Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چی فکر شما رو مشغول کرده 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب خب خب خائنا دارن رو میشن یواش یواشناهار اونم تنها تنها:icon_razz:اگه جوجو خوردید من راضی نیستم ما تنوع داریم ....هر سری که جوجه نمیخوریم بچه ها این همه اسپم میکنید ، سرور سنگین میشه بیایید تالار مکانیک فعالیت کنید 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چی فکر شما رو مشغول کرده کتاب های توی نمایشگاه:164: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کتاب های توی نمایشگاه:164: آره خیلی گرونن:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره خیلی گرونن:icon_pf (34): ازین بن مفتکیا هم نداریم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ازین بن مفتکیا هم نداریم آره والا اصلا حواسم نبود بگیرم:icon_pf (34): 3تا کتاب میخوام میشه 90 تا 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره والا اصلا حواسم نبود بگیرم:icon_pf (34):3تا کتاب میخوام میشه 90 تا از خیرش بگذر اصلا:icon_pf (34): راستی میگن کتاب سرطان زاست 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از خیرش بگذر اصلا:icon_pf (34):راستی میگن کتاب سرطان زاست ئه راس میگی؟ کی گفته؟ 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ئه راس میگی؟کی گفته؟ تحقیقات نشون داده 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تحقیقات نشون داده باشه پس من به حرف شما نمیگیرم الان میان بیرونمون میکنن:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صنایع نخوندی که تفکر سیستمی بلد باشی دیگه ینی صنایع برا این چیزا خوبه؟برم بخونم پس ما تنوع داریم ....هر سری که جوجه نمیخوریم بچه ها این همه اسپم میکنید ، سرور سنگین میشه بیایید تالار مکانیک فعالیت کنید خب اگه تنوع داشتید که دیگه اصن راضی نیستم میریزیم تو گونی میذاریم سر کوچه اگه خیلی سنگین شد ازین بن مفتکیا هم نداریم آخ آخ گفتی چه بددددددددد 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بــزن تو سرشون اسپم نکنن! 3 لینک به دیدگاه
Sha hRzaD 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه 2شنبه 16م یا جمعه 20 م باشه خیلی خوب میشه 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بــزن تو سرشون اسپم نکنن! گناه دارن ! 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه 2شنبه 16م یا جمعه 20 م باشه خیلی خوب میشه پنجشنبه بیا باهم میریم جیگر 1 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها یه چیزی میگم به دل نگیرید واقعا هدف خرید کتاب است یا فقط دیدار و ملاقات و آشنایی؟ مهم اینه نهایت استفاده رو از برگزاری چنین نمایشگاههایی کرد وقت برای دیدارها که همیشه هست.... امیدوارم کسی نرنجیده باشه ...موفق باشید عزیزان... 6 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها یه چیزی میگم به دل نگیرید واقعا هدف خرید کتاب است یا فقط دیدار و ملاقات و آشنایی؟ مهم اینه نهایت استفاده رو از برگزاری چنین نمایشگاههایی کرد وقت برای دیدارها که همیشه هست.... امیدوارم کسی نرنجیده باشه ...موفق باشید عزیزان... فکر کنم بیشتر دیدار باشه البته من دقیق نمیدونم برای خرید کتاب که به نظرم آدم تنها باشه خیلی بهتره نهایتا دو نفر هم رشته و هم سلیقه 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تحقیقات نشون داده سرطان که خوبه بیماری های دیگه میاره دانشجوهای همیشه در صحنه مگه بن ندارن یادش بخیر تو انجمن بودم 100 تومن بن دادن مهربونااااا 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فکر کنم بیشتر دیدار باشه البته من دقیق نمیدونم برای خرید کتاب که به نظرم آدم تنها باشه خیلی بهتره نهایتا دو نفر هم رشته و هم سلیقه درسته عزیزم منم همینطور فکر میکنم وقتی تنها هستی ذهنت متمرکز یافتن کتب مورد نظره... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده