Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من رایمو پس میگیرم میندازم تو صندوق جمعه... پَ منو جمعه حساب کنید مرسی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من رایمو پس میگیرم میندازم تو صندوق جمعه... پَ منو جمعه حساب کنید مرسی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این طورری که جمعه برنده میشه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فافا جمعه نیای من میدونم و توووووووووووووووووووووووووووووووو لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان عزیز یه نکته رو من بگم تیم مدیریتی انجمن روز جمعه 13 اردیبهشت پذیرای دوستانه به صرف گوجه سبز و شیرینی در غیر اینصورت هر روز دیگه ای از دیدن تیم مدیریت محروم شده و کاربران محروم تلقی میشویداین یه نکته رو خواستم بگم که کلا پرچم اونایی که روز جمعه رای دادن بالاس:w12::hrqr6zeqheyjho1f9mx 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان عزیز یه نکته رو من بگم تیم مدیریتی انجمن روز جمعه 13 اردیبهشت پذیرای دوستانه به صرف گوجه سبز و شیرینی در غیر اینصورت هر روز دیگه ای از دیدن تیم مدیریت محروم شده و کاربران محروم تلقی میشویداین یه نکته رو خواستم بگم که کلا پرچم اونایی که روز جمعه رای دادن بالاس:w12::hrqr6zeqheyjho1f9mx رشوه هم که نمیدین.. لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی خیلـــی بی معرفت هستیـن! 13 من نمی تونم بیــام، هنوز پانسمان صورتم بـاز نشده...! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان عزیز یه نکته رو من بگم تیم مدیریتی انجمن روز جمعه 13 اردیبهشت پذیرای دوستانه به صرف گوجه سبز و شیرینی در غیر اینصورت هر روز دیگه ای از دیدن تیم مدیریت محروم شده و کاربران محروم تلقی میشویداین یه نکته رو خواستم بگم که کلا پرچم اونایی که روز جمعه رای دادن بالاس:w12::hrqr6zeqheyjho1f9mx بزن بغل بابا حال نداریم تیم مدیریتی مهم تره یا روح انجمن معلومه که روح انجمن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی خیلـــی بی معرفت هستیـن! 13 من نمی تونم بیــام، هنوز پانسمان صورتم بـاز نشده...! خب با ماسک بیا 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من رایمو پس میگیرم میندازم تو صندوق جمعه... پَ منو جمعه حساب کنید مرسی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آفرین خانومم کار خوبی کردی هفته اوله هم می رسیم بریم کتاب هارو ببینیم هم کتاب خوبا تموم نمیشه هم حول حولکی نمیشه پنجشنبه تا از سر کار برگریدیم بخواییم بیاییم میشه ساعت 2 کی بریم خرید کی با بچها کنارهم باشیم بعد از اون ور کتاب خوبا تمومه میشه اگر تاریخ پنجشنبه بشه همه اینا به کنار یه تور گردشگری هم دوستان آخر این ماه ممکنه برگزار بشه و تاریخش به اون خیلی نزدیک میشه پس جمعه 13 اردیبهشت بهترین گزینه است 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب با ماسک بیا اگه میشد که میومدم؛ آخه تا یک هفته نباید نور آفتـاب بهم بخـوره...! دیگه دوشتون ندالـــم! 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی خیلـــی بی معرفت هستیـن! 13 من نمی تونم بیــام، هنوز پانسمان صورتم بـاز نشده...! :icon_razz:پارسال منم با پانسمان اومدم :vahidrk:رو ویلچر که نیستی پانسمانم داشته باشی بهتره اون چهره موزمارت اون پست پنهان میشه لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه میشد که میومدم؛ آخه تا یک هفته نباید نور آفتـاب بهم بخـوره...! دیگه دوشتون ندالـــم! نور آفتاب بوخوری تبخیر میشی؟ برو .... حموم نمیتونی بری میگی الکی آفتاب نباید بوخورمیعنی تا یه هفته تو جعبه زندگی میکنی لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رشوه هم که نمیدین.. چرا دیگه علنا دارم میگم هرکی جمعه بیاد رشوه میگیره نیاد کاربر محروم میشه 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :icon_razz:پارسال منم با پانسمان اومدم :vahidrk:رو ویلچر که نیستی پانسمانم داشته باشی بهتره اون چهره موزمارت اون پست پنهان میشه نور آفتاب بوخوری تبخیر میشی؟برو .... حموم نمیتونی بری میگی الکی آفتاب نباید بوخورمیعنی تا یه هفته تو جعبه زندگی میکنی من اونطــوری اَم؟! دستت درد نکنــه...! نخیر! تبخیر نمیشم! لیــزر کردم! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آفرین خانومم کار خوبی کردی هفته اوله هم می رسیم بریم کتاب هارو ببینیم هم کتاب خوبا تموم نمیشه هم حول حولکی نمیشه پنجشنبه تا از سر کار برگریدیم بخواییم بیاییم میشه ساعت 2 کی بریم خرید کی با بچها کنارهم باشیم بعد از اون ور کتاب خوبا تمومه میشه اگر تاریخ پنجشنبه بشه همه اینا به کنار یه تور گردشگری هم دوستان آخر این ماه ممکنه برگزار بشه و تاریخش به اون خیلی نزدیک میشه پس جمعه 13 اردیبهشت بهترین گزینه است کتاب خوبا یعنی کدوم کتابا؟ هنوز هم نفهمیدم چرا این ملت ما اینقدر دنبال کتاب هست، بصیرتش اینقدر زیاده. به نظر من با توجه به این رقابت شدید، امسال رو در دو سری برگزار کنید. در قلعه حیوانات نوشتم که جمعه روز اموات هست و هرکس خرما خواهد برود. پنجشنبه هم هرکه خر خواهد. از طرفی نمیتوان هم خر خواست و هم خرما ........ پس دو روزش کنید بره رد کارش هی هرکس نزنه تو سر خودش. 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اونطــوری اَم؟! دستت درد نکنــه...! نخیر! تبخیر نمیشم! لیــزر کردم! عه مبارک باشه الان نه دیگه موزمار نیستی شدی مارمولک کتاب خوبا یعنی کدوم کتابا؟ هنوز هم نفهمیدم چرا این ملت ما اینقدر دنبال کتاب هست، بصیرتش اینقدر زیاده. به نظر من با توجه به این رقابت شدید، امسال رو در دو سری برگزار کنید. در قلعه حیوانات نوشتم که جمعه روز اموات هست و هرکس خرما خواهد برود. پنجشنبه هم هرکه خر خواهد. از طرفی نمیتوان هم خر خواست و هم خرما ........ پس دو روزش کنید بره رد کارش هی هرکس نزنه تو سر خودش. آره دیگه کتاب خوبا یه سری کتاب ها هست که خوبه فقط جمعه ها میدنش آره منم همینو میگم این جمعه هر کی میتونه بیاد یعنی همه بیان تا پنجشنبه هفته بعدش خدا بزرگه شاید دوباره بریم ولی اولویت رو بندازیم جمعه پرسپولیس گل زد 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کتاب خوبا یعنی کدوم کتابا؟ هنوز هم نفهمیدم چرا این ملت ما اینقدر دنبال کتاب هست، بصیرتش اینقدر زیاده. به نظر من با توجه به این رقابت شدید، امسال رو در دو سری برگزار کنید. در قلعه حیوانات نوشتم که جمعه روز اموات هست و هرکس خرما خواهد برود. پنجشنبه هم هرکه خر خواهد. از طرفی نمیتوان هم خر خواست و هم خرما ........ پس دو روزش کنید بره رد کارش هی هرکس نزنه تو سر خودش. درود برتو اسی اسی جان دلمون برات تنگ شده جمع بیا لامپ بصیرتمون رو روشن کن این نزدیکی های نیمه دوم خرداد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده