ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ عه لیکه دوان حاله خاصه جوان این شد شعر 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ حاله خاصه جوان این شد شعر قزات ئابرای گل 1 لینک به دیدگاه
mohamad_tanha 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۳ سیلام اقا منم اجازه هست بیام تو پاتوق بچه های کرد؟ اقا من خیلی کرد ها رو دوست دارم تو دانشگاه بهترین دوستام کرد بودن کرمانشاهی و سنندجی دوست سنندجیم سال دوم رشته نفت بود به رحمت خدا رفت وصیت کرد سر خاکش سیگار بکشم رفتم سنندج به پدرش گفتم وصیت کرده سر خاکش سیگار بکشم باباش هم قبول کرد روحش شاد یادش گرامی 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ سلاویک به برزی چیاکانی کوردوستان هه ر بژی کورد 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۳ ما تنها تماشا میکنیم دودی را که از پسِ کوهها به آسمان میرود و آوازِ آرزویی مشترک را همصدا میشویم با تکهای از کردستان در قلبهامان... 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۳ گه ر خۆر له ئاسمان بێته خوارێ گهر ئاگر وهكو بهفر ساردبێتهوه پیره ڕوحێك دوای سهدساڵ لهمهرگ بێتهوه ههور لهبری باران خوێن نۆش بكات ئاسمان ههموو ئهستێرهكان ئاوارهبكات كهون لهت بێت...دونیا پهرت بێت نانهوێ و نابهزێ و ناكهوێت كۆبانی...:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ ﺷَﻦ ﺷﺎﺕ ﺍﯾﻮﺭﯼ ﻟﻌﺎﻡ ﺁﺩ ﺍَﺭﺩﻩ ﺍﯼ ﺍﻭﻧﻪ چیست؟؟ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﺗﻤﺎﻡ ﮐﺎﺭ ﺩﻧﺪﺍﻧﭙﺰﺷﮑﯽ ﺍﺵﻭ ﺍﺛﺮﺍﺕ ﺑﯽ ﺣﺴﯽ ﺍﺯ ﺩﻧﺪﺍﻧﭙﺰﺷﮏ ﻣﯿﭙﺮﺳﺪ” ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭﯼ ﻟﺐ ﻫﺎﻡ ﺑﺎﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﻣﯿﻤﻮﻧﻪ ؟” 1 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ زیبایییشان...که تنها با خاک همبستر خواهد تا دست ننگین مزدوران به اندام پاکشان نرسد...من کرد نیستم...فارس نیستم...ایرانی نیستم...امروز من یک انسانم که در غم انسانهای مظلوم دیگر به سوگ نشسته...حقیقتا کاریم از دستم بر نماید...تسلیت...اگه خدایی وجود داشته باشه باید برای بخشش به پاشون بیافته... 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ زیبایییشان...که تنها با خاک همبستر خواهد تا دست ننگین مزدوران به اندام پاکشان نرسد...من کرد نیستم...فارس نیستم...ایرانی نیستم...امروز من یک انسانم که در غم انسانهای مظلوم دیگر به سوگ نشسته...حقیقتا کاریم از دستم بر نماید...تسلیت...اگه خدایی وجود داشته باشه باید برای بخشش به پاشون بیافته... خدا هست و شاهد همه این اتفاقاته این بنده های خدا هستن که به جون هم افتادن، مطمئن باش خدا حق همه اینها رو اگه توی این دنیا نگیره توی اون دنیا میگیره، خیلی از جاها خدا توی قران میگه که دنیا متاعی بیش نیست،مطمئن باش اگه دنیا بیشتر از پر مگسی برای خدا مهم بود هیچوقت این اتفاق ها نمیفتاد ولی خدا دانای حکیمه 5 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستاناین تایپیک رو زدم تا حس ناسیونالیستم رو نشون بدم اینجا به جز پست اول همه پستا کردی هستش پس هر کی دوس داره بیاد کردیش هم تقویت میشه یه جورایی خب کیا کرد هستن توی انجمن بیان یه سلامی خدمت من عرض کنید بسیار عالی.منم کردم کرمانشاهی ام. درود بر شما 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ [flash=width=550 height=27] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ ئه مشه و هه موو چراکان هه لکراون و که چي ماله که يشم هه ر تاريکه بو نه گه رايته وه ؟!. ئه مشه و هه مو چراکانيش کوِِژاونه ته وه و که چي ماله که يشم هه ر رووناکه. ئه وه توي گه راويته وه ؟ لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ باران هه مو بارينيکي هه ر جوان نيه و هه مووشيان ناويان بارانه . دارستان هه مو داريکي هه ر جوان نيه و هه موويشيان ناويان هه ر داره . مروفي خوا بالنده ي خوا ئاژه لي خوايش هه موو وه کوو يه ک جوان نين و شيعره کاني منيش هه روا ! لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ من ناوم خهونهخهلكی ولاتی ئهفسوونمباوكم شاخه و دایكم تهمه من له سالیكی مانگ كوژراوو، له مانگیكی ههفته كوژراوو له روژیكی سهعات كوژراودا دوای شهویكی پشت كوماوهی ههوراز به كول بهرهبهیانیكی زامدار له شهفهقیكی كهسكهوه وهك گزنگیكی خویناویی كهوتمه خواری و داگیرسام و بووم به مومیك گر به مل و بووم به پرسیك دهم به هاوار لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده