hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ من همه تمرینا رو انجام دادم....تمرین بعدی کیه؟ راستی ممنون همه استادا....(زهرا و سحر ) 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ زهرا؟با کلی خوجالی بعد تموم شدنِ کارو بارم اومتم این و انجام بدم خو؟بعد میدونی چی شد باسه من اصن فولدر اکشن نداشت خو؟خودم ایجاد کردم بعد تو اون مای اکشن ولی وختی لود میزنم فولدری نی اصن اونجاحالا چه خاکی به سرم بریزم؟ 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ زهرا؟با کلی خوجالی بعد تموم شدنِ کارو بارم اومتم این و انجام بدم خو؟بعد میدونی چی شد باسه من اصن فولدر اکشن نداشت خو؟خودم ایجاد کردم بعد تو اون مای اکشن ولی وختی لود میزنم فولدری نی اصن اونجاحالا چه خاکی به سرم بریزم؟ صفحه قبل رو ببین .m.vakili قشنگ توضیح دادن... 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ سلام مراحل قبل را تا قبل از اینکه فایل اکشن مورد نظر را لود کنید تکرار کنید نیازی به لود اکشن نیست اکشنی را که در پوشه مربوطه کپی کردید خود به خود به زیر مجموعه اکشن های شما اضافه شده فقط روی نام اکشن کلیک کنید و خواهید دید که اکشن آماده است. مانند تصویر زیر: باسه من این photo box ام نداره اینجا خو 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ این اکشن رو باید دانلود کنی ...دانلود کردی؟ لینکش پست اول هست ...بعد خودت نباید فولدر اکشن ایجاد کنی ... این مسیر رو برو C:\PhotoshopPortable\App\PhotoshopCS6\Presets\Actions ....فولدر اکشن اونجاست و ادامه ماجرا.... 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ این اکشن رو باید دانلود کنی ...دانلود کردی؟ لینکش پست اول هست ...بعد خودت نباید فولدر اکشن ایجاد کنی ...این مسیر رو برو C:\PhotoshopPortable\App\PhotoshopCS6\Presets\Actions ....فولدر اکشن اونجاست و ادامه ماجرا.... اوهوم اینکارو رو کردم:| عه من ندیدم اینpresets و باسه همین فک کردم action ندارم اصن:دی مرچی جیگری خیر از دنیا و آخرتت ببینی عزیزم 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ و اینم خلقِ اثرِ شگرفی دیگر از خودم تنهایی چه بامزه ولی یهویی سریع اینجوری شداااا خوشم اومت پ.ن:حسش نبود عکس و بکوچیکم:| 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ زهرا؟با کلی خوجالی بعد تموم شدنِ کارو بارم اومتم این و انجام بدم خو؟بعد میدونی چی شد باسه من اصن فولدر اکشن نداشت خو؟خودم ایجاد کردم بعد تو اون مای اکشن ولی وختی لود میزنم فولدری نی اصن اونجاحالا چه خاکی به سرم بریزم؟ بسیار عالی . حالا یه چیزی . اگر هم فولدر اکشن نداشتی اشکال نداشت ، میتونستی مسیر جایی که اکشن رو سیو کردی بدی . ( یعنی حتماً لازم نیست تو فولدر Actions باشه) مثلاً اگر تو Documents گذاشته بودیش . وقتی Load Actions زدی ، میری تو Documents و اجراش میکنی. مرسی از هستی ژان که توضیح داد :hapydancsmil: و اینم خلقِ اثرِ شگرفی دیگر از خودم تنهایی چه بامزه ولی یهویی سریع اینجوری شداااا خوشم اومت پ.ن:حسش نبود عکس و بکوچیکم:| خوفه ----------------------- اکشن های دیگه هم بسته به طرح و سلیقتون میتونید انتخاب کنید مثلاً باز میری تو تاپیک مسابقات عکاس ها ، و یه عکس به سرقت میبرید:gnugghender: و واسش اکشن اجرا میکنید http://www.noandishaan.com/forums/thread110998.html 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ زهرا جونمیان من مراحلی که گفتی رو میرم ولی ارور میده 1- background is not currently available 2- the command link is not currently available ولی اکشن هایدیگه رو امتحان کردم http://www.noandishaan.com/upload/viewer.php?file=ssf5ftb7dpmls5ivgiq.jpg 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زهرا جونمیان من مراحلی که گفتی رو میرم ولی ارور میده 1- background is not currently available 2- the command link is not currently available ولی اکشن هایدیگه رو امتحان کردم http://www.noandishaan.com/upload/viewer.php?file=ssf5ftb7dpmls5ivgiq.jpg سلاممم . فکر میکنم دلیلش این باشه که، عکس باید تو لایه ی بکگراند باشه . یعنی file>Open و تصویر رو انتخاب کن و بعدش اکشن رو اجرا کن 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاممم . فکر میکنم دلیلش این باشه که، عکس باید تو لایه ی بکگراند باشه . یعنی file>Open و تصویر رو انتخاب کن و بعدش اکشن رو اجرا کن بلییییییییییییییییییییییییییییی اجرا شدددددددددددددددددد میسی عسیسممممممم لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این PHOTO BOXکه خودش نیست.وقتی هم لودش میکنم اصلا زیر گروه نداره.خالیه لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این PHOTO BOXکه خودش نیست.وقتی هم لودش میکنم اصلا زیر گروه نداره.خالیه این پست رو ببین ... 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این پست رو ببین ... این مشکلشو متوجه شدم .اما PLAY غیر فعاله.مرحله آخر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این مشکلشو متوجه شدم .اما PLAY غیر فعاله.مرحله آخر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا ؟ یه بار دیگه امتحان کن ببین شاید درست شد... لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا ؟ یه بار دیگه امتحان کن ببین شاید درست شد... اولش خو چندبار سعی کردم نشد.بعدپرسیدممن میخوام دلستش کنم 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اولش خو چندبار سعی کردم نشد.بعدپرسیدممن میخوام دلستش کنم عکس رو ببین ...باید روی فتو باکس کلیک کنی تا باز شه بعد روی فتوباکس پایینیش کلیک کنی تا play فعال بشه ... 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عکس رو ببین ...باید روی فتو باکس کلیک کنی تا باز شه بعد روی فتوباکس پایینیش کلیک کنی تا play فعال بشه ... خب مشکل همینه دیگه.این فتوباکس زیری نداره اصلا این فتوشاپه چندروزه سر ناسازگاری با من گذاشته لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده