Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ 1- کلا با کی درد دل میکنی؟کلا درد دل نمیکنم ...بیشتر تو خودم میریزم ولی اگر بخوام درد دل کنم بیشتر با افسانه آبجیم 2- تو ی انجمن با کی از همه راحت تری؟ با زهرا (پرتو)،نمیدونم چرا ولی من زود ناراحت میشم از دست دوستام البته هیچوقت به روشون نمیارم و زودهم فراموش میکنم.... ولی از دست زهرا هیچوقت ناراحت نشدم نمیدونم چه موجودی هست این 3- تو انجمن از کسی بدت میاد؟کی؟ خداروشکر کسی نیست که ازش نفرت داشته باشم 4- تا حالا واست معجزه رخ داده؟ نه 5- با چه کاری خیلی عصبانی میشی؟ وقتی که در عینِ صداقت حرفمو باور نکنن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6- کودکیتو خیلی دوست داشتی؟ دوس داشتم آره 7- دوست داری برگردی به اون دوران؟ اوهوم 8- رابطت با بچه کوچولو ها چه جوریه؟ خوبه ...ولی اگر زیادی اذیت کنن و از سروکولم بالا برن بعد از چندبار تذکر ملایم ،دعواشون میکنم 9- دوست داری همسرت شبیه کی باشه؟اخلاق و رفتاری؟ قیافه؟ هیکل؟ والا تا حالا بهش فکر نکردم 10- تا حالا تو انجمن کسی بهت ابراز احساسات کرده؟ تو چی کار کردی؟ آره، هیچوقت جدی نگرفتم 11- نظرت در مورد اواتور من؟ بامزه میباشد لباسشو دوس دالم 12- چی میشه دل ادم واسه کسی تنگ میشه؟ بنظرم چیزی جز عادت نیست 11 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ به به سلام یکتا جان بین کل رمان ها بیشتر از همه کدوم رمان رو دوست داشتی؟ دوست داری چه سوالی ازت بپرسن ؟؟؟؟؟ چه سوالی رو دوست نداری ازت بپرسن؟؟؟؟ چه سوالی رو اگه بپرسن جواب نمی دی؟؟؟ زندگی رو تو چه زمانی بیشتردوست داری حال اینده یا گذشته؟؟ تاحالا تجدید اوردی؟تو چه درسی؟ دوست داری خودت و عوض کنی (مثلا ارزو کردی کاش من فلانی بودم)؟؟ از قیا فت راضی ای ؟؟؟؟ از رفتارت؟؟؟؟ ازکسی متنفر هستی ؟؟؟ در حال حاضر چیزی بیشتر از همه ناراحتت میکنه چیه؟ اگه مجبور باشي يه كي رو بكشي ترجيه مي دي كي باشه و چرا؟ دلت مي خواست به جاي نشستن روي صندلي داغ چي كار مي كردي ؟ بین روز، زور، رزرو، زوزو کدومو انتخاب میکنی؟ منو که می بینی یاده چی می افتی ؟ دلت می خواد دفه دیگه کی رو صندلی بشینه ؟ حاضری موهاتو از ته یه روز بزنی ؟ تا حالا شده بخوای بزنی تو گوشه یکی و واقعا بزنی ؟ نظرت راجع به من؟ براي يه نفر آرزوي خوب و.براي اون يكي آرزوي بد داري ،اسم نفرات؟؟؟ همين الان بهت مگن بين يه خونه ي خوب ،يه ماشين خوب و يه همسر خوب با يه شغل خوب يكي رو انتخاب كن،كدومو انتخاب ميكني؟؟؟ تلخ ترین اتفاق زندگیت ؟ بهترین اتفاق زندگیت ؟ سال 91 برات چطور بود ؟ اگر خوب بود چرا و اگر هم بد بود بازم چرا ؟ . . . . . فعلا کافیه ، اگر دوست داشتی بازم میام 8 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ 1- صدات خوبه؟(از نظر خودت) میتونی خواننده شی؟نه، 2-دوست داری بازیگر شی؟ هم اره هم نه 3- دوست داری بچت چی باشه؟دختر یا پسر؟ پسر،اونم از نوعِ شیطون ولی مودب 4- خدا کجای زندگیته؟ اون بالا ... 5- خدا چقد تا حالا کمکت کرده؟ متوسط... 6- با خدا قهر هم کردی؟ اوهوم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7- دلیل زنده بودنت چیه؟به کجا میخوای برسی؟ اجباری به اسم زندگی،فعلن نمیدونم 8- تا حالا از دنیا سیر شدی؟ آره 9- غمگین ترین روز زندگیت کی بود؟ چه اتفاقی افتاد؟ مراسم خاکسپاری یکی از دوستای دوره دبیرستانم 10- بیشترین کسی که بهش فکر میکنی و خیلی برات مهمه و هر کاری بخواد انجام میدی کیه؟ هیچکس 11- نظرت در مورد عدالت خدا؟ گاهی وقتا بهش شک میکنم 12- نظرت در مورد بهشت و جهنم؟ بهشت خوب است جهنم یکم زیادی گرم است 12 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ به به سلام یکتا جان ای جان ببین کی اومده،دختری از شیراز...سلام مینایی خوش اومدی:hapydancsmil: بین کل رمان ها بیشتر از همه کدوم رمان رو دوست داشتی؟زیاد رمان نمیخونم ولی یادمِ رمان سینوهه رو که خوندم خوشم اومد و برام جالب بود به کسایی که نخوندن پیشنهاد میکنم حتما بخونن واقعا ارزششو داره...قلعه حیوانات هم عالی بود دوست داری چه سوالی ازت بپرسن ؟؟؟؟؟هر سوالی که دوست داری ...چه سوالی رو دوست نداری ازت بپرسن؟؟؟؟ برای شما سفارشی هر سوالی دوس داری میتونی بپرسی... چه سوالی رو اگه بپرسن جواب نمی دی؟؟؟جواب میدم هر سوالی پرسیده بشه زندگی رو تو چه زمانی بیشتردوست داری حال اینده یا گذشته؟؟حال... تاحالا تجدید اوردی؟تو چه درسی؟ نه دوست داری خودت و عوض کنی (مثلا ارزو کردی کاش من فلانی بودم)؟؟آره بعضی وقتا از قیا فت راضی ای ؟؟؟؟اوهوم از رفتارت؟؟؟؟نه بطورِ کامل ازکسی متنفر هستی ؟؟؟ممکنه از یکی خوشم نیاد ولی متنفر نه نیستم در حال حاضر چیزی بیشتر از همه ناراحتت میکنه چیه؟تنبلیِ خودم اگه مجبور باشي يه كي رو بكشي ترجيه مي دي كي باشه و چرا؟یاخدا سوالا جنایی شدچون اجبار به قتل مجوز قتل نیست پس نمیتونم کسیو بکشم چون اگر بکشم قاتل هستم و قصاص میشم پس بنابراین خودمو میکشم که مسیر کوتاه تر بشه و راحتتر دلت مي خواست به جاي نشستن روي صندلي داغ چي كار مي كردي ؟روی صندلی خنک مینشستم بین روز، زور، رزرو، زوزو کدومو انتخاب میکنی؟ هرچهارگزینه منو که می بینی یاده چی می افتی ؟ندیدمت که هنو اول باس ببینمت تا بعد بگم ولی همیشه اواتارتو که میبینم بهم ارامش میده دلت می خواد دفه دیگه کی رو صندلی بشینه ؟خودت بشین حاضری موهاتو از ته یه روز بزنی ؟برای هیچی که نه، بستگی داره برای چی باشه...اگر ارزششو داشته باشه آره تا حالا شده بخوای بزنی تو گوشه یکی و واقعا بزنی ؟بله(البته جدی نبوده)،ما معتقدیم خواستن توانستن است این است شعارِ ماست نظرت راجع به من؟اول از همه این شکلکه خیلی نازه من عاشقش شدم با یک نگاهخیلی مهربونی دختر خوب و باشخصیتی هستی خدایی خیلی دوستت دارم همشهری هم که هستی براي يه نفر آرزوي خوب و.براي اون يكي آرزوي بد داري ،اسم نفرات؟؟؟ینی این خلاقیت سوال پرسیدنت منو مردهباشکلک میگم باحالتره سودیحمیدشهرساز همين الان بهت مگن بين يه خونه ي خوب ،يه ماشين خوب و يه همسر خوب با يه شغل خوب يكي رو انتخاب كن،كدومو انتخاب ميكني؟؟؟شغل خوب...چون داشتن خونه و ماشین خوب تو داشتن اون شغل خوب مستتر هست ،اون مورد یکی هم بستگی به خودِ آدم داره... تلخ ترین اتفاق زندگیت ؟ فوت یکی از دوستان صمیمی دوره دبیرستانم بهترین اتفاق زندگیت ؟ شنیدن خبر موفقیت وقبولی خواهر برادرام در زمینه شغلی و تحصیلی.... سال 91 برات چطور بود ؟ اگر خوب بود چرا و اگر هم بد بود بازم چرا ؟بد و خوبش به شما ما که رسیدیم تهِ خط . . . . . فعلا کافیه ، اگر دوست داشتی بازم میام بازم بیا عزیزم.... 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دیدم بیکاری گفتم بیام سرگرمت کنم تاحالا از زندگی بدت اومده؟ کدوم خاطره زندگیتو هیچ وقت فراموش نمیکنی؟ تاحالا از مرگ ترسیدی؟ سیزده بدر امسال کجا رفتی ، خوش گذشت؟ واسه کی حاضری هرکاری بکنی؟ الان چه حسی داری ؟ صندلیت داغ شده نه ؟ بیشترین چیزی که تو گوگل جستجو میکنی ؟ در حال حاضر اصلیترین مشغلت چیه؟ چپ دستی یا راست دست؟ دوست داری در آینده بچت به چه چیزت افتخار کنه؟ معمولا چه مدل کفشی میپوشی؟ شبا خونتون پشه داره؟ دست خطت چطوریاست؟ جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟ خودتو تعريف كن؟ تاحالا هيچ وقت تنها شدي؟؟؟ ازدواج رو دوست داري؟؟؟ وقتی عصبانی میشی چیکار می کنی؟ تاحالا شده کسی رو کتک بزنی؟ دوست داری با کی ازدواج کنی؟ اصلا چرا دوست داری ازدواج کنی؟ بزرگترین حسرت زندگیت؟ رانندگی با ماشین سواری یا ماشین سنگین؟ سالاد با سس مایونز یا بدون سس مایونز؟ خونه اپارتمانی یا ویلایی؟ نظرت راجع به سرماخوردگی ؟ شده از رشتت ناراضی باشی یا خسته شی بگی چرا رفتم این رشته؟ نظرت درمورد شانس چیه؟ کیف پولتو خالی کن.چقد توشه ؟ فاصله دوستی تا عشق؟ فاصله عشق تا دوست داشتن؟ فاصله خوشبختی تا بدبختی تا حالا سر کلاس ادامس جویدی ؟ با خودت هم حرف میزنی؟ شب ها قبل خواب به چی فکر میکنی؟ چرا ماها خودمون رو گول میزنیم گاهی وقت ها؟ چقدر میشه با فکر و ذهن چیزها رو تغییر داد؟ اشپزیت خوبه؟؟ چه غذاهایی رو بلدی درست کنی ؟ از بین اینا کدومش خوشمزه تر میشه ؟ چند تا سیخ کباب را میتونی بخوری؟ چطوره داغه ؟ فعلا اینا رو جواب بده تا بازم بیام 7 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سری بعدی سوالات : خنده دار ترین سوتی که تو " نت " دادی چی بوده ؟ استرس داری؟ چن درصد؟ توو کلاس ردیف چندم میشینی؟ در مورد سایت با دوستات میحرفی؟ چیا میگی؟ از چ جور آدمایی متنفری؟ کی خیلی عصبی میشی؟ از دست دادن چ چیزی میتونه ناراحتت کنه؟ چقدر ب خدا نزدیکی؟ آدمارو چقدر درک میکنی؟ شامپو چی استفاده میکنی عینک دودی میزنی؟ از ساندویچ چی خوشت میاد؟ از شلغم خوشت میاد؟ دوست داشتی جای قاشق مثل چینی ها از یه چوب برای غذا خوردن استفاده میکردی؟ شبا تو سکوت میخوابی؟یا آهنگ میذاری میخوابی یا اس ام اس بازی میکنی خسته میشی میخوابی؟ از این خواننده های نسل سوسول کیو می پسندی ؟ مادر زن خوبی میشی یا مادر شوهر خوبی؟ موش دوست داری ؟ ابنبات می خوری ؟ موتور سواری با کی بیشتر بهت خوش می گذره ؟ مجبور بشی از وسایلت حذف کنی چی کم می کنی ؟ اسم اولین عروسکت چی بود ؟ چرخ خیاطی رو توصیف کن ! اگه یه ربات داشتی چیکارش می کردی ؟ این کلمات و تعریف کن هر طور دلت می خواد: مداد خرس شهاب انجمن سی دی حافظ برنامه نویس کیف گل سر میمون باغ وحش شهربازی عشق موج قایق سواری مثلثات وب شمع موبایل پتو بالشت مو قیچی کمربند چی باعث میشه مردا همیشه حس برتری نسبت به خانمهاداشته باشن؟ مرد عاقل به چه مردی میگن؟ خانم عاقل به چه خانمی میگن؟ از ارتفاع میترسی؟ بهترين شکلک انجمن؟ اگر24ساعت نامرئي ميشدي چيكار مي كردي؟ اگر غول چراغ جادو توانايي برآورده كردن يهآرزوي5تا10حرفي تو رو داشت تو چه آرزويي مي كردي؟؟؟ اگر بخواي با تونل زمان به يه روز از زندگيت سفر كني اون روز چه روزيه؟ جلو شکلکا اسم یکی از بچه های سایت را بذار جلو دوتایی دوتا اسم بذار: حموم که ميري چقدر طول ميکشه؟ ميشه يه آدم خوشبخت اسم ببري؟ يه دروغ وحشتناک بگو ؟ بهترين عکسي که ديدي رو تعريف کن. چرا مهمانداران هواپيما رو از زنهاي خوشگل انتخاب ميكنن؟ لباساتو خودت اتو میکنی؟ شبا کی آشغالارو میذاره دم در؟ بدترین عادتی که داری چیه؟ تا حالا شده کسی بهت تهمت بزنه و نتونی جوابشو بدی؟ اون لحظه چه حالی پیدا میکنی؟ خوابات رنگیه یا سیاه وسفید؟ 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخ آخ آخ... مینا ژیگر چ کلده نی نی رو خوشحال کلده ================== 1.قلبا اعتقاد داری از جنس مخالفت سری؟جوابت هر چی هست توضیح هم بده. ۲.خودشناسی،رسیدن به ناشناخته ها ی وجودت برات مهمه؟واسش چیکارا کردی تا حالا؟ ۳.دوست داری بچت به چه چیزت افتخار کنه؟ ۴.معمولا چه مدل کفشی میپوشی؟ ۵.شبا خونتون پشه داره؟! ۶.دست خطت چطوریاست؟ ۷.نزدیکای ماه رمضون چه حسی داری؟ ۸.آشغال میرزی رو زمین؟اگه آره ککت بعدش نمیگزه؟ ۹.شده دلت واسه ایران بسوزه؟چرا؟ ۱۰.تا چند سالگی دوست داری عمر کنی؟نظرت در مورد پیری چیه؟ازش میترسی؟ ۱۱.صبحا چند پا میشی؟شبا چند میخوابی؟ ۱۲.جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟ ۱۳.کم خونی داری؟خون میزنی؟چند بار تا حالا خون اهدا کردی؟ ۱۴.میدونی تیمور کی بود؟چنگیز کی؟مختصر توضیحی بده اگه آمارشونو داری. ۱۵.بیرون بری چه چیزتو فراموش کنی ببری کلافه ای؟(مثلا ساعت،مبایل،کیف...) 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام علکم سلام علکم :2rqfst4: چه خبر؟ به غیر اون چه خبر؟ کی ازدواج میکنی؟ چندتا خواستگار داشتی تاحالا؟:2i1d1co: اگه طرف یک خصوصیت مثبت داشته باشه اون چی باشه همون اول جوابت مثبته؟ اگر طرف یک خصوصیت منفی داشته باشه اون چیه که اگر بقیه چیزاش هم کامل باشه امکان نداره باهاش مزدوج بشی؟ اگه یاداشتهای کاربریت پاک شه چیکار میکنی؟ بفهمی بچه ات ناقصِ تو دوران جنینی سقط میکنی؟ به نظرت تو جامعه ما به خانم ها داره ظلم میشه؟ بیشتر قوانین داره ظلم میکنه یا خود مردم؟ شیراز زندگی نکنی کجا زندگی میکنی؟ در ماه چندبار میرید باغ؟:(50): چرا نمیگید همبرگر؟ بابا بستنی یا بابا ابر؟ سوفی یا هفت خوان؟ برای بچه دار شدن شرایط خاصی در نظر میگیری؟ اگر شرایط فراهم باشه چندتا بچه؟ اسم بچه؟ اسم همسرت چی باشه خیلی خوبه و دوست داری؟ چی باشه دوست نداری؟ حاضری با یه خواستگاری که برای شهرهای اطراف شیرازه ازدواج کنی و بری اونجا زندگی کنی؟ اگه آره کجاها اگر نه چرا؟ برای جملات و کلمه های زیر یه شکلک بذار شوور مادر شوور خواهر شوور پدر شوور برادر شوور شخصی که قبلاً شوور رفته خواستگاریش که از قضا فامیلشونم هست دوستای شوور خاطرات +18 قبل از ازدواج شوور دوست دختر (های) قبلی شوور پول شوور ماشین شوور ماشین داداش جنس های مغازه شوور وسایل خونه خواهر شوور زبون مادر شوور زبون خواهر شوور میام بازم خو دلم نمیاد داغش کنم که 7 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دیدم بیکاری گفتم بیام سرگرمت کنم سلام علیکم ... تاحالا از زندگی بدت اومده؟ ایهیم ...یه دوره ای اینجوری بودم... کدوم خاطره زندگیتو هیچ وقت فراموش نمیکنی؟ خاطراتی که خودشون پاک نمیشن از تو ذهنم چون کلن خاطرات خیلی دقیق تو ذهنم میمونن...چه خوب چه بد تاحالا از مرگ ترسیدی؟ آره ،الان هم با این چراغ قرمزی که مرکز زلزله نگاری امریکا به ایران نشون داده فکر کنم تا چند روز آینده طرف جنوب و شیراز و اینا قراره زلزله بیاد،دقیقا در حال حاضر از مرگ میترسم سیزده بدر امسال کجا رفتی ، خوش گذشت؟ رفتیم باغ عمه اینا... آره خیلی واسه کی حاضری هرکاری بکنی؟ کلن حاضر نیستم یه نفرو در این موقعیت قرار بدم که هر کاری بگه بگم رو چیشوم، ولی برای مامانم و کلن برای خانوادم حاضرم هر کاری که لازم باشه رو و البته جنبه دستوری هم نداشته باشه انجام بدم الان چه حسی داری ؟ یکم حس گرسنگی صندلیت داغ شده نه ؟ داره کم کم ولرم میشه بیشترین چیزی که تو گوگل جستجو میکنی ؟ شکلکهای بامزه... سایت معاونت آموزشی قوه قضاییه... در حال حاضر اصلیترین مشغلت چیه؟ سعی کردن برای یک ساعت یه جا نشستن و درس خوندن چپ دستی یا راست دست؟ راست دوست داری در آینده بچت به چه چیزت افتخار کنه؟ موفقیت در زندگی و عشقی که به زندگی و خانوادم داشتم و دارم معمولا چه مدل کفشی میپوشی؟ کفش راحتی بدون پاشنه شبا خونتون پشه داره؟ هنوز سروکلشون پیدا نشده فکر کنم هوا گرمتر بشه تشریف بیارن دست خطت چطوریاست؟ همه میگن خوب و قشنگه... همیشه جزوم تو انتشارات بود کپی میزدن ملتِ تنبل جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟ اگر جایی که میخوام برم بدونم لازم نمیشه کفشمو بیرون بیارم میپوشمش احتمالن اگربدونم لازم میشه کفشمو بیرون بیارم نمیپوشمش ولی دور هم نمیندازم کلکسیون درست میکنم باهاشون خودتو تعريف كن؟ شما باید منو تعریف کنید منکه نمیتونم از خودم تعریف کنم و بگم که چقدر خوب و ماه هستم تاحالا هيچ وقت تنها شدي؟؟؟ آره ازدواج رو دوست داري؟؟؟ خوبیهاشو دوس دارم بدیهاشو دوس ندارم وقتی عصبانی میشی چیکار می کنی؟ عصبانیتمو خالی میکنم تاحالا شده کسی رو کتک بزنی؟ یسک،بچه بودم شر بودم تقریبا... دوست داری با کی ازدواج کنی؟ باکسی که از همه نظر مناسبم باشه...وهمینطور خانواده هامون بهم بخورن اصلا چرا دوست داری ازدواج کنی؟ فعلن دوس ندارم،چون دلم میخواد اول به یه موقعیت شغلی مناسب برسم ،آمادگیشو هم هنوز در خودم نمیبینم بعدم خونه بابا خوبست نه کاری نه مسئولیتی نه استرس پختن غذا و تمیزکردن خونه والا بقرعان بزرگترین حسرت زندگیت؟ از دست دادن فرصتهای پیشرفت تحصیلی که میتونسم توشون موفق بشم ولی بدلیل ناامیدی پاپس کشیدم و ادامه ندادم رانندگی با ماشین سواری یا ماشین سنگین؟ تریلی 18چرخ سالاد با سس مایونز یا بدون سس مایونز؟ با سس مایونز به میزان فراوان خونه اپارتمانی یا ویلایی؟ ویلایی نظرت راجع به سرماخوردگی ؟ در دوران مدرسه بسیار شیرین و لذت بخش بود ولی الان بسیار مزخرف و بی فایده میباشد شده از رشتت ناراضی باشی یا خسته شی بگی چرا رفتم این رشته؟ آره ولی ته دلم همیشه یه علاقه ای به رشتم دارم نظرت درمورد شانس چیه؟ زیاد قبولش ندارم... ولی باورِ شانس رو قبول دارم ینی اینکه اگر یه نفر معتقد باشه خوش شانسه واقعا همینطور میشه براش وبلعکسش کیف پولتو خالی کن.چقد توشه ؟ شپش های فراوان فاصله دوستی تا عشق؟ فک کنم چندکیلومتری باید باشه فاصله عشق تا دوست داشتن؟ 3-4کیلومتر بیشتراز بالایی فاصله خوشبختی تا بدبختی خیلی کم..میلیمتری باید باشه تا حالا سر کلاس ادامس جویدی ؟ بله وقتایی که حواسم نبوده... با خودت هم حرف میزنی؟ آره بصورت کلمه ای و مختصر مثلا یه کاری انجام میدم بخودم میگم...ایول بعضی وقتا هم خودمو سرزنش میکنم یه چیزای دیگه میگم گاهی وقتا هم از خودم تعریف میکنم جلو آینه شب ها قبل خواب به چی فکر میکنی؟ به اتفاقایی که بیشتر روز رو درگیرش بودم و ذهنمو مشغول کرده چرا ماها خودمون رو گول میزنیم گاهی وقت ها؟ چون مجبور میشیم چقدر میشه با فکر و ذهن چیزها رو تغییر داد؟ نمیدونم ولی یه مدتی امیدوار بودم خیلی باشهولی برای منکه نبود اشپزیت خوبه؟؟ چیزای خیلی زیادی بلد نیسم ولی هر از گاهی هم که باحوصله میشم یه چیزی میپزم همه از دست پختم تعریف میکنن چه غذاهایی رو بلدی درست کنی ؟ اممم..خب برنج رو که بلدم از خورشت ها ...قرمه سبزی،باننجون،قیمه،مرغ،جوجه کباب پیتزا،نیمرو از رو کتاب آشپزی هم خیلی بلدم از بین اینا کدومش خوشمزه تر میشه ؟ قرمه سبزی:hapydancsmil: چند تا سیخ کباب را میتونی بخوری؟ خودمو خفه کنم فکر نکنم بیشتر از 6تا بتونم بخورم چطوره داغه ؟ نه هنو:icon_pf (34): فعلا اینا رو جواب بده تا بازم بیام جواب دادم بیا... وای زدم پست ارسال بشه یهو از سایت پرید بیرون شانس آوردم قبلش از کلشون کپی گرفته بودم 9 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سری بعدی سوالات : اوه میبینم که فوق برنامه سوال طرح میکنی خنده دار ترین سوتی که تو " نت " دادی چی بوده ؟ بیا بعدا خصوصی میگم برات استرس داری؟ نو چن درصد؟ خیلی کم درصد توو کلاس ردیف چندم میشینی؟ دبیرستان ردیف دوم و سوم دانشگاه ردیف اول ینی از ردیف اول به اونور دیگه همش صدای مسخره بازی پسرا رو میشنیدی فقط در مورد سایت با دوستات میحرفی؟ با دووستای انجمن آره با دوستای دیگم نه چیا میگی؟ همش صحبتامون علمیه از چ جور آدمایی متنفری؟ دو روووو کی خیلی عصبی میشی؟ وقتی عصبانیم کنن از دست دادن چ چیزی میتونه ناراحتت کنه؟ چیزی که دیگه نتونم بدستش بیارم چقدر ب خدا نزدیکی؟ نمیدونم ... آدمارو چقدر درک میکنی؟ بیشتر از اینکه درک کنم توقع دارم اول درکم کنن... وقتی درکم کردن منم بیشتر سعی میکنم درکشون کنم شامپو چی استفاده میکنی داروگر ب5 طز آرایشگاه بود ،حالا باید ببینم چی توش درمیاد عینک دودی میزنی؟ بندرت از ساندویچ چی خوشت میاد؟ هات داگ بهتر از بقیشه از شلغم خوشت میاد؟ نه دوست داشتی جای قاشق مثل چینی ها از یه چوب برای غذا خوردن استفاده میکردی؟ آره سرگرمی ای بود خودش موقع غذا خوردن شبا تو سکوت میخوابی؟یا آهنگ میذاری میخوابی یا اس ام اس بازی میکنی خسته میشی میخوابی؟ تو سکوت... از این خواننده های نسل سوسول کیو می پسندی ؟ اگر خواجه امیری هم جزو اینایی که میگی باشه خب خواجه امیری مادر زن خوبی میشی یا مادر شوهر خوبی؟ مادر شوهرِ خوبی:gnugghender: موش دوست داری ؟ ابنبات می خوری ؟ اوهوم موتور سواری با کی بیشتر بهت خوش می گذره ؟ خودم برونم بیشتر بم خوش میگذره مجبور بشی از وسایلت حذف کنی چی کم می کنی ؟ یکی از جورابام اسم اولین عروسکت چی بود ؟ مامانو چرخ خیاطی رو توصیف کن ! خیلی خطر داره حسن اگه یه ربات داشتی چیکارش می کردی ؟ میگفتم دستوراتمو انجام بده این کلمات و تعریف کن هر طور دلت می خواد: مداد...قرمزشو اگر تُف بزنی خوشگلتر مینویسه خرس...تپلی شهاب...نورانی انجمن...اعتیاد آور:icon_pf (34):سی دی...یاد 30ام دی ماه افتادمحافظ...عشق برنامه نویس...نرم افزار کیف...پول گل سر...صورتی باشه میمون...بامزه باغ وحش...هیجان انگیز شهربازی...هیپ هیپ هورااا:hapydancsmil: عشق...آرامش موج...زیبایی قایق سواری...جیـــــغ مثلثات...مربعات وب...نت شمع...سوختن موبایل...galaxy پتو...گرم و نرم بالشت...نرم و گرم مو...زیبایی قیچی...چیدن کمربند...جریمه چی باعث میشه مردا همیشه حس برتری نسبت به خانمهاداشته باشن؟ از بدو خلقتشون این تفکر اشتباه درشون وجود داشته هی هم دارن بهش پر و بال میدن خودشونم باورشون شده مرد عاقل به چه مردی میگن؟ مردی که از عقلش استفاده کنه خانم عاقل به چه خانمی میگن؟ خانمی که بتونه با خانواده شوهر دوست باشه و مهربان از ارتفاع میترسی؟ نه بهترين شکلک انجمن؟ اگر24ساعت نامرئي ميشدي چيكار مي كردي؟ میرم فضولی اگر غول چراغ جادو توانايي برآورده كردن يه آرزوي5تا10حرفي تو رو داشت تو چه آرزويي مي كردي؟؟؟ پوللل اگر بخواي با تونل زمان به يه روز از زندگيت سفر كني اون روز چه روزيه؟ روز تولدم جلو شکلکا اسم یکی از بچه های سایت را بذار جلو دوتایی دوتا اسم بذار: خودم سودی من و مینا ممد ادمین داره سرامیکهای سایتو برق میندازه خودمزهرا مینا سودی نی نی حمید شهرساز در حال نوشتن تاپیک حرفهای حمیدیارتاش امیر فافابازم خودم پسر ایرانی آتروس ممد.خ من و وجدانم همه ی مدیرا بقیه کاربرا میلاد انقلابیون حموم که ميري چقدر طول ميکشه؟ نیم ساعت تا 45دیقه ميشه يه آدم خوشبخت اسم ببري؟ نمیشه يه دروغ وحشتناک بگو ؟ از همتون بدم میاد بهترين عکسي که ديدي رو تعريف کن. یه عکسی بود برگ درختاش صورتی بود:hapydancsmil: چرا مهمانداران هواپيما رو از زنهاي خوشگل انتخاب ميكنن؟ برای اینکه لباسای مهمانداری بهشون بیاد لباساتو خودت اتو میکنی؟ بلی شبا کی آشغالارو میذاره دم در؟ مامان یا بابا بدترین عادتی که داری چیه؟ گاهی وقتا خیلی زود دست از تلاش میکشم تا حالا شده کسی بهت تهمت بزنه و نتونی جوابشو بدی؟ یادم نمیاد الان موردی اون لحظه چه حالی پیدا میکنی؟ حسی ناتوانی و خفقان خوابات رنگیه یا سیاه وسفید؟ نمیدونم،تو خواب آدم چیزا رو نمیبینه بلکه حس میکنه مثلا من حس میکنم فلانی تو خوابم در صورتیکه وقتی فکر میکنم نمیتونم بگم مثلا چی پوشیده بود این واسه همینه که وقتی کسی بپرسه خوابات رنگین یا سیاه سفید نمیتونی جواب بدی چون چیری ندیدی در واقع حس کردی 9 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخ آخ آخ...مینا ژیگر چ کلده نی نی رو خوشحال کلده ================== جزغاله کرده 1.قلبا اعتقاد داری از جنس مخالفت سری؟جوابت هر چی هست توضیح هم بده. بله..اینکه ک کاملا مشخصه توضیح نداره ۲.خودشناسی،رسیدن به ناشناخته ها ی وجودت برات مهمه؟واسش چیکارا کردی تا حالا؟ مهمه برام ولی فکر نکنم تا حالا کار اساسی و موثری انجام داده باشم براش ۳.دوست داری بچت به چه چیزت افتخار کنه؟ دفعه سومه این سوالو جواب میدم به عشق و صداقتم ۴.معمولا چه مدل کفشی میپوشی؟ راحتی بدون پاشنه ۵.شبا خونتون پشه داره؟! در حال حاضر نه ۶.دست خطت چطوریاست؟ خوبست ۷.نزدیکای ماه رمضون چه حسی داری؟ حس گرسنگی ،تشنگیغش و ضعف ۸.آشغال میرزی رو زمین؟اگه آره ککت بعدش نمیگزه؟ نه آشغال نمیریزم هیچوقت رو این مورد اتفاقا خیلی حساسم ۹.شده دلت واسه ایران بسوزه؟چرا؟ آره..به دلایل زیادی ۱۰.تا چند سالگی دوست داری عمر کنی؟نظرت در مورد پیری چیه؟ازش میترسی؟ پیری بد است ولی بهتر از مرگ است ۱۱.صبحا چند پا میشی؟شبا چند میخوابی؟ معمولا10و11 شبا هم 1و2 ۱۲.جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟ نمیپوشم ۱۳.کم خونی داری؟خون میزنی؟چند بار تا حالا خون اهدا کردی؟ آره مقداری...تا حالا هم خون اهدا نکردم ۱۴.میدونی تیمور کی بود؟چنگیز کی؟مختصر توضیحی بده اگه آمارشونو داری. بله.. تیمور لنگ بود چنگیز مغول بود ۱۵.بیرون بری چه چیزتو فراموش کنی ببری کلافه ای؟(مثلا ساعت،مبایل،کیف...) در حال حاضر موبایلم چون تازه خریدمش خاطرش عزیزِ فعلن 8 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام علکم سلام علکم :2rqfst4:سیلاام سیلاممم خوش اومدی چه خبر؟ ددیروز رفتم بلخره گوشی خریدم به غیر اون چه خبر؟ آهان به غیر اون هم... امروز رفتم براش کیف بخرم گیرم نیومد کی ازدواج میکنی؟ هر وقت خدا و خودم و پدر و مادر و خواهر برادرا رضایت بدن و کلهم اجمعین راضی باشن چندتا خواستگار داشتی تاحالا؟:2i1d1co: والا نشمردم ...بذار برم از مامان بپرسم جمع و تفریق کنم بیام بگم بت اگه طرف یک خصوصیت مثبت داشته باشه اون چی باشه همون اول جوابت مثبته؟ سوالت سخته با داشتن یه خصوصیت نمیشه...ولی اگر فقط یکی بخوام بگم فکر کنم "اصالت خانوادگی" باشه اگر طرف یک خصوصیت منفی داشته باشه اون چیه که اگر بقیه چیزاش هم کامل باشه امکان نداره باهاش مزدوج بشی؟ دروغگویی و دورویی اگه یاداشتهای کاربریت پاک شه چیکار میکنی؟ میرم دمار از روزگار ممد در میارم با این سایتش بفهمی بچه ات ناقصِ تو دوران جنینی سقط میکنی؟ بستگی داره تو چند ماهگی اینو بفهمم اگر زمانی باشه که روح دمیده شده نه ولی اگر قبلش باشه آره به نظرت تو جامعه ما به خانم ها داره ظلم میشه؟ تا اونجایی که من تو قوانین خوندم بله خیلی هم ظلم میشه... از این سوالا نپرس اعصابم بهم میریزه بیشتر قوانین داره ظلم میکنه یا خود مردم؟ خود مردم بیشترواقعن شیراز زندگی نکنی کجا زندگی میکنی؟ اصفهان رو دوس دارم واسه زیبایی و تمیزی شهرش البته اگر مردمش قول بدن خوب باشن با شیرازیا در ماه چندبار میرید باغ؟:(50): در ماه شاید نیم بار ینی شاید دو سه ماهی یه بار چرا نمیگید همبرگر؟ بابا بستنی یا بابا ابر؟ فقط بابا بستنی،تکه:hapydancsmil: سوفی یا هفت خوان؟ بودجمون به هفت خوان نمیرسه برای بچه دار شدن شرایط خاصی در نظر میگیری؟ صد در صد اگر شرایط فراهم باشه چندتا بچه؟ سه تا اسم بچه؟ با مشورت کلهم اجمعین انتخاب میشه اگر هم توافق نشد قرعه میندازیم اسم همسرت چی باشه خیلی خوبه و دوست داری؟ اسم طولانی نباشه بشه سریع صداش کنی بیاد اشغالا رو بذاره دم در چی باشه دوست نداری؟ طولانی باشه نشه سریع صداش کنی بیاد آشغالا رو بذاره دم در حاضری با یه خواستگاری که برای شهرهای اطراف شیرازه ازدواج کنی و بری اونجا زندگی کنی؟ بستگی داره کجا باشه و مسافتش تا شیراز چقد باشه ...ولی نه حاضرنیستم اگه آره کجاها اگر نه چرا؟ چون مامانم نمیتونه دوری منو تحمل کنه نه که فکر کنی من نمیتونم دور از مامانم زندگی کنم برای جملات و کلمه های زیر یه شکلک بذار شوور مادر شوور خواهر شوور پدر شوور برادر شوور شخصی که قبلاً شوور رفته خواستگاریش که از قضا فامیلشونم هست دوستای شوور خاطرات +18 قبل از ازدواج شوور دوست دختر (های) قبلی شوور پول شوور ماشین شوور ماشین داداش جنس های مغازه شوور وسایل خونه خواهر شوور زبون مادر شوور زبون خواهر شوور میام بازم خو دلم نمیاد داغش کنم که هوا بسیار خنک و مطبوع میباشد 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر یکتا بانو چی شد اومدی این رشته رو خوندی چقد امید داری به حقوق اونم جزائی (فکر کنم به این علاقه داشتی) چرا دخترا های دوره زمونه ه ه همشون رفتن تو کار رژیم تا حالا خواستگار داشتی ی ی منظور از شاهزاده با اسب سفید چیه مشخصاتش از نظر تو 88 به کی رای دادی چرا همه خترا قدشون 160 هستش 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شلام مجدد دمای صندلی؟ یه عکس از میز کامپیوترت بزار ببینم آخرین باری که خجالت کشیدی کی بود ؟ سره چی؟ تا حالا شده تاپیکی رو یه مدت طولانی پیگیری کنی؟ کدوم تاپیک ؟ استاد بودن سختتره یا شاگرد بودن ؟ دوست داری استاد شی؟ از کجا میفهمی کسی باجنبه ست یا نه ؟ و باجنبگی رو تو چی میبینی؟ اگر بفهمی کسی از دستت ناراحته چطور از دلش در میاری؟ اگر از دست کسی ناراحت باشی، چطور میشه از دلت در آورد؟ :دی بهترین کادو واسه یه دوست چیه؟ قبول داری که کادوی ادکلن جدایی میاره ؟ اثر انگشتت رو بزار اینجا : وقتی داری پست میفرستی با اررور دلنشین دیتابیس مواجه شی ، چه کاری دوست داری انجام بدی؟ و در واقع چه کاری انجام میدی؟ حالا دمای صندلی؟ :دی :gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر یکتا بانو سلام بر روحِ خوشتیپ انجمن(اشاره به عکس پروفت) چی شد اومدی این رشته رو خوندی قسمت بود چقد امید داری به حقوق اونم جزائی (فکر کنم به این علاقه داشتی) به اینکه بتونه وضعیتو درست کنه...؟نه چندان زیاد چرا دخترا های دوره زمونه ه ه همشون رفتن تو کار رژیم ای شبکه هوی بیگااانه (با لهجه شیراز غلیظ خوانده شود) تا حالا خواستگار داشتی ی ی اوهوم منظور از شاهزاده با اسب سفید چیه مشخصاتش از نظر تو وجود نداره افسانه ای بیش نیس... وقتی اینقد یکیو دوست داشته باشی که همه خوبیهاش برات چند برابر بشه و بدی هاشو نبینی برات تبدیل به اون شاهزادهه میشه که توهمی بیش نیست 88 به کی رای دادی اونکه دیگه قدیمی شد بذار جدید رو که رای دادم میام میگم بت چرا همه خترا قدشون 160 هستش چون دیدن کچلی اقایون از زاویه بالا خیلی وحشتناکه ...و چون خداوند بر این امر واقف بوده ،آفرینش رو جوری قرار داده تا بلکه مردا جذابتر بنظر بیان از دید خانوما ونسل بشر ادامه پیدا کنه 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر یکی تا خوبی ؟ خوشی ؟ درس میخونی ؟ 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شلام مجدد شالام شالام دمای صندلی؟ 5درجه زیر صفر یه عکس از میز کامپیوترت بزار ببینم اینم عکس پی سی زیرخاکی و عتیقه ی من http://www.noandishaan.com/upload/images/oo8v3ckctmhk0bj5q9u3.jpg آخرین باری که خجالت کشیدی کی بود ؟ سره چی؟ امممم....یادم نمیاد تا حالا شده تاپیکی رو یه مدت طولانی پیگیری کنی؟ کدوم تاپیک ؟ فکر کنم این جمله سازی با 1کلمه و 3شکلک... استاد بودن سختتره یا شاگرد بودن ؟ استادِ واقعی بودن دوست داری استاد شی؟ ایهیم... یاد یه خاطره افتادم .. .دبیرستان که بودم یکی از معلمهام صدام کرد برای درس جواب دادن وقتی پاشدم یه لبخند زد و گفت من هر وقت تو رو میبینم یاد استادها میفتم خیلی بت میاد استاد بشی...منم سر به زیر در پوست خود نمیگنجیدم ،عاقا یکی از بچهها پرید وسط گفت اجازه ما رو میبیند یاد چی میفتی؟معلمه هم گفت نگم بهتره از کجا میفهمی کسی باجنبه ست یا نه ؟ و باجنبگی رو تو چی میبینی؟ پس از رد نشد تو امتحان باجنبگی،اگر بگم که سوالای امتحان لو میره ... اگر بفهمی کسی از دستت ناراحته چطور از دلش در میاری؟ با شوخی سعی میکنم از دلش دربیارم اگر از دست کسی ناراحت باشی، چطور میشه از دلت در آورد؟ :دی با مهربانی و ملاطفت بهترین کادو واسه یه دوست چیه؟ پسته،پراید،پول... ولی معرفت داشتن بهتریینه بنظرم قبول داری که کادوی ادکلن جدایی میاره ؟ اثر انگشتت رو بزار اینجا : استامپشو بده اول وقتی داری پست میفرستی با اررور دلنشین دیتابیس مواجه شی ، چه کاری دوست داری انجام بدی؟ و در واقع چه کاری انجام میدی؟ کاری که دوست دارم انجام بدم و کاری که در واقع انجام میدم حالا دمای صندلی؟ :دی 5درجه بالای صرف 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر یکی تا سلام تیتان...چر از شکلکها اسففاده نمیکنی اصن خوبی ؟ بلی خوشی ؟ بلی درس میخونی ؟ نه بازم بیا،هنو کوپن داری 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام علیکم احوالات ؟ خوب و خوش هستی؟ آب پزت کنم یا کبابت کنم؟:gnugghender: کلاس چندمی رفیخ؟ معدلت چطوریاس؟ با حجابی یا بی بصیرت؟ ازون دوستای غیر مجاز چند تا داری؟ آخرین باری که جیغ بنفش کشیدی کی بوده؟ شکست عجقی خوردی تا حالا؟ انتخابات می شرکتی؟ 88 به کی رای دادی؟ ورزش مورد علاقت چیه؟ چقد اهل ارایشی؟ دروغ گفتن برات چقد سادس؟ نقش خدا تو زندگیت چقدره؟ اگه عزرائیل بیاد سراغت بهش چی میگی؟ تا حالا مرده دیدی؟ چی حرصتو در میاره؟ گیر گشت ارشاد افتادی یا نه؟ یه جمله به عمو پیلتر چی بگو؟ صلاح الدین ایوبی کی بود؟ سیف الاسلام لقب کی بود؟ اگه برگردی به روزی که اعراب به ایران حمله کردن چیکار میکنی ؟ جنگ یا تسلیم؟ حکومت توتالیتر یعنی چی؟ یه بیت شعر بگو؟ خو فک کنم بسه دیگه همینارو بجواب 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کار پاره وقت یا تمام وقت؟ موقع متاهلی چطور؟ موقع بچه دار شدن چی؟ دوست داری بچه ات چیکاره بشه؟ اسم دختر و اسم پسر؟ اسم اسلامی رو بچه ات میذاری یا ایرانی؟ اگر بچه داری شی کدوم مسائل تو تربیت بچه ات الویت داره؟ بین تربیت دختر و پسر باید فرق باشه؟ میذاری دخترت با دوستاش بره مسافرت؟ اگه بگه میخوام با دوستای دانشگاهم برم مسافرت برات مهمه پسر هم باهاشون باشه؟ دخترت دوس پسر داشته باشه؟ اگه آره تا کجا میتونه بره جلو تو رابطه؟ پسرت چی؟ نظرت در مورد زیر ابرو برداشتن پسرا چیه؟ دوس داری چند سالگی ازدواج کنی؟ ماشین چی دوس داری داشته باشی؟ شوورت پولدار و بی اخلاق، متوسط با اخلاق متوسط، بی پول و با اخلاق؟ چای یا نسکافه؟ ترکیه یا دوبی؟ برای زندگی اروپا یا آمریکا؟ بچه ات بخواد سیگار بکشه واکنشت چیه؟ چطوری منطقی میتونی قانعش کنی؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده