آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان مدل مانتو اسپرت و ساده میخوام تو نت پیدا نکردم همش جینگولی بود من یه چیز شیک و ساده میخوام نه با نخ یه رنگ دیگه روش کار شده باشه نه حتی دکمه اش یه رنگ دیگه باشه و نه طرح خاصی داشته باشه یه حالت دانشجویی داشته باشه ، مث اداری ساده نباشه ها :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگه واسه خودتونم شکل مدلیه که میخوام لطف میکنید عکس بگیرید بزارید همینجا 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ خب از دست من کاری که بر نمیاد دوست دخمل هم ندارم ببینم مدل مانتوش چطوریه 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ سلام گشتم نبود،نگرد نیس خب عزیزم برو بده واست بدوزن!هر طرح و رنگی که میخوای... تازه سایزشم اندازت میشه...نه مث مانتوهای بازاری ک ح واسط ندارن...یا تنگن ک وقتی میپوشی توش خفه میشی...یا از بس گشادن حس میکنی رفتی تو گونی:w888: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ سلامگشتم نبود،نگرد نیس خب عزیزم برو بده واست بدوزن!هر طرح و رنگی که میخوای... تازه سایزشم اندازت میشه...نه مث مانتوهای بازاری ک ح واسط ندارن...یا تنگن ک وقتی میپوشی توش خفه میشی...یا از بس گشادن حس میکنی رفتی تو گونی:w888: اره خوب میخوام بدن بدوزن ولی میخوام مدلشو داشته باشم بدم بدوزن واگرنه مث دفه ی قبل افتضاح در میارن 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ اره خوب میخوام بدن بدوزن ولی میخوام مدلشو داشته باشم بدم بدوزن واگرنه مث دفه ی قبل افتضاح در میارن مانتو خودم آبیه،اسپورت و ساده...دکمه هاشم ابیه...فقط 2 تیکه پارچه هم جنس مشکی از جلو بهش وصله... یادم بمونه عکسشو واست میفرستم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ اره خوب میخوام بدن بدوزن ولی میخوام مدلشو داشته باشم بدم بدوزن واگرنه مث دفه ی قبل افتضاح در میارن بیا با این درست کن ن 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ مانتو خودم آبیه،اسپورت و ساده...دکمه هاشم ابیه...فقط 2 تیکه پارچه هم جنس مشکی از جلو بهش وصله...یادم بمونه عکسشو واست میفرستم قربونت برم مرسییییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ من خیره سرم یه مانتو واسه ی دانشگاه خریدم با هر بار شستن آب میره !!! الان اومده تا بالای زانو !!!:banel_smiley_4: رفتم از این مانتوها که دبیرستان میپوشیدیم خریدم ؛ امروز رفتم دانشگاه دوستم میگه مانتو دبیرستانتو هنوز داری ؟؟؟؟؟:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ من خیره سرم یه مانتو واسه ی دانشگاه خریدم با هر بار شستن آب میره !!! الان اومده تا بالای زانو !!!:banel_smiley_4: رفتم از این مانتوها که دبیرستان میپوشیدیم خریدم ؛ امروز رفتم دانشگاه دوستم میگه مانتو دبیرستانتو هنوز داری ؟؟؟؟؟:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): اون مانتو که اب میره چه شکلیه؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ عجب دغدغه مهمی دغدغه نیس که سواله 5 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ اون مانتو که اب میره چه شکلیه؟ سرمه ای ساده است با دکمه های ریز فلزی شکل والا جنسشم یه جنس به خصوصیه !!!! خودمم نفهمیدم !!! ولی یه مانتو دارم جنسش ترگاله خیلی خوبه اگه شد عکسشو میزارم هم ساده است هم شیکه دکمه هاش هم مخفیه !!! یه نوار سفید طرح دار هم جلوش میخوره و یقه دیپلماته ! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ عجب دغدغه مهمی مطمئنم واسش ی دغدغه مهم نیس! ولی به عنوان ی خانم باید مانتو مناسب درخورد هر محیط پوشید... که الان تو بازار این ی مورد موجود نیس 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ سرمه ای ساده است با دکمه های ریز فلزی شکل والا جنسشم یه جنس به خصوصیه !!!! خودمم نفهمیدم !!! ولی یه مانتو دارم جنسش ترگاله خیلی خوبه اگه شد عکسشو میزارم هم ساده است هم شیکه دکمه هاش هم مخفیه !!! یه نوار سفید طرح دار هم جلوش میخوره و یقه دیپلماته ! میشه عکس جفتشو بزاری؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ میشه عکس جفتشو بزاری؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 باشه عزیزم ولی امشب حوصله اش رو ندارم ! فردا قول میدم بزارم ... 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ دغدغه نیس که سواله آخه مدل مانتو که فرق خاصی نمی کنه. من که نهایت زمان برای خرید تمام لباس های خودم 1 ساعته. .... این قدر حساس نباش ... لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ آخه مدل مانتو که فرق خاصی نمی کنه. من که نهایت زمان برای خرید تمام لباس های خودم 1 ساعته. .... این قدر حساس نباش ... بله یه ساعت واسه ی وقتیه که بری بازار لباس مناسب رو پیدا کنی بخری ولی مانتوهای الان اکثر طرح دار و جینگولن من دوس ندارم ، یه مانتوی ساده میخوام که نیست باید بدم خیاط بدوزه پس مدل باید نشونش بدم 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ ببین 1 ساعت بشین کلی مدل مانتو نگاه کن بعد خودت یه چیزی تو ذهنت میاد همونو بکش بده خیاط! 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ باشه عزیزم ولی امشب حوصله اش رو ندارم ! فردا قول میدم بزارم ... قربون دستت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده