ali bj 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابی به قدر وسع بکوشی 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ گنج آزادگی و کنج قتاعت ملکیست که به شمشیر میسر نبود سلطان را 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ ای که گفتی به هوا دل منه و مهر مبند من چنینم تو برو مصلحت خویش اندیش 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ به ناله کار میسر نمیشود سعدی ولیک ناله بیچارگان خوشست بنال 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می گویمت از دور دعا ، گر برسانند ... 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ پیام دادم بیا خوشم میدار چواب دادی که من خوشم بی تو 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ قصه به هر که میبرم فایدهای نمیدهد. مشکل درد عشق را حل نکند مهندسی 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ چون ما و شما مقارب یکدگریم به زان نبود که پردهی هم ندریم ای خواجه تو عیب من مگو تا من نیز عیب تو نگویم که یک از یک بتریم سعدی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده