رفتن به مطلب

سرکه هندوانه


afa

ارسال های توصیه شده

[h=1]طرز تهیه سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات[/h]

با هندوانه ی قرمز رنگ می توانید طبق دستور زیریک سس بسیار خوشمزه درست کنید و آن را بر روی سالاد سبزیجات ریخته و از طعم آن لذت ببرید.

 

دستورالعمل زیر به اندازه 2 کاسه گفته شده است.

 

 

زمان لازم :15 دقیقه

مواد لازم :

در 4 گروه طبقه بندی شده است :

1 پیاله برش هایی ازهندوانه ی بی دانه

1 پیاله از توت فرنگی های نصف شده

2 قاشق غذاخوری سرکه ی سفید

1 قاشق غذا خوری شکر

1 قاشق چای خوری پوست پرتغال رنده شده

 

 

طرز تهیه :

ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می زنیم تا کاملا یکدست شده و صاف شود.

باید فورا آن را سرو کنید چرا که در یخچال بیشتراز 3 روز نمی توانید آن را نگه دارید.

قبل از مصرف به خوبی آن را تکان دهید.

 

اطلاعات غذایی این سس :

کالری 11

کل چربی 0 گرم

چربی اشباع 0 گرم

کلسترول 0 میلی گرم

سدیم 1 میلی گرم

فیبر 0 گرم

پروتئین 0 گرم

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...