Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان این تایپیک رو زدم تا حس ناسیونالیستم رو نشون بدم اینجا به جز پست اول همه پستا کردی هستش پس هر کی دوس داره بیاد کردیش هم تقویت میشه یه جورایی خب کیا کرد هستن توی انجمن بیان یه سلامی خدمت من عرض کنید 26 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلااااام خاصی؟؟:wavesmile: البته من کردی حرف نمیزنم ولی تا حد زیادی متوجه میشم فکر کنم تایپیکت منتقل شه دی 8 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلااااام خاصی؟؟:wavesmile:البته من کردی حرف نمیزنم ولی تا حد زیادی متوجه میشم فکر کنم تایپیکت منتقل شه دی چون متوجه میشی پس از خودمونی یا خوا به خیر بیت روله گیان با جه به جه بت هیچ مشکله نیه:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ چونی مادی گیان؟خوشی خوا قزات؟ 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ چون متوجه میشی پس از خودمونییا خوا به خیر بیت روله گیان با جه به جه بت هیچ مشکله نیه:icon_pf (34): مادی گیان مینز؟؟ بوچه؟؟ هین! ربطی نیه به ایم تالار:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ گه ره کمه حزب تشکیل بم اعضای محترم بن بو ناو حزب آبراتان ها دی 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ مادی گیان مینز؟؟بوچه؟؟ هین! ربطی نیه به ایم تالار:hapydancsmil: مهدی جان شوخیم کرد با منتقل بت 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ چونی مادی گیان؟خوشی خوا قزات؟ خاکتم سالار(با لهجه کردی) فقط مهدی جانشو فهمیدم....اون یکیو نفهمیدم ولی باشه 7 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلاو آبرا خوشی؟ سلام خویشکه گیان! به خیر بیت شیرینیمان په به قابله گیشی نیه به خوا به تعارف 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خاکتم سالار(با لهجه کردی) فقط مهدی جانشو فهمیدم....اون یکیو نفهمیدم ولی باشه قزات آبرا مهدی مینز آف قربانت داش مهدی 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ حزبی کومار خاصه خراو نیه وره ئه توانه خاصتریش بت 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلامت بیت آبرا کوا شیرینی ؟ برو قنادی عقیق یا پیمان چه ن کیلو شیرینی بگره اصالت خوت له دس دا!!!! شیرینی دقیق نه عقیق وره کنجی گزو ئه سنم بوت 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ راست ئه کی هاااااااا هه مو شته کم له بیر چوه:icon_pf (34): هه ر الان گه ر کمه اگر آیسه گه ره کته ئه ژه خوت دوروسی بکه یت کاره له دس من بر نایت 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ دلم خوش بوو هاوشاریم ها له را ئه ستا وای له هات منیش شیرینی خ فرح ئه رم بوت شیرینی فرحیشمان قبوله تو فقط پول خرج بکه تازه من چون شیرینیت په بم خو فاصله مان n کیلومتره 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ ئه ک برا ئه ونه خسیسه شیرینی فرحیش ئه خوات:icon_pf (34): پولی شیرینیه که م بوبنه ره شیرینی فرح تخته س...ئه ژه تختم بو بسنیت..ئه زانی تخته ی خاص n میلیون تمن قیمتیه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ قراره تخته ی انلاین دانه ریه له انجمن حریفی منیش امیره ئه شه خوم آماده که م تخته ئه گر هه ینی استاد بهزاد بیت ئه رزشی هیه استاد بهزادیان خوا عفوی بکات عجب استاده بو 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ خوا عفوی کات نم ئه زانی له پولی ابتدایی استادم بو استاد چت بو؟ معلم بو یانه؟ شاید تک دانگ تر اشتباهی ئه گریت...چون استاد بهزادیان بی سواد بو وره دکترای افتخاریشی بو به خاطر هنری 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ استادی معرق کاری له کلاسه هاوینی ئه چوم بو لای له بیرم نه ما ناوی، ساختمانک بو له شاپور فرشا رئیس ئه ویا بوو خویه...خوا عفوی بکات 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ میگم شیرینی عقیق الان خوب خوباش کیلویی چنده؟ جوزف داری چیکار میکنی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده