M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ درود...سری اول مسابقه رو شروع میکنیم...امیدوارم مفید باشه... سوال اول از دوست تبدیل انرژی مون ask_bl : رابطه ستاره دریایی و مکانیک؟ 15 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ ستاره دریایی و مکانیک؟یا علیییییییخوب شد شرکت نکردم 12 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ ستاره دریایی و مکانیک؟یا علیییییییخوب شد شرکت نکردم در این مسابقه بیشتر هدف خارج کردن ذهن از چارچوب های همیشگی برای رسیدن به شیوه های جدید هست....همه چیز با مکانیک در ارتباط است فقط باید دقیق نگاه کردید.... 11 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ درود...سری اول مسابقه رو شروع میکنیم...امیدوارم مفید باشه... سلام من هم امیدوارم سوال اول از دوست تبدیل انرژی مون ask_bl : رابطه ستاره دریایی و مکانیک؟ رابطه ستاره دریایی با مکانیک اول از همه پاهای لوله ایه ستاره دریایی، روی هر بازو دو ردیف پای لوله ای قرار داره که برای راه رفتن روی سطوح جامد کاربرد دارن، اینطوری که در اصل این لوله ها با مَکِشی که انجام میدن رو سطح میمونن و میتونن همینطوری حرکت کنن و همچنین برای باز کردن در صدف و خوردنش از همین سیستم مَکِش استفاده میشه. پس اولین رابطه سیستم مکش هست. دوم اینکه ستاره دریایی برای حرکت دادن بازوهاش از سیستم هیدرولیکی که با آب دریا تغذیه میشه کار میکنه. برای من که جالب بود سعی کردم کوتاه و مفید باشه حالا نمیدونم چقد موفق بودم، کوتاه که بود اما مفیدشو نمیدونم :P امیدوارم نمره خوبی بدین منتظر جواب کامل هستم 12 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ سلاممن هم امیدوارم رابطه ستاره دریایی با مکانیک اول از همه پاهای لوله ایه ستاره دریایی، روی هر بازو دو ردیف پای لوله ای قرار داره که برای راه رفتن روی سطوح جامد کاربرد دارن، اینطوری که در اصل این لوله ها با مَکِشی که انجام میدن رو سطح میمونن و میتونن همینطوری حرکت کنن و همچنین برای باز کردن در صدف و خوردنش از همین سیستم مَکِش استفاده میشه. پس اولین رابطه سیستم مکش هست. [ATTACH=CONFIG]12293[/ATTACH] دوم اینکه ستاره دریایی برای حرکت دادن بازوهاش از سیستم هیدرولیکی که با آب دریا تغذیه میشه کار میکنه. برای من که جالب بود سعی کردم کوتاه و مفید باشه حالا نمیدونم چقد موفق بودم، کوتاه که بود اما مفیدشو نمیدونم :P امیدوارم نمره خوبی بدین منتظر جواب کامل هستم درود..فوق العاده بود...من اینارو نمیدونستم....از سایت های انگلیسی به دست اوردید؟ اما اطلاعاتی که من داشتم...ستاره دریایی یک پروتئین به نام فلورسنت داره که برای تولید برق میشه مورد استفاده قرار داد و یک جورایی منبع انرژی تجدید پذیر محسوب میشه... اما در ادامه شما باید سوالتون رو بپرسید و پاسخ دهنده رو از میان آقا اسماعیل، الهام خانم و من انتخاب کنید و لینک سوال رو براشون ارسال کنید...سوال میتونه بصورت شرح تصویر، حدس یک کلمه که برخی لغات اون جا افتاده با راهنمایی در مورد اون و یا هر شیوه ای که خودتون صلاح میدونید اما در ارتباط با مکانیک باشه 10 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ درود..از سایت های انگلیسی به دست اوردید؟ سلام هم فارسی و هم نگلیسی، ولی منبع اصلی سایت زیر بود: (شاید به دردتون بخوره) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - و اما سوال دوم تو تصویر زیر دو تا برج بلند قرار داره و چهارتا برج کوتاه که از همشون در حالت عادی یک دودی میاد بیرون (که الان دو تا از کوتاها فکر کنم در دست تعمیرن ) حالا سوال اینه که فرق دودی که از برجهای بلند میاد و دود خروجی از برج های کوتاه چیه!؟ مسلماً از یه حرارت سیالاتی نباید همچین سوالایی رو پرسید! چون براش آسونه پس !Ell خانم جواب بدن... 10 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ - و اما سوال دوم تو تصویر زیر دو تا برج بلند قرار داره و چهارتا برج کوتاه که از همشون در حالت عادی یک دودی میاد بیرون (که الان دو تا از کوتاها فکر کنم در دست تعمیرن ) حالا سوال اینه که فرق دودی که از برجهای بلند میاد و دود خروجی از برج های کوتاه چیه!؟ [ATTACH=CONFIG]12336[/ATTACH] مسلماً از یه حرارت سیالاتی نباید همچین سوالایی رو پرسید! چون براش آسونه پس !Ell خانم جواب بدن... خب برای جواب به این سوال اولا این برجهای تقطیره دیگه؟و ثانیا منظورتون از فرق بین دودها چیه؟آیا از لحاظ کم یا زیادیه؟ و یا غلظت، رنگ و یا.....؟؟؟ ممنون سوالو کامل کنید جوابگو خواهم بود 9 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ خب برای جواب به این سوال اولا این برجهای تقطیره دیگه؟و ثانیا منظورتون از فرق بین دودها چیه؟آیا از لحاظ کم یا زیادیه؟ و یا غلظت، رنگ و یا.....؟؟؟ ممنون سوالو کامل کنید جوابگو خواهم بود نه، هیچ کدومشون برج تقطیر نیستن! نگاه کنین از هر دوشون یه چیزی میاد بیرون که من اسمشو دود گذاشتم اما نه لزوما، شاید شبیه دودن! شما باید بگین که این چیزی که تو هر کدوم از اون دو نوع برج میاد بیرون بر اثر چه اتفاقی تولید میشن 10 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ نه، هیچ کدومشون برج تقطیر نیستن!نگاه کنین از هر دوشون یه چیزی میاد بیرون که من اسمشو دود گذاشتم اما نه لزوما، شاید شبیه دودن! شما باید بگین که این چیزی که تو هر کدوم از اون دو نوع برج میاد بیرون بر اثر چه اتفاقی تولید میشن احتمالا همون ذرات گرد و غبار باید باشن دیگه..خب لزوما دود نیستند همون بخار ناشی از رسوب هستن. بر اثر رسوب الکتریکی به این صورت که ذرات دود و گرد و غبار موقع عبور از میان توری فلزی دارای بار مثبت می شوند . ذره های دود باردار شده، توسط تیغه های دارای بار منفی جذب می شوند( چون بار الکتریکی منفی و مثبت یکدیگر را جذب می کنند) و روی تیغه ها رسوب می کنندو به این ترتیب از هوا جدا می شوند . 9 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلام هم فارسی و هم نگلیسی، ولی منبع اصلی سایت زیر بود: (شاید به دردتون بخوره) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - و اما سوال دوم تو تصویر زیر دو تا برج بلند قرار داره و چهارتا برج کوتاه که از همشون در حالت عادی یک دودی میاد بیرون (که الان دو تا از کوتاها فکر کنم در دست تعمیرن ) حالا سوال اینه که فرق دودی که از برجهای بلند میاد و دود خروجی از برج های کوتاه چیه!؟ [ATTACH=CONFIG]12336[/ATTACH] مسلماً از یه حرارت سیالاتی نباید همچین سوالایی رو پرسید! چون براش آسونه پس !Ell خانم جواب بدن... خب خانم Ell گناه دارن ازین سوال ها میکنید 10 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ خب خانم Ell گناه دارن ازین سوال ها میکنید اسپم تو مبحث به این مهمی در اینگونه موارد بصورت خصوصی میشه تقلب رسوند 8 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ چه عجب انجمن درست شد کلی تایپ می کنی یهو ارور دیتا بیس... خب در خروجی دودکش ها Stack یا برجهای خنک کننده Cooling Towers دودهای سفید همون بخار آب که اگه بیش از حد زیاد باشه نشون دهنده اختلال در احتراقه دیگه... حالا نوبت منه:gnugghender: اما سوال: جنس هر کدام از موارد زیر چیست و انواع آزمایش مواد پلاستیکی را نام ببرید؟ توپ بیلیارد ماشین حساب انبر جوشکاری تلق چراغ خودرو چرخ دنده ask_bl جواب بدن لطفا 9 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ چه عجب انجمن درست شد کلی تایپ می کنی یهو ارور دیتا بیس... خب در خروجی دودکش ها Stack یا برجهای خنک کننده Cooling Towers دودهای سفید همون بخار آب که اگه بیش از حد زیاد باشه نشون دهنده اختلال در احتراقه دیگه... بله همونطور که الهام خانم گفتن، اون برجهای بلند، دودکش هایی هستن که دود حاصل از احتراق برای گرم کردن آب و به حرکت درآوردن توربین. و اونهای دیگه هم برای خنک کردن همون آب بعد از به حرکت درآوردن توربین و خروج از اونه حالا نوبت منه:gnugghender:اما سوال: جنس هر کدام از موارد زیر چیست و انواع آزمایش مواد پلاستیکی را نام ببرید؟ توپ بیلیارد ماشین حساب انبر جوشکاری تلق چراغ خودرو چرخ دنده ask_bl جواب بدن لطفا ابلفضل!!!!!!!! الهام خانم اسم تاپیک در اصل "از کی یه سوال بپرسم" بوده که قسمت "یه سوال" به قرینه معنوی حذف شده! اوکی، ایشالله که بتونم جوابا رو پیدا کنم... 9 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ زود جواب بدین دیگه... سه روز وقت دارین 9 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ آخه اینطوری که نمیشه! از هم دیگه راجع به اطلاعات هم سوال کنید! یا حداقل عمومی باشه! دچار زحمت نکنید هم دیگه رو! 9 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ آخه اینطوری که نمیشه! از هم دیگه راجع به اطلاعات هم سوال کنید! یا حداقل عمومی باشه! دچار زحمت نکنید هم دیگه رو! اتفاقا همین زحمت باعث میشه هیچ وقت جواب چنین سوالاتی رو فراموش نکنیم. حالا از شما فقط سوالات نیروگاهی می پرسیم... بعدشم شما، مریم، علیمک، ask_bl همتون سیالات هستین من فقط ساختم پس کسی که بخواد بهونه بیاره من باید باشم دیگه نه شما 8 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ حالا نوبت منه:gnugghender:اما سوال: جنس هر کدام از موارد زیر چیست و انواع آزمایش مواد پلاستیکی را نام ببرید؟ توپ بیلیارد ماشین حساب انبر جوشکاری تلق چراغ خودرو چرخ دنده ask_bl جواب بدن لطفا خوب انواع تست ها روی مواد پلاستیکی: کشش فشار خمش ضربه سایش رئومتر (تست پخت لاستیک) توپ بیلیارد از پلی استر به اضافه کربنات کلسیم (البته جایی خوندم که از عاج فیل هم درست میکنن!) ماشین حساب (!) دقیقا کجاش؟ اگر منظور قابش باشه که از ساختار ساده ای از پلاستیکه! (حداقل ماشین حساب من که اینطوریه ) انبر جوشکاری، اگر منظور متریال استفاده شده تو فک هاست برای نگه داشتن الکترود، فکر میکنم جنسشون از مس هست. تلق چراغ خودرو (اگر پراید باشه که یه نوع پلاستیک که از اون ماشین حسابه هم جنسش بدتر و مقاومتش هم کمتر (مخصوصا از لحاظ Chipping) چرخ دنده از فولاد هست که بنا به موقعیت کاربرد، سختی و استحکامش با عملیات هایی مثل کربونایزه کردن یا نیتریدینگ تغییر میکنه اتفاقا همین زحمت باعث میشه هیچ وقت جواب چنین سوالاتی رو فراموش نکنیم. Exactly... بعدشم شما، مریم، علیمک، ask_bl همتون سیالات هستین من فقط ساختم پس کسی که بخواد بهونه بیاره من باید باشم دیگه نه شما از کجا فهمیدین من سیالات بودم؟ منتطر جوابای درست هستم تا سوال بعدی و نفری که باید جواب بده رو بگم 6 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ بله تا حدی درست اشاره کردین.. خب انواع تست علاوه بر اون چیزهایی که گفتین آیتم های زیر هم هستند: آزمایش سوختن _ آزمایش وایکات _ آزمایش مارتنز _ آزمایش خمش حرارت توپ بیلیارد: فنولیک انبر جوشکاری: فنل فرم آلدئید کل بدن ماشین حساب: ملامین فرم آلدئید همون پلاستیک ساده هم درسته بقیشم دقیقا درست بود. ممنون از پاسخ خب دیگه تبدیل انرژی زیر شاخه سیالاته 6 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ حالا نوبت سوال ببخشید یکم دیر شد سوال: روش تهیه شیشه ضد گلوله؟ و نکته جالب اینکه یه نوع شیشه ضد گلوله هست که به شیشه ضد گلوله یک طرفه (one-way bullet-resistant glass) معروفه، فرق این نوع شیشه ضد گلوله با شیشه های ضد گلوله معمولی چیه؟ Keywords: one-way, bullet resistant , bulletproof جناب آقای بابک گلکار، جوابگو باشن 6 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ تعریف شیشه ضد گلوله اصلا چی هست؟ یا گلوله ازش نباید رد بشه، یا رد بشه اما شیشه فرو نریزه یا اینکه هردو! جواب اولیه اینه که ماده ای که در ساخت شیشه استفاده میشه احتمالا باید نوعی جاذب انرژی جنبشی باشه! حالا جزئیاتش رو پیدا خواهم کرد! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده