شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ درود بر دوستان کرد عزیز من عاشق لهجتونم در حد اینکه تو خیابون زُل میزنم به کسایی که کردی حرف میزنن من کردی میخوام 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ اینو ترجمه کن مهدی : لخه رووی گه وره سول چرکن آخه اینو چجوری ترجمه کنم من میشه: روده بزرگ سیبیل کثیف.....انگاری یجور فحش در اومد 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ درود بر دوستان کرد عزیز من عاشق لهجتونم در حد اینکه تو خیابون زُل میزنم به کسایی که کردی حرف میزنن من کردی میخوام منم بلد نیستم، دو تا کلمه مهدی با معنی فارسی گفت همونارو یاد گرفتم 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ آخه اینو چجوری ترجمه کنم من میشه: روده بزرگ سیبیل کثیف.....انگاری یجور فحش در اومد الان جوزفی میاد میکوبتش تو مخم بابا چیزای خوب خوب یاد بده 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ منم بلد نیستم، دو تا کلمه مهدی با معنی فارسی گفت همونارو یاد گرفتم منم نصفه نیمه یاد میگیرم حالا غصه نخور 4تا کلمه کلیدی یاد بگیریم بسه 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ درود بر دوستان کرد عزیز من عاشق لهجتونم در حد اینکه تو خیابون زُل میزنم به کسایی که کردی حرف میزنن من کردی میخوام چند تا میخوای؟؟؟یه ک تا؟ دوو تا؟ سی تا؟سه دا؟هه زارتا؟ فقط خواستم بگم بلدم بشمارم 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ منم نصفه نیمه یاد میگیرم حالا غصه نخور 4تا کلمه کلیدی یاد بگیریم بسه فش یاده من داده که 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ چند تا میخوای؟؟؟یه ک تا؟ دوو تا؟ سی تا؟سه دا؟هه زارتا؟ فقط خواستم بگم بلدم بشمارم اورین سلام و احوال پرسی یاد بده ( ِ ُ َ ) هم بزار تا درست تلفظ کنیم 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ فش یاده من داده که پس تو دعواها تورو میبریم فحش کردی بدی :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ الان جوزفی میاد میکوبتش تو مخم بابا چیزای خوب خوب یاد بده میدونی خاله پسرم چی میگه؟؟؟میگه آدم اگه بخواد یه زبان دیگه یاد بگیره باید اول فحشاشو یاد بگیره....میگه از ترس اینکه بهت یه موقع فحش ندن آدم زود یاد میگیره:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ میدونی خاله پسرم چی میگه؟؟؟میگه آدم اگه بخواد یه زبان دیگه یاد بگیره باید اول فحشاشو یاد بگیره....میگه از ترس اینکه بهت یه موقع فحش ندن آدم زود یاد میگیره:icon_pf (34): راس میگه ولی اخه من که سبیل کلفت ندارم 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ درود بر دوستان کرد عزیز من عاشق لهجتونم در حد اینکه تو خیابون زُل میزنم به کسایی که کردی حرف میزنن من کردی میخوام مرسی شاروک عزیز فقط کردی لهجه نیست ها یه زبونه:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی شاروک عزیزفقط کردی لهجه نیست ها یه زبونه:vahidrk: من لهجتونو بیشتر دوس دارم چون زبونتونو اصلا نمیفهمم بعدشم الان اومدم زبونتونو یاد بگیرم 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ ما هم با شاروک مفاوخیمممممممممممممم گیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــان ما یه دوست خونوادگی داریم الان حدود 20 سال اینا هست باهاشون دوستیم...سنندجین..اینقده ادمای خونگرم و باحالییییییییییییییییییننننن 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خب مهندس میشه ئه ندازیار (اندازیار) البته توی سنندج ما هم میگیم مهندس ولی کردیش این بود استاد میشه ماموستا سیلی میشه شقه زیله:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ شةوقی أوویی تؤیة رووناکی دپی سةوداسةرم بؤ تریفةی ماهی أووت ضةن بصسةروسامانة شةو 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ ما هم با شاروک مفاوخیممممممممممممممگیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــان ما یه دوست خونوادگی داریم الان حدود 20 سال اینا هست باهاشون دوستیم...سنندجین..اینقده ادمای خونگرم و باحالییییییییییییییییییننننن خب پس تو هم بیا به جمع ما اضافه شو مینی 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ شةوقی أوویی تؤیة رووناکی دپی سةوداسةرم بؤ تریفةی ماهی أووت ضةن بصسةروسامانة شةو به به به به عجب شعری بود 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ به به به به عجب شعری بود این یکی رو حال کن هه رچه ند که نات بینم به ڵام ده نگی خه نده ت ئه بزوێنێ دڵی سڕم 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ ما هم با شاروک مفاوخیممممممممممممممگیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــان ما یه دوست خونوادگی داریم الان حدود 20 سال اینا هست باهاشون دوستیم...سنندجین..اینقده ادمای خونگرم و باحالییییییییییییییییییننننن چاکریم بابا بیاید علامت بزارید تا ما تلفظ درستو یاد بگیریم خشم اژدهاااا 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده