رفتن به مطلب

‫بهبود کیفیت کمپوت گیلاس‬


spow

ارسال های توصیه شده

‫بهبود کیفیت کمپوت گیلاس‬

 

[TABLE]

[TR]

[TD]در یک تحقیق که بمنظور کیفیت کمپوت گیلاس انجام گرفت، گیلاس واریته سیاه مشهدی پس از‬ ‫نمونهبرداری به طریقه تصادفی به سه قسمت تقسیم شد. قسمت اول از گیلاسها پس از شستشو و‬ ‫سورتینگ در داخل قوطی پانصد گرمی پر شده و با ‪ 220cc‬شربت بریکس 52 و درجه حرارت ‪25°c‬‬ ‫پوشانیده شد و در خط تولید کمپوت گیلاس به طریق معمول قرار گرفت. دسته دوم گیلاس با شربتی که‬ ‫شامل نمک کلسیم است پر میشود و سومین قسمت در داخل محلول نمک بهمراه ماده جاذب در دما و‬ ‫زمان مشخص قرار میگیرد. سپس گیلاسهای این تیمار آبکش شده و به مدت 21 ساعت قبل از کمپوت‬ ‫شدن در همان وضعیت باقی مانده و سپس با شربت پر میشود. پس از مرحله پر کردن و دربندی در‬ ‫‪ 100°c‬به مدت 02 دقیقه پخت میشوند و پس از سپری شدن زمان نگهداری 54 روز بمنظور تأثیر این دو‬ ‫نوع تیمار نتایج در قالب طرح فاکتوریل به روش کاملاً تصادفی در 01 تکرار آنالیز گردید. همچنین بمنظور‬ ‫ارزیابی کیفی تأثیر نمک کلسیم بر روی طعم و مزه محصول تست حساسیت )ارگانولپتیک( به روش‬ ‫هدونیک تست نیز انجام گرفت و نتایج آن جداگانه در قالب طرح بلوک کامل تصادفی مورد تجزیه و‬ ‫تحلیل آماری قرار گرفت. با توجه به جدول آنالیز واریانس، تیمارهای اصلی بر کنترل میزان ترکیدگی‬ ‫معنیدار بوده است و جدول مقایسه میانگینها نشان داد که در این آزمایش بکاربردن شربت نمک کلسیم‬ ‫با دُز معین و روش مشخص بیشترین سهم را در میزان ترکیدگی گیلاس دارا بوده است و با سایر تیمارها‬ ‫اختلاف کاملاً معنیدار دارد و نتایج بدست آمده از تست پانل نیز نشان داده که نمونه شاهد و تیمارمذکور‬ ‫در یک سطح و با نمونه تیمار 3 تفاوت در سطح معنیدار بود که با نتایج بدست آمده از مقالات علمی‬ ‫دیگر نیز منطبق است.‬

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[TD]

[h=2]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...