Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ جنگلداری1 درس دوره لیسانس بچه های جنگلداری می باشد و یکی از درسهای مهم در کنکور کارشناسی ارشد این رشته و در اینجا جزوه کامل جنگلداری 1 دکتر منوچهر نمیرانیانکه با زحمات خانم مهندس جوزی به صورت پاورپوینت درآمده تقدیم علاقه مندان میشود دکتر نمیرانیان یادش بخیر استاد دوره لیسانسم بود و ایشون همشهریم بود و زرتشتی هم هستن و با اینکه خیلی در امتحان و نمره دادن سرسخت بودن ولی در مجموع دوست داشتنی و باحالن... اینم از عکس دکتر با بنده حقیر در اردوی بانه کردستان *** دانلود جزوه کامل با فرمت PDF با حجم9.74 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مطالعه این جزوه به دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد جنگلداری و شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد و دکتری جنگلداری توصیه می شود دانلود جزوه کامل با فرمت PPTx (پاورپوینت) با حجم3.56 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تایپ،تنظیم و گردآوری:خانم مهندس جوزی:w72: 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ حالا میخواستی استادت رو ببینیم یا خودتو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ میگم چه حسی داشتی که انقد به استادت نزدیک بودی؟ 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا میخواستی استادت رو ببینیم یا خودتو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هم خودمو هم استادمو:hapydancsmil: میگم چه حسی داشتی که انقد به استادت نزدیک بودی؟ حس خوبی داشتم فقط دکتر موقع نمره دادن که میشد دیگه همشهری بودنو اینا یادش میرفت:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا قاسم تو هم؟ بابا این طرز نمره گرفتن مال ماهاست نه تو که شاگرد اولی... 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا قاسم تو هم؟بابا این طرز نمره گرفتن مال ماهاست نه تو که شاگرد اولی... تو دوره لیسانس از آخر اول بودم به خدا ولی ارشد متحول شدم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آفرین ولی من کلا همیشه جزو قشر فضول کلاس بودم از دوره دبیرستان این جرقه در وجود من زده شد دیگه هم تو دبیرستان وهم الان دانشگاه،همه به شیطونی هام عادت کردن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده