رفتن به مطلب

کیک ژامبون:


ارسال های توصیه شده

zcpxi5g1bl6lkpfd4fbr.jpg

 

 

1)آرد 2 پیمانه

2)سیر 1 حبه رنده شده

3)تخم مرغ 3 عدد

4)ذرت 1/2 پیمانه

5)کره 100 گرم

6)فلفل دلمه 1 عدد

7)پنیر صبحانه 200 گرم(ترجیحا فتا یا خامه ای)

8)سوسیس خرد شده 100 گرم

9)کالباس خرد شده 100 گرم

10)پیاز داغ 2 ق.غ

11)خامه150 گرم

12)بیکینگ پودر 1.5 ق.م

13)آویشن ،فلفل سیاه و نمک به مقدار دلخواه

 

پنیر را در ظرفی له کرده بعد خامه رو اضافه و مخلوط میکنیم ادویه ،نمک،سیر رو هم اضافه و مخلوط میکنیم.به ترتیب این مواد رو اضافه و مخلوط میکنیم...کره نرم شده... بعد سوسیس خرد شده...ذرت....کالباس خرد شده....فلفل دلمه ای خرد شده....

بعد آرد و بیکینگ پود الک شده رو آرام آرام به مواد اضافه میکنیم...کمی که اضافه کردیم و مایه سفت شد 2 تا از تخم مرغ ها رو یکی یکی میشکنیم و مخلوط میکنیم تا مایه کمی شل بشه..

بعد بقیه آرد و باز تخم مرغ رو اضافه میکنیم...(نکته:اگه تخم مرغ ها کوچیک بودن یا موادمون خیلی سفت بود تا 4 یا 5 تخم مرغ هم میتونیم اضافه کنیم)

بعد پیاز داغ رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم

نکته مهم*:همیشه قالبتون رو چرب کنید(تفلون) آرد پاشیده بعد مواد رو میریزیم...من خودم همیشه اینجوری درست میکنم تو هر قالبی که دوست داشتم ، اما یه راه هم هست که در ادامه میگم...

در قالب به قطر 25 سانت ته قالب رو کاغذ روغنی انداخته دیواره های قالب و کاغذ روغنی رو چرب میکنیم بعد مایه رو میریزیم تو قالب..

 

*فر رو یه ربع قبل روشن کنید تا گرم شه ...بعد کیک رو در طبقه وسط فر و با زمان پخت 40 دقیقه قرار میدیم..به 2/3 زمان پخت که رسید میتونیم با چنگال امتحان کنید که کیک پخته یا نه...

امیدوارم خوشتون بیاد.

نوش جونتونclap.gifclap.gifclap.gif

لینک به دیدگاه

من این رو یکی دو بار برای خودمون درست کردم ...یه بار برای یه مهمونی عصرونه...یه بار هم با 4 برابر مواد برای حدود 25 نفر مهندس تمام تو کارخونه ای که میرفتم کارآموزی...سر یه سری مدارک و... که برای پروژه م میخواستم نهار میخواستن منم این رو درست کردم ساعت 4 صبح تموم شد (با کمک مامان) بعد صبح بردم کارخونه ..حدودای ساعت 1 میز کنفرانس رو با کمک چند نفر از همون مهندسا چیدیم...بعد با مخلفات سرو شد...بعد هم یه ماژیک دادن دستم که موادش رو روی بردی که اونجا بود بنویسم ...هرکس حدس میزد که چی توشه...انصافا مدیر واحد خیلی خوب مزه ها رو تمیز میداد بعد هم طرز پخت رو آموزش دادم (واحد تحقیق و توسعه بودم)...اونها هم یادداشت برداشتن ،عکس گرفتن، بردن خونه بدهند خانومها و مادراشون براشون بپزه ...بعد گذاشتن روی شبکه که هرکسی خواست دسترسی داشته باشه.....:w58: ایرادات پخت رو هم روزهای بعدی میپرسیدن....:ws3:

در همه این موارد با استقبال بسیار زیادی روبرو شد.....:ws37:

 

(پ.ن:موادی که برای کیک بالا استفاده کردم 2 برابر هست)

لینک به دیدگاه

منم اینو یه بار که شیفت شب بودم درست کرده بودم بردم بیمارستان حوالی ساعت 12 بود که با همکارا نشستیم پاش حالا بماند که سرپر ستار بخش چقدر چپ چپ نگاه کرد:ws3:

 

 

اکثر وقتها اگه چیزی رو خوب در بیارم میبرم با دوستانم بخوریم تنهایی اصلا نمی چسبه:ws37:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...