.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ کم کم داره رتبه ها میاد این جدول هم ظرفیت رشته هاست البته یکمی به ظرفیت ها اضافه شده.. ایشالا همه قبول شیم 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ کم کم منظورت یک ماه و نیم دیگه س؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ کم کم منظورت یک ماه و نیم دیگه س؟ اگه شماهم کنکور داده بودی... رشتتون هم برق بود.... زحمت هم کشیده بودی... یک ماه و نیم زمانی برات نبود 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ اگه شماهم کنکور داده بودی...رشتتون هم برق بود.... زحمت هم کشیده بودی... یک ماه و نیم زمانی برات نبود حالا از کجا میدونی رشته من خفنتر از برق نبوده؟ با این اوصاف یک ماه و نیم خیلی هم برام طولانی میشد... 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ اردیبهشت میشه یه ماه و نیم؟ دعوا نکنین برق رشته ی گلابیه ایه 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ اردیبهشت میشه یه ماه و نیم؟ دعوا نکنین برق رشته ی گلابیه ایه از امروز حساب کنی چقد میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ من قصد جسارت به هیچ رشته ای رو نداشتم هررشته ای تو حیطه خودش سخت و دلهره آوره ایشالاهرکی زحمت کشیده نتیجشو ببینه 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ من قصد جسارت به هیچ رشته ای رو نداشتمهررشته ای تو حیطه خودش سخت و دلهره آوره ایشالاهرکی زحمت کشیده نتیجشو ببینه ایشالا هر کی مثل من زحمت نکشیده هم هر جا میخاد قبول شه 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ من قصد جسارت به هیچ رشته ای رو نداشتمهررشته ای تو حیطه خودش سخت و دلهره آوره ایشالاهرکی زحمت کشیده نتیجشو ببینه ولی من میخوام به برق جسارت کنم! من به کلی حالم بده دعا میکنم سیگنال و الک نجاتم بدن تا آخر عمر مدیونشون میشم قبولم نشدم به درک!!!!من ترجیح میدم یه لیسانس کار بلد باشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ ولی من میخوام به برق جسارت کنم! من به کلی حالم بده دعا میکنم سیگنال و الک نجاتم بدن تا آخر عمر مدیونشون میشم قبولم نشدم به درک!!!!من ترجیح میدم یه لیسانس کار بلد باشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 امسال کنکور میدی ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ کنکور دادم دیگه! آزادم شرکت نکردم وگرنه میدونم تو جلسه بخوابم علوم تحقیقات قبولم..... نمیدونم قبول نشم چه گلی باید به سرم بگیرم ولی خیلی جدی دنبال کارم!کار برام مهمتره چون مشکل اقتصادی دارم:cry2: لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ کنکور دادم دیگه! آزادم شرکت نکردم وگرنه میدونم تو جلسه بخوابم علوم تحقیقات قبولم..... نمیدونم قبول نشم چه گلی باید به سرم بگیرم ولی خیلی جدی دنبال کارم!کار برام مهمتره چون مشکل اقتصادی دارم:cry2: عجب ...:icon_pf (34): ایشالا هم قبول میشی هم در کنارش یه کار خوب پیدا میکنی ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده