finji 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان... من تصمیم دارم برای ارشد از تیر شروخ ع به درس خاندن کنم برای رشته ی فیزیولوژی جانوری یه منبع خوب برای جانورشناسی و تکوین و زبان تخصصی میخام لطف کنین بهم معرفی کنین...! خیلی ممنون میشم اگه از تجربیاتتون واسم بگین... 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تجربه میگه رشته هایی مثه ما بازار کار اصلا نداره و اگر میخوای فقط برا دل خودت بخون در نهایت نهایت استاد دانشگاه میشی ... فکر کنم همین شما بودی دوست عزیز که بهم پیغام دادی درباره منابع ، اما بعد از پاک شدن پیغاما نشد جواب بدم دوستان زیادی برا جانور شناسی منبع میخوان اما من منبعی که چاپ شده باشه تا حالا نخوندم و نگاهی نکردم فقط جزوات اساتیدمون و همچینین جزواتی که از دانشگاه شهید بهشتی گرفتم خیلی خوب بودن و تا حدی پاسخگوی سوالات کنکور بودن 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای رشته ی فیزیولوژی جانوری یه منبع خوب برای جانورشناسی میخام لطف کنین بهم معرفی کنین...! فکر کنـم جانورشناسی دكتر طلعت حبيبی ، و منابع فيزيولوژی جانوری (بويژه فيزيولوژی پزشكی - گايتون) خوب باشند. 3 لینک به دیدگاه
asma70 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ سلام منم موخوام همین رشته رو بخونم کتابای فیزیولوژی جانوری دانشگاه پیام نور میگن خیلی خوبه(فیزیولوژی جانوری 3و قسمت کلیه و ....فیزیولوژی جانوری 2)بافت شناسی جنین شناسی زیست جانوری و جانور شناسی ب من اینارو گفتن زبانشو نیدونم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده