رفتن به مطلب

آموزش درست کردن کالباس


ارسال های توصیه شده

دوستانی که مث من عشق کالباسن خودتو کالباس رو درست کنید تا از سالم بودنشم مطمئن شید . فرمایید :ws3:

 

 

L136584518484.jpg

 

 

مواد لازم :

 

[TABLE=class: zebra, width: 1, align: center]

[TR]

[TD=class: center, align: center] مرغ درشت[/TD]

[TD=class: center, align: center] یك عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center]مغز نان ساندویچی خرد شده[/TD]

[TD=class: center, align: center]3قاشق غذا خوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center]سیر[/TD]

[TD=class: center, align: center]3 الی 4 حبه درشت[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center]نمك و فلفل سیاه و فلفل قرمز[/TD]

[TD=class: center, align: center]به مقدار لازم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center]سایر ادویه ها[/TD]

[TD=class: center, align: center]در صورت تمایل[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center]باقلا یامغز پسته[/TD]

[TD=class: center, align: center]1 قاشق غذا خوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center]هویج قطعه قطعه شده و پخته[/TD]

[TD=class: center, align: center]1/5 قاشق غذا خوری[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center]سلو فون[/TD]

[TD=class: center, align: center]1متر[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

 

 

 

طرز تهیه :

 

 

پوست و چربی و استخوان را گرفته و گوشت آنرا با چرخ گوشت دو بار چرخ كنید . مغز نان ساندویچی را خیس كرده و با نمك و ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه كنید و خوب مخلوط كنید .یك سر سلو فون ( من از مارك لایه محافظ پیام استفاده میكنم ) را روی میز باز كنید و گوشت را روی آن پهن كنید و باقلا (یا پسته )و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید این عمل صرفاً به خاطر این است كه اطراف كالباس كاملاً گوشتی باشد . وجود باقلا و هویج فقط برای زیباكردن كالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمیدهد .

 

بعد به كمك دست سلوفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول كنید و در ضمن رول كردن سعی كنید حباب هوا در آن نماند و گوشت فشرده شود و دوسر آن به اندازه كافی جا برای گره زدن داشته باشد . سلوفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید و چون براحتی روی هم قرار میگیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمیشود یكسر كالباس را با سیمهای مخصوص بسته بندی محكم ببندید و از سر دیگر با دست گوشت را فشرده كنید تا كالباس مانند بادكنك شده و وقتی با انگشت به آن فشار میدهید سفت باشد سپس سر دیگر را هم با همان سیمها ببندید .

 

ظرف بزرگی را انتخاب كنید كه اگر كالباس را در آن بگذارید به راحتی در كف آن قرار گیرد و آب در ظرف ریخته روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد كالباس را در آن قرار دهید . نگته مهم این است كه آب حدافل 2 سانتی متر بالای كالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف كالباس پخته شود . یك ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود .بعد از اینكه پخته شد كالباس رادر یخچال گذاشته تا كاملاً سرد شود و بعد برش دهید اگر كالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی خورد .بهترین روش جایگزین سلوفون، استفاده از روده گوسفند است كه متاسفانه دسترسی به آن مشكل میباشد .

 

 

 

مراحل تهیه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...