z-tarahi 282 ارسال شده در 27 آذر، 2013 چشم همین کار رو میکنم . اما بزارید بعد از امتحان ها خودتون که درگیری های این ترم رو میدونید . امتحانا تموم شد ترم تابستون شد اونم رفت دوباره ترم جدید رسید و شما همچنان آموزش رو ادامه ندادید و لنگ در هوا به امان خدا گذاشینش.و ظاهرا لنگاش دیگه از هم گسیخته شده 1
h.shafiee 3194 مالک ارسال شده در 20 دی، 2013 امتحانا تموم شد ترم تابستون شد اونم رفت دوباره ترم جدید رسید و شما همچنان آموزش رو ادامه ندادید و لنگ در هوا به امان خدا گذاشینش.و ظاهرا لنگاش دیگه از هم گسیخته شده سلام به همه دوستاران معماری . دوست عزیز بنده خیلی وقت هستش که در این انجمن فعالیتی ندارم بنا به دلایلی . که یکی از این دلایل قدر شناسی از آدم هایی هست که با جان و دل کار میکنن . خیلی کوتاه عرض کردم .
YASAMIN FARMANI 18 ارسال شده در 12 تیر، 2014 اقای شفیعی حدقل لطف کنید بگید کجا فعالیت میکنید ما کجا میتونیم مابقیه اموزش رو پی گیری کنیم لطففففففففااااااااااا :4564::5c6ipag2mnshmsf5ju3
modabadi 10 ارسال شده در 24 تیر، 2014 باسلام منهم با شما موافقم دیدن یک فایل تصویری از کار رندرینگ بسیار بهتره ،خواهش میکنم این اموزشهارو به روش تصویری توسایت بزارید ممنون میشم
ارسال های توصیه شده