NYC 20977 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ از فداکاری این انسان باید قدردانی کرد ...این آتشنشان هنگام نجات یک دختر 9 ساله از میان آتش و دود، ماسک اکسیژن خود را به او داد تا زنده بماند. دختر نجات یافت... اما «امید عباسی» دچار مرگ مغزی شد و درگذشت. طبق وصیت و خواست خودش قبل از مرگ اعضای بدن آتشنشان قهرمان را بیماران نیازمند پیوند خواهند زد. او که فرمانده ایستگاه 68 آتشنشانی تهران بود، 35 سال سن داشت و از سال 79 به این کار مشغول بود. ادای احترام آتش نشانان دنیا به امید عباسی. آتش نشانان استرالیایی آتش نشانان امریکایی آتش نشانان افریقای جنوبی آتش نشانان نروژی آتش نشانان سوئدی آتش نشانان اهل کشور چک 10 لینک به دیدگاه
NYC 20977 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۵ صدسال ره مسجد و میخانه بگیری عمرت به هدر رفته اگر دست نگیری بشنو از پیر خرابات تو این پند هر دست که بدادی همان دست بگیری :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
NYC 20977 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ شخصی کفشش را برای تعمیر نزد کفاش می برد. کفاش نگاهی به کفش کرده می گوید: این کفش سه کوک می خواهد و اجرت هر کوک ده تومان می شود که درمجموع خرج کفش می شود سی تومان! مشتری قبول می کند؛ پول را می دهد و می رود تا ساعتی دیگر برگردد و کفش تعمیر شده را تحویل بگیرد. کفاش دست به کار می شود... کوک اول، کوک دوم و در نهایت کوک سوم و تمام... اما با یک نگاه عمیق در میابد اگر چه کار تمام است ولی یک کوک دیگر اگر بزند عمر کفش بیشتر می شود و کفش کفشتر خواهد شد! از یک سو قرار مالی را گذاشته و نمی شود طلب اضافه کند و از سوی دیگر دو دل است که کوک چهارم را بزند یا نزند !! او میان نفع و اخلاق و میان دل و قاعده توافق مانده است! یک دوراهی ساده که هیچ کدام خلاف عقل نیست! اگر کوک چهارم را نزند هیچ خلافی نکرده؛ اما اگر بزند به انسانیت تعظیم کرده... اگر کوک چهارم را نزند روی خط توافق و قانون جلو رفته؛ اما اگر بزند صدای لبیک او آسمان اخلاق را پر خواهد کرد! دنیا پر از فرصت کوک چهارم است؛ و من و تو کفاش های دو دل... مهربانی را اگر قسمت کنیم، من یقین دارم به ما هم می رسد! آدمی گر ایستد بر بام عشق، دست هایش تا خدا هم می رسد... :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده