z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ چشم همین کار رو میکنم . اما بزارید بعد از امتحان ها خودتون که درگیری های این ترم رو میدونید . امتحانا تموم شد ترم تابستون شد اونم رفت دوباره ترم جدید رسید و شما همچنان آموزش رو ادامه ندادید و لنگ در هوا به امان خدا گذاشینش.و ظاهرا لنگاش دیگه از هم گسیخته شده 1 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ امتحانا تموم شد ترم تابستون شد اونم رفت دوباره ترم جدید رسید و شما همچنان آموزش رو ادامه ندادید و لنگ در هوا به امان خدا گذاشینش.و ظاهرا لنگاش دیگه از هم گسیخته شده سلام به همه دوستاران معماری . دوست عزیز بنده خیلی وقت هستش که در این انجمن فعالیتی ندارم بنا به دلایلی . که یکی از این دلایل قدر شناسی از آدم هایی هست که با جان و دل کار میکنن . خیلی کوتاه عرض کردم . لینک به دیدگاه
YASAMIN FARMANI 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ اقای شفیعی حدقل لطف کنید بگید کجا فعالیت میکنید ما کجا میتونیم مابقیه اموزش رو پی گیری کنیم لطففففففففااااااااااا :4564::5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
modabadi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ باسلام منهم با شما موافقم دیدن یک فایل تصویری از کار رندرینگ بسیار بهتره ،خواهش میکنم این اموزشهارو به روش تصویری توسایت بزارید ممنون میشم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده