R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ سلام سلام ... بالاخره نوبت من رسید مینا هستم...منتظر تحلیل دوستان گلم ... از همگی تقاضا میکنم شرکت فرمایید خیلی دوست دارم این تاپیک برای من سازنده باشه.... با تشکر 23 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ سلام علیکم خدمت مینا خانوم گل خب خب... از مینا بگم براتون... تا اونجایی که من میناسمش یه خانوم کاملا معاشرتی, فوق العاده مهربوووووون, با معرفت, پر جنب و جوش, باهوش, مودب, اصلا حسود نیست(ثابت شده بهم), دوست داشتنی, و... خلاصه هرچی بگم ازش کم گفتم. واقعا دوسش دارم از صمیم قلبم... اگه امری نیست ما رفتیییییمممم 12 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ و اما مینا دختر آرومی هستن ذاتا اما شیطنتایی داری که مختص سنته ( مثلا من ننه بزرگتم ) فعال و با پشتکار و پر انرژی زودرنج نیستی به نظرم .... صبوری با محبتی خانواده دار و با فرهنگی خانومانه رفتار میکنی ..... به نظرم یه ایراد داری ..... البته این نظره منه هااا ناراحت نشی یه وختی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 زود در برابر دیگران جبهه میگیری و میخوای از خودت دفاع کنی و اینکه بعضی حرفارو خیلی جدی میگیری :icon_pf (34): اگه چیز دیگه ای به ذهنم رسید بازم میام 10 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ و اما مینا دختر آرومی هستن ذاتا اما شیطنتایی داری که مختص سنته ( مثلا من ننه بزرگتم ) فعال و با پشتکار و پر انرژی زودرنج نیستی به نظرم .... صبوری با محبتی خانواده دار و با فرهنگی خانومانه رفتار میکنی ..... به نظرم یه ایراد داری ..... البته این نظره منه هااا ناراحت نشی یه وختی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 زود در برابر دیگران جبهه میگیری و میخوای از خودت دفاع کنی و اینکه بعضی حرفارو خیلی جدی میگیری :icon_pf (34): اگه چیز دیگه ای به ذهنم رسید بازم میام وای مرسی فاطیما جونم ، نظر لطفته مهربونم کاملا درست گفتی ، خوب شناختی منو نه عزیزم چرا باید ناراحت بشم ، اتفاقا خوشحال میشم بیشتر ازم انتقاد کنی راستی میشه بهم بگی دقیقا کجا این حرکت ها رو کردم ، هرچی فکر میکنم یادم نمیاد البته با حرفت کاملا موافق هستم 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ وای مرسی فاطیما جونم ، نظر لطفته مهربونم کاملا درست گفتی ، خوب شناختی منو نه عزیزم چرا باید ناراحت بشم ، اتفاقا خوشحال میشم بیشتر ازم انتقاد کنی راستی میشه بهم بگی دقیقا کجا این حرکت ها رو کردم ، هرچی فکر میکنم یادم نمیاد البته با حرفت کاملا موافق هستم یه بار من تو شکار لحظه ها یه چیزی گذاشتم که مربوط به تو خوش آمد گوئیت بود یادته ؟؟؟ اگه یادت نیومد بعدا برات پ.خ میکنم 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ یه بار من تو شکار لحظه ها یه چیزی گذاشتم که مربوط به تو خوش آمد گوئیت بود یادته ؟؟؟ اگه یادت نیومد بعدا برات پ.خ میکنم آره یادم اومد ، وای نکنه ناراحت شدی ؟ از همین جا در جلوی همه حضار من ازت عذر خواهی میکنم گلم چرا زودتر نگفتی از دلت دربیارم ، خودم متوجه نشدم وگرنه زودتر عذرخواهی میکردم 7 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ سلام علیکم خدمت مینا خانوم گل خب خب... از مینا بگم براتون... تا اونجایی که من میناسمش یه خانوم کاملا معاشرتی, فوق العاده مهربوووووون, با معرفت, پر جنب و جوش, باهوش, مودب, اصلا حسود نیست(ثابت شده بهم), دوست داشتنی, و... خلاصه هرچی بگم ازش کم گفتم. واقعا دوسش دارم از صمیم قلبم... اگه امری نیست ما رفتیییییمممم درود بر سحربانوی نازم :w42: مرسی عزیز دلم ، اینا که همش شد تعریف حسابی خجالتم دادی :girl_blush2: منم خیلی خیلی دوستت دارم آبجی جونم مرسی که اومدی و وقت گذاشتی نازنینم 9 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مینایی جون همشهریه گل:hapydancsmil: یه دختر شیرازیه خوب و مهربون ، بامعرفت و بااحساساصن تکه حس میکنم صبور باشی و منطقی...دختر آرومی هستی البته یکم هم شیطنت تو وجودت هست ولی بروز نمیدی 11 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مینایی جون همشهریه گل:hapydancsmil: یه دختر شیرازیه خوب و مهربون ، بامعرفت و بااحساساصن تکه حس میکنم صبور باشی و منطقی...دختر آرومی هستی البته یکم هم شیطنت تو وجودت هست ولی بروز نمیدی سلام یکتا جونم مرسی که اومدی قربونت برم ، به همشهری گلم رفتم دیگه تمام سطر آخر رو کاملا کاملا درست گفتییییییییییی ، خوشمان آمد که حتی 1 غلط هم نداشتی 9 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 دوژت دالم دخمل خوبی هستی مهلبونی منودوز دالی هرکاری از دستت بربیاد واسه همه میتونی....:hapydancsmil: میسی دوفتی بیام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ میـــــــــــــــــــــــــــــــــــنا جونییییییممم مینا یه مدت نبود..ولی وقتی که اومد با فاطمه کلا تالار معماری رو از نظر اطلاعات فنی به اوج رسوندن دختر خیلی مهربون و در عین حال جدی هستی از هیچ کمکی دریغ نمیکنی خیلی با معلوماتی ، با سلیقه و خلاق هستی سرعت عمل خوبی توو کار داری خیلی موقع ها حس میکنم غمگین میشی با اینکه با همه صمیمی هستی اما حریم رو نگه میداری دوست خیلی با معرفت و البته صبوری هستی آدم منطقی هستی مرسی از دعوتت میناییییییییییییییی 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ :5c6ipag2mnshmsf5ju3دوژت دالم دخمل خوبی هستی مهلبونی منودوز دالی هرکاری از دستت بربیاد واسه همه میتونی....:hapydancsmil: میسی دوفتی بیام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم دوستت دارم نی نی ژونمممممممم فدات بشم مرسی که اومدی 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ میـــــــــــــــــــــــــــــــــــنا جونییییییممممینا یه مدت نبود..ولی وقتی که اومد با فاطمه کلا تالار معماری رو از نظر اطلاعات فنی به اوج رسوندن دختر خیلی مهربون و در عین حال جدی هستی از هیچ کمکی دریغ نمیکنی خیلی با معلوماتی ، با سلیقه و خلاق هستی سرعت عمل خوبی توو کار داری خیلی موقع ها حس میکنم غمگین میشی با اینکه با همه صمیمی هستی اما حریم رو نگه میداری دوست خیلی با معرفت و البته صبوری هستی آدم منطقی هستی مرسی از دعوتت میناییییییییییییییی مینااااااااااااااااااااا جونم :aghosh: مرسی از این همه تعریف بدی ها و ایراداتم رو هم میگفتی دیگه خودت خوبی که منو هم خوب میبینی مرسی که اومدی 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی که گفتی بیام به نام خدا مینا یه ستاره اینور یه ستاره اونور، خییییلی آرومه سرش تو کار خودشه زود دوست میشه ولی خیلی گرم نمیگیره دیگه چیزی یادم نمیاد ببخشید دیگه 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ مینااااااااااااااااااااا جونم :aghosh:مرسی از این همه تعریف بدی ها و ایراداتم رو هم میگفتی دیگه خودت خوبی که منو هم خوب میبینی مرسی که اومدی تو که میشناسی منو...با کسی تعارف ندارم..اگه بود میگفتم 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی که گفتی بیامبه نام خدا مینا یه ستاره اینور یه ستاره اونور، خییییلی آرومه سرش تو کار خودشه زود دوست میشه ولی خیلی گرم نمیگیره دیگه چیزی یادم نمیاد ببخشید دیگه مرسی هانیه جونم 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ من این دختر شیرازی رو نمی شناسم زیاد تا همین حد که بدونم کچله خودش کافیه خوب، دختری شاداب دوست داشتنی و مهربان و آرام چون مدت زیادی نیست ایشون رو شناختم، به همین دلیل بدی از ایشون ندیدم، بهتون قول میدم که حتمن خواهم دید قراره واسه من پیتزا بخره، ولی اینکار رو نکرده هنوز شیرازی هم هست، فکر کنم صبحونه رو ساعت 11.5 میل بفرماین 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مرسی از دعوتت والا من که زیاد افتخار آشنایی ندارم مینا جان ولی از همین برخوردایی کوتاهی کم که داشتی نشون دادی خیلی دختره خوش برخورد و با ادب و بااخلاق و خیلی مهربونی هستی دیگه والا نمیدونم چی بگم اگهیادم اومد بازم میام 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ من این دختر شیرازی رو نمی شناسم زیادتا همین حد که بدونم کچله خودش کافیه خوب، دختری شاداب دوست داشتنی و مهربان و آرام چون مدت زیادی نیست ایشون رو شناختم، به همین دلیل بدی از ایشون ندیدم، بهتون قول میدم که حتمن خواهم دید قراره واسه من پیتزا بخره، ولی اینکار رو نکرده هنوز شیرازی هم هست، فکر کنم صبحونه رو ساعت 11.5 میل بفرماین اول اینکه سلام () دوم اینکه خودتی کچل مرسی جاوید جان ای بابا ول کن قضیه هم نیستی ها ، نباید که دیگه در جمع منو ضایع کنی ، خودمون یه جوری باهم کنار میومدیم 1 پیتزا این حرفا رو نداره که اتفاقا این قسمت رو اشتباه کردی ، من صبح زود از خواب بیدار میشم ، حداکثر دیگه ساعت 8 میشه ، صبحونه هم کلا نمیخورم 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مرسی از دعوتتوالا من که زیاد افتخار آشنایی ندارم مینا جان ولی از همین برخوردایی کوتاهی کم که داشتی نشون دادی خیلی دختره خوش برخورد و با ادب و بااخلاق و خیلی مهربونی هستی دیگه والا نمیدونم چی بگم اگهیادم اومد بازم میام ممنون امین جان همین که دعوتم رو قبول کردید و اومدید خودش خیلی برام ارزش داره مرسی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده