنجشنبه هفته بعدش خدا بزرگه شاید دوباره بریم ولی اولویت رو بندازیم جمعه پرسپولیس گل زد من جمعه ها خیلی مشکل دارم چون اکثر برنامه هام اونروزه، دوستان رو نمیدونم. به هر حال جمعه ادمین نماینده انجمن هست و پنجشنبه هم برادرشون و مشکلی نباید پیش بیاد !!! هرکس فقط یه روز تونست بیاد، هرکس هم تونست هر دو روز. کما اینکه پنجشنبه از 1 تا 4 هم باشه اکثرا کارشون تموم میشه. دیگه خود دانید. اینم شکلکی که عمری باهاش خاطره دارم تقدیم همه : :zadan: درود برتو اسیاسی جان دلمون برات تنگ شده جمع بیا لامپ بصیرتمون رو روشن کن این نزدیکی های نیمه دوم خرداد خرداد فصل امتحانات هست و تقلب های کوچک تا تقلب های خیلی خیلی بزرگ !!!! بصریتتون روشن هست، نیاز به سوخت ساندیس داره که فعلا تموم کردم. 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من هم 5 شنبه میام هم جمعه... جمعه رو واسه منم بزارید لفطن 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چشماتون رو لیزر کردی؟ نه،صـورتم رو... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من جمعه ها خیلی مشکل دارم چون اکثر برنامه هام اونروزه، دوستان رو نمیدونم. به هر حال جمعه ادمین نماینده انجمن هست و پنجشنبه هم برادرشون و مشکلی نباید پیش بیاد !!! هرکس فقط یه روز تونست بیاد، هرکس هم تونست هر دو روز. کما اینکه پنجشنبه از 1 تا 4 هم باشه اکثرا کارشون تموم میشه. دیگه خود دانید. اینم شکلکی که عمری باهاش خاطره دارم تقدیم همه : :zadan: خرداد فصل امتحانات هست و تقلب های کوچک تا تقلب های خیلی خیلی بزرگ !!!! بصریتتون روشن هست، نیاز به سوخت ساندیس داره که فعلا تموم کردم. خب اسی جان ن من هم این هفته جمعه سه تا کلاسم دو سانس فوتبالم رو دارم میپیچونم میام خو جمعه ماشین گیر نمیاد کجایی مگه 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رفتن به نمایشگا انقد بحث داره اخه 26 صفحس دارین نظر میدین 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رفتن به نمایشگا انقد بحث داره اخه 26 صفحس دارین نظر میدین دو صفحه اش نظره 24 صفحه اش اسپم 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دو صفحه اش نظره 24 صفحه اش اسپم آها بله حالا که دو صفحه کمتر اسپم کردین قانع شدم واقعا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جمعه 13 اردبهشت باشه میای 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جمعه 13 اردبهشت باشه مریمی هستی؟ 4 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میای مریمی هستی؟ سلام نه نمیام میانترم دارم جمعه به بعد...یکی از بچه ها گفت رای بدم به 13 منم دادم همین 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممد بیا این تاپیکو ببند تا جنگ جهانی نشده 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام نه نمیام میانترم دارم جمعه به بعد...یکی از بچه ها گفت رای بدم به 13 منم دادم همین رای دادن این سری بچه ها واقعا شاهکاره رای ها نیاز به بازبینی داره 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من 5شنبه رو زدم ولی احتمال زیاد نمی تونم بیام خواستید رایمو حذف کنید 2 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بهترین تاریخی که مشخص شده و برای من مقدور هست بیام روز دوشنبه است که آن هم کمترین رای رو آروده! 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من فک میکنم دیگه این نظرسنجی نیست........ شده کل کل اما باحاله جنگ جهانی سوم امشب اتفاق میوفته 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده