.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 3 تیر، 2013 کم کم داره رتبه ها میاد این جدول هم ظرفیت رشته هاست البته یکمی به ظرفیت ها اضافه شده.. ایشالا همه قبول شیم 4
.sOuDeH. 16059 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2013 کم کم منظورت یک ماه و نیم دیگه س؟ اگه شماهم کنکور داده بودی... رشتتون هم برق بود.... زحمت هم کشیده بودی... یک ماه و نیم زمانی برات نبود 2
anvil 5769 ارسال شده در 4 تیر، 2013 اگه شماهم کنکور داده بودی...رشتتون هم برق بود.... زحمت هم کشیده بودی... یک ماه و نیم زمانی برات نبود حالا از کجا میدونی رشته من خفنتر از برق نبوده؟ با این اوصاف یک ماه و نیم خیلی هم برام طولانی میشد... 1
anvil 5769 ارسال شده در 4 تیر، 2013 اردیبهشت میشه یه ماه و نیم؟ دعوا نکنین برق رشته ی گلابیه ایه از امروز حساب کنی چقد میشه؟ 2
.sOuDeH. 16059 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2013 من قصد جسارت به هیچ رشته ای رو نداشتم هررشته ای تو حیطه خودش سخت و دلهره آوره ایشالاهرکی زحمت کشیده نتیجشو ببینه 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 13 تیر، 2013 من قصد جسارت به هیچ رشته ای رو نداشتمهررشته ای تو حیطه خودش سخت و دلهره آوره ایشالاهرکی زحمت کشیده نتیجشو ببینه ایشالا هر کی مثل من زحمت نکشیده هم هر جا میخاد قبول شه 1
3Tilla 3844 ارسال شده در 13 تیر، 2013 من قصد جسارت به هیچ رشته ای رو نداشتمهررشته ای تو حیطه خودش سخت و دلهره آوره ایشالاهرکی زحمت کشیده نتیجشو ببینه ولی من میخوام به برق جسارت کنم! من به کلی حالم بده دعا میکنم سیگنال و الک نجاتم بدن تا آخر عمر مدیونشون میشم قبولم نشدم به درک!!!!من ترجیح میدم یه لیسانس کار بلد باشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 13 تیر، 2013 ولی من میخوام به برق جسارت کنم! من به کلی حالم بده دعا میکنم سیگنال و الک نجاتم بدن تا آخر عمر مدیونشون میشم قبولم نشدم به درک!!!!من ترجیح میدم یه لیسانس کار بلد باشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 امسال کنکور میدی ؟؟ 1
3Tilla 3844 ارسال شده در 13 تیر، 2013 کنکور دادم دیگه! آزادم شرکت نکردم وگرنه میدونم تو جلسه بخوابم علوم تحقیقات قبولم..... نمیدونم قبول نشم چه گلی باید به سرم بگیرم ولی خیلی جدی دنبال کارم!کار برام مهمتره چون مشکل اقتصادی دارم:cry2:
Abbas.H 15131 ارسال شده در 13 تیر، 2013 کنکور دادم دیگه! آزادم شرکت نکردم وگرنه میدونم تو جلسه بخوابم علوم تحقیقات قبولم..... نمیدونم قبول نشم چه گلی باید به سرم بگیرم ولی خیلی جدی دنبال کارم!کار برام مهمتره چون مشکل اقتصادی دارم:cry2: عجب ...:icon_pf (34): ایشالا هم قبول میشی هم در کنارش یه کار خوب پیدا میکنی ...
ارسال های توصیه شده