NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ پس درست حدس زده بودم لجبازی. به نظرت این خصلتت به زندگی مشترکت کمک میکنه یا ضرر داره؟ سر اسم نی نی (منم نی نی میخوام) اگر مادر شووره از اون کوتاه نیاها باشه چی؟ کار به دعوا و طلاق و ... بکشه. همسر ایده آلت از لحاظ اخلاقی یه توصیفی ازش میکنی. دوست داری در آمدش 1 میلیون باشه ولی حلال و درست یا 10 میلیون ماهی ولی خب پول کثیفم قاطیش باشه؟ ماشین مورد علاقه ات؟ ماشین همسرت چی باشه؟ (منطقی) اگر بچه اتون سلامتیش در خطر باشه و تنها راه نجاتش زندگی تو روستا باشه ول میکنی زندگی رو ببری اونجا؟ همسرت مریض باشه چی؟ فکر کنم متولد آذری دوست داری برای یه آخر هفته عشقت میاد دنبالت برید گردش با موتور بیاد یا ماشین؟ پشت چراغ عابر وایمیسی؟ اگه بعد عمری زندگی بفهمی شوورت جاسوس بوده چی کار میکنی؟ از شبکه های ماهواره ای کدومو بیشتر میپسندی؟ زندگی ساده یا تجملی؟ یه درآمد کم ولی با عشق یا یه درآمد خوب و زندگی خوب ولی حالا عشقم کم بود بود؟ اگه بچه دار نشین چی؟ اگه شو ورت گفت من بچه دوست دارم اصلاً هم حاضر نیستم از پرورشگاه بچه بیارم چی؟ حاضری سر این قضیه پای یه زن دیگه تو زندگیت باز شه؟ اگه رئیس جمهور بشی یکی از مهمترین کارایی که میکنی چیه؟ مترو میری میری تو واگن بانوان؟ نظرت راجع به آقایونی که میان تو واگن بانوان چیه؟ ترجیح میدی از حمل و نقل عمومی استفاده کنی یا ماشن شخصی؟ حاضری بری تو هر محله ای با همسرت زندگی کنی؟ بعد چندماه خسته نمیشی بگی ای بابا عجب اشتباهی کردم کاشکی با پولداره ازدواج میکردمو علاقه رو ملاک نمیذاشتم؟ آخه من که دلم نمیاد داغش کنم:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سوالی که از همه توی صندلی داغ میپرسم -طرف کدوم گرایش سیاسی هستی؟ فقط نپیچون که وسط و میانه و از این چیزا! یک کلام بگو چپ یا راست؟ چند دفعه رأی دادی و حماسه اینا را قبلا پرسیدن وگرنه میپرسیدم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلامممممم سپیده عزیزم...کم پیدای کمرنگ این ماه ها!...مرسی از دعوتت ببشقید اگه یه کم دیر اومدم سلام اوری جیگر ... به موقع اومدی خب بگو ببییییییییییینم سپیده کی قرار دوباره بشه همون سپیده ای که بود؟شاد،گرم،گیرا،سرزنده.... کم کم داره میشه ، یکم زندگی سخت گرفته بود بهترین هدیه ای که گرفتی چی بوده؟اگه دوست داری بگو از کی؟ والا من زیاد هدیه نگرفتم کلا واسه همین هرچی هدیه میدن بهم ذوق مرگ میشم اگه بخوای با یکی ازدواج کنی کدوم خصوصیت ظاهری رو داشته باشه حتما بهش میگی نه؟:biggrin: بد لباس باشه و قد کوتاه هوای آفتابی؟بارونی یا برفی؟ بارونی یا برفی جفتش خوبه ... فقط آفتاب نه فک میکنی دنیای بعد از مرگی هم وجود داره؟یا دوباره به این دنیا برمیگردیم؟یا کلا همه چیز تموم میشه با مرگ؟ نمیدونم خیلی فکر میکنم راجع بهش ... دوس دارم که یه دنیایی باشه ولی فکر کنم نیس چیزی که الان اگه اتفاق بیفته بهت یه انگیزه بزرگ برای بقیه زندگیت میده چی میتونه باشه؟ یه کار خوب پیدا کنم بزرگترین ترس زندگیت چیه؟تا حالا شده بخوای بهش غلبه کنی؟ یه ترسی داشتم همه عمرم که سرم اومد منم مجبور شدم باهاش کنار بیام 3 تا از انواع قرتی بازیایی که دوست داری ؟ رقص .. آرایش .. زیورآلات اسم اون یه دونه دخترت و دوست داری چی بذاری؟ رویا فعلا اینارو بوگو تا باز بیام همه میگن بازم میایم ولی هیشکی نمیاد 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ پس درست حدس زده بودم لجبازی.آره از این بچه پرروهای تخسم به نظرت این خصلتت به زندگی مشترکت کمک میکنه یا ضرر داره؟ نه بدرد نمیخوره ... مخصوصا وقتی که سر غرورم لجبازی میکنم سر اسم نی نی (منم نی نی میخوام) اگر مادر شووره از اون کوتاه نیاها باشه چی؟ کار به دعوا و طلاق و ... بکشه. واقعا یه همچین آدمی هست؟ دیگه فکر کنم کار با غیبت پیش جاریام و خواهرشوورام و واه واه دختره ادب احترام حالیش نیست و عروسم عروسای قدیم تموم شه همسر ایده آلت از لحاظ اخلاقی یه توصیفی ازش میکنی. با ادبه و احترام حالیشه... دروغ گو نیست ... مهربونه ... خسیس نیست ... شوخه و ........... الان یادم نمیاد دیگه دوست داری در آمدش 1 میلیون باشه ولی حلال و درست یا 10 میلیون ماهی ولی خب پول کثیفم قاطیش باشه؟پول کثیف نخوردم ببینم مزه اش بهم میچسبه یا نه ... خو الان میگم همون 1 میلیون ماشین مورد علاقه ات؟ مزدا 3 سفید ماشین همسرت چی باشه؟ (منطقی) وانت و کامیون و پیکان اینا نباشه هرچی میخواد باشه اگر بچه اتون سلامتیش در خطر باشه و تنها راه نجاتش زندگی تو روستا باشه ول میکنی زندگی رو ببری اونجا؟ آره خو میشه یه جوری زندگی رو مدیریت کرد که نه از کار و زندگی شهری گذشت نه از سلامتی ... فقط سخت میشه همه چی همسرت مریض باشه چی؟ اونم همین فکر کنم متولد آذری نه نه سوختی متولد مهرم دوست داری برای یه آخر هفته عشقت میاد دنبالت برید گردش با موتور بیاد یا ماشین؟ جفتش خوبه ولی موتور کیفش بیشتره پشت چراغ عابر وایمیسی؟ آره تا ثانیه آخر اگه بعد عمری زندگی بفهمی شوورت جاسوس بوده چی کار میکنی؟ تا یه مدتی فکر کنم فقط این شکلی میشم: از شبکه های ماهواره ای کدومو بیشتر میپسندی؟ من و تو زندگی ساده یا تجملی؟ ساده یه درآمد کم ولی با عشق یا یه درآمد خوب و زندگی خوب ولی حالا عشقم کم بود بود؟ عشقم کم بود بود ... الان زندگی بی پول سخته بخدا اگه بچه دار نشین چی؟ نشدیم دیگه ... جوجه میگیریم جاش اگه شو ورت گفت من بچه دوست دارم اصلاً هم حاضر نیستم از پرورشگاه بچه بیارم چی؟ میپرسم خو تصمیمت چیه؟ حاضری سر این قضیه پای یه زن دیگه تو زندگیت باز شه؟ نه ،من میرم ... ایراد از اون باشه چی؟ اگه رئیس جمهور بشی یکی از مهمترین کارایی که میکنی چیه؟ اوووف همین لحظه که فکر کردم کلی مشکل اومد تو ذهنم ... ولی بیشتر وضع درمانی از ذهنم میگذره مترو میری میری تو واگن بانوان؟ اوهوم نظرت راجع به آقایونی که میان تو واگن بانوان چیه؟ نباید بیان ... اومدنم پررو بازی درنیارن ... وقتی بهشون میگن واگن عمومی اونوره رفتارشون درست باشه معذرت خواهی کنن (من سر همین قضیه یه خانواده رو که آقایونشونم با خانوما اومده بودن واگن بانوان کشوندم حراست مترو چون هی توهین هم میکردن داشت کار به شکایتم میکشید) ترجیح میدی از حمل و نقل عمومی استفاده کنی یا ماشن شخصی؟ عمومی حاضری بری تو هر محله ای با همسرت زندگی کنی؟ هر محله ای نه دیگه بعد چندماه خسته نمیشی بگی ای بابا عجب اشتباهی کردم کاشکی با پولداره ازدواج میکردمو علاقه رو ملاک نمیذاشتم؟ چرا این فکریه که از ذهن همه دخترایی که تو این شرایط ازدواج کردن میگذره آخه من که دلم نمیاد داغش کنم:icon_pf (34): آقا آقا (مثه ارسطو بخون) داغش کن 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلام باز اومدم چطوره داغه ؟ تاحالا از زندگی بدت اومده؟ کدوم خاطره زندگیتو هیچ وقت فراموش نمیکنی؟ تاحالا از مرگ ترسیدی؟ سیزده بدر امسال کجا رفتی ، خوش گذشت؟ واسه کی حاضری هرکاری بکنی؟ الان چه حسی داری ؟ صندلیت داغ شده نه ؟ بیشترین چیزی که تو گوگل جستجو میکنی ؟ در حال حاضر اصلیترین مشغلت چیه؟ چپ دستی یا راست دست؟ دوست داری در آینده بچت به چه چیزت افتخار کنه؟ معمولا چه مدل کفشی میپوشی؟ شبا خونتون پشه داره؟ دست خطت چطوریاست؟ جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟ خودتو تعريف كن؟ تاحالا هيچ وقت تنها شدي؟؟؟ ازدواج رو دوست داري؟؟؟ وقتی عصبانی میشی چیکار می کنی؟ تاحالا شده کسی رو کتک بزنی؟ دوست داری با کی ازدواج کنی؟ اصلا چرا دوست داری ازدواج کنی؟ بزرگترین حسرت زندگیت؟ رانندگی با ماشین سواری یا ماشین سنگین؟ سالاد با سس مایونز یا بدون سس مایونز؟ خونه اپارتمانی یا ویلایی؟ نظرت راجع به سرماخوردگی ؟ شده از رشتت ناراضی باشی یا خسته شی بگی چرا رفتم این رشته؟ نظرت درمورد شانس چیه؟ کیف پولتو خالی کن.چقد توشه ؟ فاصله دوستی تا عشق؟ فاصله عشق تا دوست داشتن؟ فاصله خوشبختی تا بدبختی تا حالا سر کلاس ادامس جویدی ؟ با خودت هم حرف میزنی؟ شب ها قبل خواب به چی فکر میکنی؟ چرا ماها خودمون رو گول میزنیم گاهی وقت ها؟ چقدر میشه با فکر و ذهن چیزها رو تغییر داد؟ اشپزیت خوبه؟؟ چه غذاهایی رو بلدی درست کنی ؟ از بین اینا کدومش خوشمزه تر میشه ؟ چند تا سیخ کباب را میتونی بخوری؟ فعلا خسته شدم همینا رو جواب بده بازم اگر شد میام 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سوالی که از همه توی صندلی داغ میپرسم یه سوال دیگه بپرس حالا-طرف کدوم گرایش سیاسی هستی؟ فقط نپیچون که وسط و میانه و از این چیزا! یک کلام بگو چپ یا راست؟ کلا آدم سیاسی ای نیستم باور کن ... ولی خو چپتر بهتر چند دفعه رأی دادی و حماسه اینا را قبلا پرسیدن وگرنه میپرسیدم:hapydancsmil: با تشکر 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلاملکم...سلاملکم.... خودت گفتی دوباره بیام...فحش نده - قشنگ ترین جکی که شنیدی رو تعریف کن. - آب طالبی یا بستنی؟ - پایان نامت تموم شد یا نه؟ سئوال دیگه ای ندارم خو 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلام باز اومدم اصن همش بیاچطوره داغه ؟ نوچ تاحالا از زندگی بدت اومده؟ آآآآآآآرررررررره کدوم خاطره زندگیتو هیچ وقت فراموش نمیکنی؟ زیادن اوناییکه فراموش نشدنین تاحالا از مرگ ترسیدی؟ آره ترسیدم سیزده بدر امسال کجا رفتی ، خوش گذشت؟ با دختر خالم 4-5 وعده خوابیدیم تا شب شه :| واسه کی حاضری هرکاری بکنی؟ واسه یکی که رفت الان چه حسی داری ؟ خوابم میاد صندلیت داغ شده نه ؟ نه ولی از اولش بهتر شده بیشترین چیزی که تو گوگل جستجو میکنی ؟ آموزش ... آموزش هرچی نرم افزار و ایناس در حال حاضر اصلیترین مشغلت چیه؟ کار پیدا کنم و پایان نامم چپ دستی یا راست دست؟ راست دوست داری در آینده بچت به چه چیزت افتخار کنه؟ هنرمند بودنم معمولا چه مدل کفشی میپوشی؟ پاشنه بلند و دخترونه شبا خونتون پشه داره؟ خونمون نه ... اتاق من فقط :| دست خطت چطوریاست؟ والا خواهر تعریف از خود نباشه میگن خوبه خوش خطم مثه اینکه جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟ اگه بخوام برم جایی که کفش درنمیارم میپوشم اگه نه جوراب سالم ... سوراخ غیر تابلو ترمیمش راحته که خودتو تعريف كن؟ سپیدم تاحالا هيچ وقت تنها شدي؟؟؟ آره تا دلت بخواد ازدواج رو دوست داري؟؟؟ نه وقتی عصبانی میشی چیکار می کنی؟ ساکت میشم هیچی نمیگم تاحالا شده کسی رو کتک بزنی؟ اوهوم دوست داری با کی ازدواج کنی؟ اصن دوس ندارم اصلا چرا دوست داری ازدواج کنی؟ ندارم باورکن بزرگترین حسرت زندگیت؟ نبودنش رانندگی با ماشین سواری یا ماشین سنگین؟ سواری سالاد با سس مایونز یا بدون سس مایونز؟ بدون سس ... سس اذیتم میکنه دستگاه گوارشم میریزه بهم ... ولی بعضی وقتا هوس میکنم با سس میخورم خونه اپارتمانی یا ویلایی؟ ویلایی خو یه چی دیگس ... حیاط و اینا نظرت راجع به سرماخوردگی ؟ بدم میاد ازش شده از رشتت ناراضی باشی یا خسته شی بگی چرا رفتم این رشته؟ اصلااااااااااا نظرت درمورد شانس چیه؟ چیزیه که من ازش بی بهره ام کیف پولتو خالی کن.چقد توشه ؟ خدا شششاهده یه قرون توش نی ... من همه کارامو با عابر انجام میدم ... یه 10 تومن ولی داشتم صبح خرج شد ... الان هیچی فاصله دوستی تا عشق؟ شاید کم باشه فاصله عشق تا دوست داشتن؟ زیاده فکر کنم فاصله خوشبختی تا بدبختی خیلی خیلی کم ... تو یه ثانیه از خوشبختی به بدبختی میشه رسید تا حالا سر کلاس ادامس جویدی ؟ آری با خودت هم حرف میزنی؟ اووووووف تا دلت بخواد شب ها قبل خواب به چی فکر میکنی؟ به همه چی .. بیشتر تو رویا سیر میکنم چرا ماها خودمون رو گول میزنیم گاهی وقت ها؟ چون دوس داریم چیزی که وجود نداره رو قبول کنیم چقدر میشه با فکر و ذهن چیزها رو تغییر داد؟ زیاد اشپزیت خوبه؟؟ میگن چه غذاهایی رو بلدی درست کنی ؟ تقریبا همه چی بلدم از بین اینا کدومش خوشمزه تر میشه ؟ قورمه سبزی و لازانیا رو که خودم میدرستم بیشتر از بقیه دوس دارم ... کیک و شیرینیامم خیلی خوب میشه،راضیم ازشون چند تا سیخ کباب را میتونی بخوری؟ 2 تا با برنج فعلا خسته شدم همینا رو جواب بده بازم اگر شد میام میشه بشه بازم بیای؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلاملکم...سلاملکم.... سلاملیکم خودت گفتی دوباره بیام...فحش نده کی فوش داد آخه - قشنگ ترین جکی که شنیدی رو تعریف کن. خاک به سرم ... مسنجر واست تعریف میکنم - آب طالبی یا بستنی؟ سوال سختیه آب طالبی با بستنی - پایان نامت تموم شد یا نه؟ عمه داشتیم؟ سئوال دیگه ای ندارم خو فکر کن بازم 6 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ هلو دخملمممممممممممم میبینم ک ناراحتی..................................همش دوست داری بازم بیان بروبکس خو من اومدم دوباره........بزن بریم:gnugghender: نظرت در مورد نسل جوون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟نخظوظا بچه های دهه 70 ب اینور. نصیحت مادرانه ای براشون داری؟؟؟؟؟ .......... چرا من نمیتونم درکشون کنم؟؟؟؟؟؟ینی سخت میتونم کاراشونو درک کنم.......تو اینجوری نیستی؟؟؟؟؟:icon_pf (34): نظرت در مورد بعظی بی بند و باری های جوونای اخیر چیه؟؟؟؟؟؟مشکلی نداری؟؟؟؟؟ کلا با شرایط خودتو وفق میدی یا سعی میکنی مخالف جریان حرکت کنی؟؟؟؟؟ نظرت در مورد دوستی دختر و پسر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ محدودیتی باشه خوبه یا نه؟؟؟از چ نظرایی روابطشون محدود باشه بهتر تره؟؟؟؟؟ یا کلا قید محدودیتو بزنیم؟؟؟؟؟؟ از چ تیپی خوشن میاد؟؟؟؟؟راحت.......شیک و رسمی.......دخترونه .......زرق و برق دار...... نظرت در مورد خونه مجردی واسه ی دختر چیه؟؟؟؟؟ ماشین داری؟؟؟؟؟؟چیه؟؟؟؟؟اهل سرعت و ویراژ و کورس هستی؟؟؟؟؟ با پیشرفت تکنولوژی بیشتر از مقدار حاظر موافقی؟؟؟؟؟یا ترجیح میدی بیشتر روابط انسانیتو تقویت کنی؟؟؟ اگه ی نفر بهت بگه میخوام خودکشی کنم چ عکس العملی نشون میدی؟؟؟؟؟اصن کاری هم میکنی؟:mornincoffee: فال و طالع بینی دوست داری؟؟؟؟؟؟:(87): حیوان سال تولدت چیه؟؟؟؟؟؟مار؟؟؟؟یا اسب؟؟؟؟یکی از همینایی من ک میدونم:biggrin: تا حالا رفتی پیش فالگیر؟؟؟؟؟کلا نظرت درمورد این مقوله چیه؟؟؟؟ فعلا همینا.......مواظب خودت باش 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بازم من خنده دار ترین سوتی که تو " نت " دادی چی بوده ؟ استرس داری؟ چن درصد؟ توو کلاس ردیف چندم میشینی؟ در مورد سایت با دوستات میحرفی؟ چیا میگی؟ از چ جور آدمایی متنفری؟ کی خیلی عصبی میشی؟ از دست دادن چ چیزی میتونه ناراحتت کنه؟ چقدر ب خدا نزدیکی؟ آدمارو چقدر درک میکنی؟ شامپو چی استفاده میکنی عینک دودی میزنی؟ از ساندویچ چی خوشت میاد؟ از شلغم خوشت میاد؟ دوست داشتی جای قاشق مثل چینی ها از یه چوب برای غذا خوردن استفاده میکردی؟ شبا تو سکوت میخوابی؟یا آهنگ میذاری میخوابی یا اس ام اس بازی میکنی خسته میشی میخوابی؟ از این خواننده های نسل سوسول کیو می پسندی ؟ مادر زن خوبی میشی یا مادر شوهر خوبی؟ موش دوست داری ؟ ابنبات می خوری ؟ موتور سواری با کی بیشتر بهت خوش می گذره ؟ مجبور بشی از وسایلت حذف کنی چی کم می کنی ؟ اسم اولین عروسکت چی بود ؟ چرخ خیاطی رو توصیف کن ! اگه یه ربات داشتی چیکارش می کردی ؟ این کلمات و تعریف کن هر طور دلت می خواد: مداد خرس شهاب انجمن سی دی حافظ برنامه نویس کیف گل سر میمون باغ وحش شهربازی عشق موج قایق سواری مثلثات وب شمع موبایل پتو بالشت مو قیچی کمربند چی باعث میشه مردا همیشه حس برتری نسبت به خانمهاداشته باشن؟ مرد عاقل به چه مردی میگن؟ خانم عاقل به چه خانمی میگن؟ از ارتفاع میترسی؟ بهترين شکلک انجمن؟ اگر24ساعت نامرئي ميشدي چيكار مي كردي؟ اگر غول چراغ جادو توانايي برآورده كردن يهآرزوي5تا10حرفي تو رو داشت تو چه آرزويي مي كردي؟؟؟ اگر بخواي با تونل زمان به يه روز از زندگيت سفر كني اون روز چه روزيه؟ جلو شکلکا اسم یکی از بچه های سایت را بذار جلو دوتایی دوتا اسم بذار: حموم که ميري چقدر طول ميکشه؟ ميشه يه آدم خوشبخت اسم ببري؟ يه دروغ وحشتناک بگو ؟ بهترين عکسي که ديدي رو تعريف کن. چرا مهمانداران هواپيما رو از زنهاي خوشگل انتخاب ميكنن؟ لباساتو خودت اتو میکنی؟ شبا کی آشغالارو میذاره دم در؟ بدترین عادتی که داری چیه؟ تا حالا شده کسی بهت تهمت بزنه و نتونی جوابشو بدی؟ اون لحظه چه حالی پیدا میکنی؟ خوابات رنگیه یا سیاه وسفید؟ 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ خو اگه بدرد نمیخوره چرا پس لجبازی میکنی؟ تموم نمیشه. مادر شورت از تو لجباز تره. الا و بلا کوتاه نمیاد. تو باید کوتاه بیای. خب من دیگه سوال ندارم. چون دلم نمیاد داغش کنم. 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ هلو دخملمممممممممممم آلبالو مادرم میبینم ک ناراحتی..................................همش دوست داری بازم بیان بروبکسآری خیلی دوس دارم خو من اومدم دوباره........بزن بریم:gnugghender: کوجا؟ نظرت در مورد نسل جوون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟نخظوظا بچه های دهه 70 ب اینور.دهه 70 به اینور خو نمیدونم چرا ولی واقعا فرق دارن با 60 ... جوونن دیگه مادر نصیحت مادرانه ای براشون داری؟؟؟؟؟ .......... نه نصیحت خواهرانه دارم چرا من نمیتونم درکشون کنم؟؟؟؟؟؟ینی سخت میتونم کاراشونو درک کنم.......تو اینجوری نیستی؟؟؟؟؟:icon_pf (34): بعضی وقتا چرا منم نمیتونم نظرت در مورد بعظی بی بند و باری های جوونای اخیر چیه؟؟؟؟؟؟مشکلی نداری؟؟؟؟؟ بی بند و باری رو تعریف کن اول ... بگو چه کارایی به نظرت بی بند و باریه تا من نظر خودمو راجع بهشون بگم کلا با شرایط خودتو وفق میدی یا سعی میکنی مخالف جریان حرکت کنی؟؟؟؟؟ نه معمولا جور میشم با شرایط نظرت در مورد دوستی دختر و پسر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟خوبه ... خوبه که همدیگه رو بشناسن محدودیتی باشه خوبه یا نه؟؟؟از چ نظرایی روابطشون محدود باشه بهتر تره؟؟؟؟؟این به خوده شخص و خط قرمزاش ریط داره ... من فقط میتونم واسه خودم و روابط خودم محدودیت در نظر بگیرم یا کلا قید محدودیتو بزنیم؟؟؟؟؟؟همون که بالا گفتم از چ تیپی خوشن میاد؟؟؟؟؟راحت.......شیک و رسمی.......دخترونه .......زرق و برق دار......واسه خودم دخترونه اما هرکی یه تیپی بهش میاد ... تر تمیز بودن و شکیل بودن مهمه حالا یا اسپرت یا دخترونه یا هرچی نظرت در مورد خونه مجردی واسه ی دختر چیه؟؟؟؟؟ من موافقم ... کلا با مستقل شدن موافقم ... تو این مستقل شدنا خوده واقعی آدم مشخص میشه ماشین داری؟؟؟؟؟؟چیه؟؟؟؟؟اهل سرعت و ویراژ و کورس هستی؟؟؟؟؟ نه ندارم ... اما تو ماشین دوستام واسه کورس و ویراژ و سرعت تشویق و جیغ و هورا میکشم با پیشرفت تکنولوژی بیشتر از مقدار حاظر موافقی؟؟؟؟؟یا ترجیح میدی بیشتر روابط انسانیتو تقویت کنی؟؟؟ جفتشو در کنار هم میپسندم اگه ی نفر بهت بگه میخوام خودکشی کنم چ عکس العملی نشون میدی؟؟؟؟؟اصن کاری هم میکنی؟:mornincoffee: سعی میکنم یه کاری کنم باهام حرف بزنه و تو حرف بهش بفهمونم نباید اینکارو بکنه فال و طالع بینی دوست داری؟؟؟؟؟؟:(87): آره دوس دارم واسه سرگرمی خوبه حیوان سال تولدت چیه؟؟؟؟؟؟مار؟؟؟؟یا اسب؟؟؟؟یکی از همینایی من ک میدونم:biggrin: عه زرنگی میخوای سال تولدمو بفهمی ... نیمیگم تا حالا رفتی پیش فالگیر؟؟؟؟؟کلا نظرت درمورد این مقوله چیه؟؟؟؟ آره رفتم ... ینی با دوستم رفته بودم بعد قضیه واسم جذاب شد گفتم واسه منم فال بگیره چون همیشه حرفای خوبی میزنن (میری خارج، چند نفر خاطرخواتن و ...) به دخترا میچسبه حرفاشون ولی بین دوستام کم دیدم واقعا اعتقاد داشته باشن فعلا همینا.......مواظب خودت باش مرسی ... تو بیشتر :* 7 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ عزیزممممممم 1-سپی یه دونه باشه؟ 2-هیجان انگیز ترین كاری كه کردی چی بود؟ 3-چه نوع سبك موسيقي رو ميپسندي؟خواننده ی مورد علاقت؟ 4-وقتی عصبانی میشی چی یا کی یاچه کاری بهت آرامش میده؟ 5-عصبانی بشی چه عکس العملی داری؟ 6-اشتباهی که هرگز تکرار نمیکنی؟ 7-اگه یکی یه ساعت شنی جلوت بگیره و بگه تا افتادن اخرین ماسه یه جمله بگو ، چی میگی ؟ 8-از چه جور شخصیتایی خوشت میاد؟ 9-بهترین خوابی که دیدی؟آخرین خوابی که دیدی؟ 10-بهترین و خاص ترین حایی ک بهت آرامش میده؟ منو بیشتر دوس داشتی یا سوالامو؟ 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ منو تو چند خط توضیح بده هرچقدر ازم بد بگی بیشتر میام ازت سئوال میپرسم خدایی مردو مردونه جواب بده 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ خودت گفتی دیگه انجمنو دوس داری؟ چرا سوال بچه هارو میپیچونی؟ تا حالا دو نفر یا بیشترو همزمان دوس دشتی؟ دوس داشتن دوستانه نه, همونی ک تابلوئه آخرین دروغی ک گفتی کی بود؟ خصوصیت منفی شخصیتی, رفتاریه من چیه؟ تا حالا پشت سره من حرف زدی؟ نسوزوندم هنو حالا فعلا 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ نظرت رو راجع به کلمات زیر بگو : گیره 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ دیدی اومدم... ساز میزنی؟ اگه اره چه سازی اگه نه چی دوس داری؟ موی بلند یا کوتاه؟ مشکی یا روشن؟ چیزی هست که بهش اعتیاد داشته باشی؟ نظرت راجع به غیبت کردن چیه؟ چند درصده تفریحات روزانت و تشکیل میده؟ اهل شعرو شاعری هستی؟کدوم شاعرارو وبیشتر دوس داری؟ اگه بگن همه این حرفه هایی که مینویسم و میتونی امتحان کنی از اول تا آخر چطوری اولویت میدی بهشون؟ طبق علاقه مندیت نقاش،جراح مغز،بالرین،خلبان،هنرپیشه تئاتر،آرایشگر،راننده 18 چرخ،تاجر فرش،ناخدای کشتی،غواص،برج ساز به این جمله که "عروسی آدم فقط یه بار توزندگیه باید هرطور شده بهترین باشه"چقدر معتقدی ؟ آدم عقده ای چه جور آدمیه ؟با اینجور ادما چجوری برخورد میکنی؟مخصوصا اگه از نزدیک ترین کسانت باشه و نتونی رابطت و باهاش قطع یا حتی خیلی کم کنی؟ 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ درود و سپاس از دعوت 1. چه زمانی مرگِ اختیاری را به زندگی ترجیح میدی؟ 2. سه کاربر را از میانِ کاربرانِ انجمن بر اساس نزدیکی نظراتتان و شباهت روحیات انتخاب کن. 3. فرض کن در یکی از بهترینهای کشورهای جهان زندگی میکنی و در همان حین در ایران انقلاب میشود و یک حکومتِ دموکرات سرِ کار میآید. آیا برای نقش داشتن در بازسازیِ ایران، برمیگردی ایران؟ 4. از میانِ افرادِ زیر کدامیک را برای دوستی انتخاب میکنی (دو انتخاب): بازیگر کارگردان ستارهشناس ریاضیدان فیلسوف فیزیکدان سیاستمدار آزادیخواه فمنیست پورناستار موزیسین برنامهنویس کامپیوتری پزشک تاجر یا بازرگان بقالی خلبان F16 5. چقدر دچارِ عذابِ وجدان میشوی؟ اصلا از خودت راضی هستی؟ 6. خودت را شبیه به شخصیتِ کدامیک از افرادِ نامی در طولِ تاریخ در عرصههای مختلف میبینی؟ 7. به خودکشی فکر کردی؟ 8. مواد مخدر یا مشروباتِ الکلی استفاده کردی یا میکنی؟ اگر بله، کدامها؟ اگر نه چرا؟ 9. به نظرت لازمه من در شرایطی که راستگو بودن یا نبودنم؛ تفاوتی به حال شما و دیگران در این انجمن نداره، راستگو باشم؟ 5 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ نه هیچکدومو نمیدونستم ... بهم نمیگیکه خوشحال شم خوب حالا بدون.خیلی به یادت بودم آره ... 4 تا پست داده بودی اومدی تشخیص هویت خدایی؟ جاااااان پری نگفتی این دختره مشنگه؟ اون رقص زیر بارون و پیاده روی کل ولیعصرم باید یه بار باهات جوورش کنم.اصن راه نداره بمونه به دلم ادامه سوالا حالا چرا بعضیا انقد خاله زنکن؟چرا انقد حسودن؟چرا انقد فوضولن؟هاااا؟چراااااااا؟ آخرین باری که فوضولی کردی تو کاری کی بوده؟ حسودی چی؟ احمقانه ترین حرکتی که تو زندگیت انجام دادی؟ عاقلانه ترین حرکتی که انجام دادی چی؟ فک میکنی من به کدوم ویژگی توئه که خیلی حسودیم میشه؟ بزرگترین دغدغه زندگیت چیه؟ به گدای سرچارراه پول میدی؟ خفن ترین سوتی عمرت چی بوده؟ پانچوی زرد نارنجی جینگولی پینگولی یا مانتوی ساده کرم مشکی مثلا؟ کتونی یا پاشنه دار؟ نظرت چیه که من با کتونی عروسی هم رفتم؟ خدا کجاست؟هست اصن؟ اگه هست بیاد پایین فیس تو فیس،بگه حرف حسابت چیه چی میگی بهش؟ دیدی که اومدم.ما ول نمیکنیم کسیو به این سادگی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده