mohamad_tanha 70 ارسال شده در 7 آذر، 2014 سیلام اقا منم اجازه هست بیام تو پاتوق بچه های کرد؟ اقا من خیلی کرد ها رو دوست دارم تو دانشگاه بهترین دوستام کرد بودن کرمانشاهی و سنندجی دوست سنندجیم سال دوم رشته نفت بود به رحمت خدا رفت وصیت کرد سر خاکش سیگار بکشم رفتم سنندج به پدرش گفتم وصیت کرده سر خاکش سیگار بکشم باباش هم قبول کرد روحش شاد یادش گرامی 5
Moment 15228 مالک ارسال شده در 10 دی، 2014 ما تنها تماشا میکنیم دودی را که از پسِ کوهها به آسمان میرود و آوازِ آرزویی مشترک را همصدا میشویم با تکهای از کردستان در قلبهامان... 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 10 دی، 2014 گه ر خۆر له ئاسمان بێته خوارێ گهر ئاگر وهكو بهفر ساردبێتهوه پیره ڕوحێك دوای سهدساڵ لهمهرگ بێتهوه ههور لهبری باران خوێن نۆش بكات ئاسمان ههموو ئهستێرهكان ئاوارهبكات كهون لهت بێت...دونیا پهرت بێت نانهوێ و نابهزێ و ناكهوێت كۆبانی...:icon_gol: 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 12 دی، 2014 ﺷَﻦ ﺷﺎﺕ ﺍﯾﻮﺭﯼ ﻟﻌﺎﻡ ﺁﺩ ﺍَﺭﺩﻩ ﺍﯼ ﺍﻭﻧﻪ چیست؟؟ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﺗﻤﺎﻡ ﮐﺎﺭ ﺩﻧﺪﺍﻧﭙﺰﺷﮑﯽ ﺍﺵﻭ ﺍﺛﺮﺍﺕ ﺑﯽ ﺣﺴﯽ ﺍﺯ ﺩﻧﺪﺍﻧﭙﺰﺷﮏ ﻣﯿﭙﺮﺳﺪ” ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭﯼ ﻟﺐ ﻫﺎﻡ ﺑﺎﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﻣﯿﻤﻮﻧﻪ ؟” 1
Cannibal 3349 ارسال شده در 12 دی، 2014 زیبایییشان...که تنها با خاک همبستر خواهد تا دست ننگین مزدوران به اندام پاکشان نرسد...من کرد نیستم...فارس نیستم...ایرانی نیستم...امروز من یک انسانم که در غم انسانهای مظلوم دیگر به سوگ نشسته...حقیقتا کاریم از دستم بر نماید...تسلیت...اگه خدایی وجود داشته باشه باید برای بخشش به پاشون بیافته... 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 12 دی، 2014 زیبایییشان...که تنها با خاک همبستر خواهد تا دست ننگین مزدوران به اندام پاکشان نرسد...من کرد نیستم...فارس نیستم...ایرانی نیستم...امروز من یک انسانم که در غم انسانهای مظلوم دیگر به سوگ نشسته...حقیقتا کاریم از دستم بر نماید...تسلیت...اگه خدایی وجود داشته باشه باید برای بخشش به پاشون بیافته... خدا هست و شاهد همه این اتفاقاته این بنده های خدا هستن که به جون هم افتادن، مطمئن باش خدا حق همه اینها رو اگه توی این دنیا نگیره توی اون دنیا میگیره، خیلی از جاها خدا توی قران میگه که دنیا متاعی بیش نیست،مطمئن باش اگه دنیا بیشتر از پر مگسی برای خدا مهم بود هیچوقت این اتفاق ها نمیفتاد ولی خدا دانای حکیمه 5
baranobarf 352 ارسال شده در 13 دی، 2014 سلام به همه دوستاناین تایپیک رو زدم تا حس ناسیونالیستم رو نشون بدم اینجا به جز پست اول همه پستا کردی هستش پس هر کی دوس داره بیاد کردیش هم تقویت میشه یه جورایی خب کیا کرد هستن توی انجمن بیان یه سلامی خدمت من عرض کنید بسیار عالی.منم کردم کرمانشاهی ام. درود بر شما 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 10 بهمن، 2014 [flash=width=550 height=27] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 ئه مشه و هه موو چراکان هه لکراون و که چي ماله که يشم هه ر تاريکه بو نه گه رايته وه ؟!. ئه مشه و هه مو چراکانيش کوِِژاونه ته وه و که چي ماله که يشم هه ر رووناکه. ئه وه توي گه راويته وه ؟
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 باران هه مو بارينيکي هه ر جوان نيه و هه مووشيان ناويان بارانه . دارستان هه مو داريکي هه ر جوان نيه و هه موويشيان ناويان هه ر داره . مروفي خوا بالنده ي خوا ئاژه لي خوايش هه موو وه کوو يه ک جوان نين و شيعره کاني منيش هه روا !
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 من ناوم خهونهخهلكی ولاتی ئهفسوونمباوكم شاخه و دایكم تهمه من له سالیكی مانگ كوژراوو، له مانگیكی ههفته كوژراوو له روژیكی سهعات كوژراودا دوای شهویكی پشت كوماوهی ههوراز به كول بهرهبهیانیكی زامدار له شهفهقیكی كهسكهوه وهك گزنگیكی خویناویی كهوتمه خواری و داگیرسام و بووم به مومیك گر به مل و بووم به پرسیك دهم به هاوار
ارسال های توصیه شده