رفتن به مطلب

دوستان کمک کنید مدل مانتو میخوام

آریودخت

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 41
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فاطمه جان یه سر بزن اینجا مدلهای قشنگی هستن هم مدل و هم رنگ سال هستن

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

فدات بشم اجی فندق شکن میخواد

• 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام فاطمه جووووووووووووونم ... میخاستم برات عکس بزارم ولی نمیدونم چرا اینجا نمیاد ،اپلود میشه ولی نمیتونم بزارم اینجاTAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

خودت تو گوگل سرچ کن مدل و برند مانتو اریکا ... مدلاش نسبت به بقیه خیلی بهترن :w16:

خودمم اگه تونستم میزارم چند تا از مدلاشون رو ...

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام :w02:

دوستان مدل مانتو اسپرت و ساده میخوام :hanghead:

تو نت پیدا نکردم

همش جینگولی بود

من یه چیز شیک و ساده میخوام :w02:

نه با نخ یه رنگ دیگه روش کار شده باشه نه حتی دکمه اش یه رنگ دیگه باشه و نه طرح خاصی داشته باشه :w02:

یه حالت دانشجویی داشته باشه ، مث اداری ساده نباشه ها :5c6ipag2mnshmsf5ju3

اگه واسه خودتونم شکل مدلیه که میخوام لطف میکنید عکس بگیرید بزارید همینجا :ws37:

مانتویی که من دوختم یقه آرشاله برش عصایی پارچشم سبز صدری

شما میتونی از پارچه های ساده با رنگ دلخواه استفاده کنی و برای تزیینش از نوارهایی که حاضری میفروشن استفاده کنی (نوارها هم به اشکال مختلف هستش )مانتوحالت مدرسه ای هم نداره

• Like 1
لینک به دیدگاه
مانتویی که من دوختم یقه آرشاله برش عصایی پارچشم سبز صدری

شما میتونی از پارچه های ساده با رنگ دلخواه استفاده کنی و برای تزیینش از نوارهایی که حاضری میفروشن استفاده کنی (نوارها هم به اشکال مختلف هستش )مانتوحالت مدرسه ای هم نداره

اصلا نوار و تزئین نمیخوام عزیزم .

میشه عکسشو بزاری؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 1
لینک به دیدگاه

اوووف مگه مانتو درست درمون پیدا میشه من 5شنبه اومده بودم تهران خیر سرم با خودم گفتم تنوع داره همه چیاش شبیه هم بود رنگی رنگی ،سر آدم درد میگرفت از اون همه رنگ از کل تهران به اون بزرگی یه مانتو فقط پیدا کردم که به دلم نشست اونم مشکیه و چپ و راستی دکمه میخوره

• Like 1
لینک به دیدگاه
اوووف مگه مانتو درست درمون پیدا میشه من 5شنبه اومده بودم تهران خیر سرم با خودم گفتم تنوع داره همه چیاش شبیه هم بود رنگی رنگی ،سر آدم درد میگرفت از اون همه رنگ از کل تهران به اون بزرگی یه مانتو فقط پیدا کردم که به دلم نشست اونم مشکیه و چپ و راستی دکمه میخوره

میشه عکسشو بزاری عزیزم ؟ :ws37:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...