رفتن به مطلب

سری آموزش یکبار برای همیشه (VRay for Sketchup )

h.shafiee

ارسال های توصیه شده

نکته :

این درس درسته که در مورد منبع نور اما در روشن کردن محید در فضاهای داخلی نمیتوان تمام نور ها رو از این روش ساخت .

دانلود فایل تمرین :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

q1.jpg

q2.jpg

q3.jpg

q4.jpg

• Like 6
لینک به دیدگاه
درس اول

دانلود کنید : [ATTACH=CONFIG]12289[/ATTACH]

ممنون خیلی لطف کردید که آموزش رو شروع کردید. تو قسمت نحوه ساختن یه ماده براق چه جوری باید این براقیت رو، رو جسم اعمال کرد؟

لینک به دیدگاه
ممنون خیلی لطف کردید که آموزش رو شروع کردید. تو قسمت نحوه ساختن یه ماده براق چه جوری باید این براقیت رو، رو جسم اعمال کرد؟

این تنظیمات رو انجام بدید .

4-5-2013 3-18-00 PM.jpg

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

یه پیشنهاد دارم آقای شفیعی

اینکه آموزشهایی به این صورت رو بارها تو سایت ها و انجمنهای مختلف دیدیم و خوندیم و دانلود کردیم ولی من که تا حالا نتونستم یه رندر خوب بگیرم از کارام. و اینکه شما لطف کنید و یه فایل اسکچاپ و رندرشو بذارید اینجا و آموزش بدید که چجوری فایل رو به حالت اون عکس در بیاریم. من از اینجور فایلها زیاد دارم.

ممنون میشم اگه پیگیری کنید

• Like 1
لینک به دیدگاه
یه پیشنهاد دارم آقای شفیعی

اینکه آموزشهایی به این صورت رو بارها تو سایت ها و انجمنهای مختلف دیدیم و خوندیم و دانلود کردیم ولی من که تا حالا نتونستم یه رندر خوب بگیرم از کارام. و اینکه شما لطف کنید و یه فایل اسکچاپ و رندرشو بذارید اینجا و آموزش بدید که چجوری فایل رو به حالت اون عکس در بیاریم. من از اینجور فایلها زیاد دارم.

ممنون میشم اگه پیگیری کنید

چشم همین کار رو میکنم . اما بزارید بعد از امتحان ها خودتون که درگیری های این ترم رو میدونید .

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
  • 5 هفته بعد...
  • 1 ماه بعد...

دوست عزیز احساس میکنم زیادی کارو سخت کردین برای خودتون ،بهتر بود واسه هر فصل از آموزش ،مثلاً براق کردن متریال یه آموزش با فرمت pdf قرار می دادین، که انقدر در هم نشه، اگر امکانش هست آموزش در مورد متریال آب و انعکاس اون بذارید .... ممنون از زحماتتون.....

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...