afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [h=1]طرز تهیه سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات[/h] با هندوانه ی قرمز رنگ می توانید طبق دستور زیریک سس بسیار خوشمزه درست کنید و آن را بر روی سالاد سبزیجات ریخته و از طعم آن لذت ببرید. دستورالعمل زیر به اندازه 2 کاسه گفته شده است. زمان لازم :15 دقیقه مواد لازم : در 4 گروه طبقه بندی شده است : 1 پیاله برش هایی ازهندوانه ی بی دانه 1 پیاله از توت فرنگی های نصف شده 2 قاشق غذاخوری سرکه ی سفید 1 قاشق غذا خوری شکر 1 قاشق چای خوری پوست پرتغال رنده شده طرز تهیه : ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می زنیم تا کاملا یکدست شده و صاف شود. باید فورا آن را سرو کنید چرا که در یخچال بیشتراز 3 روز نمی توانید آن را نگه دارید. قبل از مصرف به خوبی آن را تکان دهید. اطلاعات غذایی این سس : کالری 11 کل چربی 0 گرم چربی اشباع 0 گرم کلسترول 0 میلی گرم سدیم 1 میلی گرم فیبر 0 گرم پروتئین 0 گرم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده