h.shafiee 3194 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ درس اول دانلود کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ نظراتتون خیلی برام مهمه و باعث کیفیت در آموزش خواهد شد . 6 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ نکته : این درس درسته که در مورد منبع نور اما در روشن کردن محید در فضاهای داخلی نمیتوان تمام نور ها رو از این روش ساخت . دانلود فایل تمرین : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
dokhtar.irooni 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ درس اولدانلود کنید : [ATTACH=CONFIG]12289[/ATTACH] ممنون خیلی لطف کردید که آموزش رو شروع کردید. تو قسمت نحوه ساختن یه ماده براق چه جوری باید این براقیت رو، رو جسم اعمال کرد؟ لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ ممنون خیلی لطف کردید که آموزش رو شروع کردید. تو قسمت نحوه ساختن یه ماده براق چه جوری باید این براقیت رو، رو جسم اعمال کرد؟ این تنظیمات رو انجام بدید . 5 لینک به دیدگاه
sara.archi 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ فایل vray مشکل داره...نمیتونم دان کنم! 1 لینک به دیدگاه
dokhtar.irooni 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه پیشنهاد دارم آقای شفیعی اینکه آموزشهایی به این صورت رو بارها تو سایت ها و انجمنهای مختلف دیدیم و خوندیم و دانلود کردیم ولی من که تا حالا نتونستم یه رندر خوب بگیرم از کارام. و اینکه شما لطف کنید و یه فایل اسکچاپ و رندرشو بذارید اینجا و آموزش بدید که چجوری فایل رو به حالت اون عکس در بیاریم. من از اینجور فایلها زیاد دارم. ممنون میشم اگه پیگیری کنید 1 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه پیشنهاد دارم آقای شفیعیاینکه آموزشهایی به این صورت رو بارها تو سایت ها و انجمنهای مختلف دیدیم و خوندیم و دانلود کردیم ولی من که تا حالا نتونستم یه رندر خوب بگیرم از کارام. و اینکه شما لطف کنید و یه فایل اسکچاپ و رندرشو بذارید اینجا و آموزش بدید که چجوری فایل رو به حالت اون عکس در بیاریم. من از اینجور فایلها زیاد دارم. ممنون میشم اگه پیگیری کنید چشم همین کار رو میکنم . اما بزارید بعد از امتحان ها خودتون که درگیری های این ترم رو میدونید . 4 لینک به دیدگاه
dokhtar.irooni 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چشم همین کار رو میکنم . اما بزارید بعد از امتحان ها خودتون که درگیری های این ترم رو میدونید . مرسی خیلی لطف میکنید موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
dokhtar.irooni 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ چشم همین کار رو میکنم . اما بزارید بعد از امتحان ها خودتون که درگیری های این ترم رو میدونید . آقای شفیعی لطف میکنید شروع کنید؟ 2 لینک به دیدگاه
dokhtar.irooni 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ آقای شفیعی لطف میکنید شروع کنید؟ ما همچنان منتظریم... 3 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ آقای شفیعی با انرژی شروع کردید . ولی چی شده که دیگه مطلبتون رو ادامه نمی دید؟ 3 لینک به دیدگاه
sara.archi 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ اخیش.................................. فک کردم دیر رسیدم چرا تار عنکبوت بسته اینجااااااااا!!!!!!!!!!!!!1:whistle: 2 لینک به دیدگاه
bahador69 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ دوست عزیز احساس میکنم زیادی کارو سخت کردین برای خودتون ،بهتر بود واسه هر فصل از آموزش ،مثلاً براق کردن متریال یه آموزش با فرمت pdf قرار می دادین، که انقدر در هم نشه، اگر امکانش هست آموزش در مورد متریال آب و انعکاس اون بذارید .... ممنون از زحماتتون..... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده