h.shafiee 3194 ارسال شده در 10 تیر، 2013 درس اول دانلود کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11
h.shafiee 3194 مالک ارسال شده در 10 تیر، 2013 نظراتتون خیلی برام مهمه و باعث کیفیت در آموزش خواهد شد . 6
h.shafiee 3194 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2013 نکته : این درس درسته که در مورد منبع نور اما در روشن کردن محید در فضاهای داخلی نمیتوان تمام نور ها رو از این روش ساخت . دانلود فایل تمرین : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
dokhtar.irooni 379 ارسال شده در 12 تیر، 2013 درس اولدانلود کنید : [ATTACH=CONFIG]12289[/ATTACH] ممنون خیلی لطف کردید که آموزش رو شروع کردید. تو قسمت نحوه ساختن یه ماده براق چه جوری باید این براقیت رو، رو جسم اعمال کرد؟
h.shafiee 3194 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2013 ممنون خیلی لطف کردید که آموزش رو شروع کردید. تو قسمت نحوه ساختن یه ماده براق چه جوری باید این براقیت رو، رو جسم اعمال کرد؟ این تنظیمات رو انجام بدید . 5
dokhtar.irooni 379 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 یه پیشنهاد دارم آقای شفیعی اینکه آموزشهایی به این صورت رو بارها تو سایت ها و انجمنهای مختلف دیدیم و خوندیم و دانلود کردیم ولی من که تا حالا نتونستم یه رندر خوب بگیرم از کارام. و اینکه شما لطف کنید و یه فایل اسکچاپ و رندرشو بذارید اینجا و آموزش بدید که چجوری فایل رو به حالت اون عکس در بیاریم. من از اینجور فایلها زیاد دارم. ممنون میشم اگه پیگیری کنید 1
h.shafiee 3194 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2013 یه پیشنهاد دارم آقای شفیعیاینکه آموزشهایی به این صورت رو بارها تو سایت ها و انجمنهای مختلف دیدیم و خوندیم و دانلود کردیم ولی من که تا حالا نتونستم یه رندر خوب بگیرم از کارام. و اینکه شما لطف کنید و یه فایل اسکچاپ و رندرشو بذارید اینجا و آموزش بدید که چجوری فایل رو به حالت اون عکس در بیاریم. من از اینجور فایلها زیاد دارم. ممنون میشم اگه پیگیری کنید چشم همین کار رو میکنم . اما بزارید بعد از امتحان ها خودتون که درگیری های این ترم رو میدونید . 4
dokhtar.irooni 379 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 چشم همین کار رو میکنم . اما بزارید بعد از امتحان ها خودتون که درگیری های این ترم رو میدونید . مرسی خیلی لطف میکنید موفق باشید 3
dokhtar.irooni 379 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 چشم همین کار رو میکنم . اما بزارید بعد از امتحان ها خودتون که درگیری های این ترم رو میدونید . آقای شفیعی لطف میکنید شروع کنید؟ 2
uzf 1982 ارسال شده در 26 مهر، 2013 آقای شفیعی با انرژی شروع کردید . ولی چی شده که دیگه مطلبتون رو ادامه نمی دید؟ 3
sara.archi 343 ارسال شده در 29 مهر، 2013 اخیش.................................. فک کردم دیر رسیدم چرا تار عنکبوت بسته اینجااااااااا!!!!!!!!!!!!!1:whistle: 2
bahador69 15 ارسال شده در 10 آذر، 2013 دوست عزیز احساس میکنم زیادی کارو سخت کردین برای خودتون ،بهتر بود واسه هر فصل از آموزش ،مثلاً براق کردن متریال یه آموزش با فرمت pdf قرار می دادین، که انقدر در هم نشه، اگر امکانش هست آموزش در مورد متریال آب و انعکاس اون بذارید .... ممنون از زحماتتون..... 2
ارسال های توصیه شده