hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ 1)آرد 2 پیمانه 2)سیر 1 حبه رنده شده 3)تخم مرغ 3 عدد 4)ذرت 1/2 پیمانه 5)کره 100 گرم 6)فلفل دلمه 1 عدد 7)پنیر صبحانه 200 گرم(ترجیحا فتا یا خامه ای) 8)سوسیس خرد شده 100 گرم 9)کالباس خرد شده 100 گرم 10)پیاز داغ 2 ق.غ 11)خامه150 گرم 12)بیکینگ پودر 1.5 ق.م 13)آویشن ،فلفل سیاه و نمک به مقدار دلخواه پنیر را در ظرفی له کرده بعد خامه رو اضافه و مخلوط میکنیم ادویه ،نمک،سیر رو هم اضافه و مخلوط میکنیم.به ترتیب این مواد رو اضافه و مخلوط میکنیم...کره نرم شده... بعد سوسیس خرد شده...ذرت....کالباس خرد شده....فلفل دلمه ای خرد شده.... بعد آرد و بیکینگ پود الک شده رو آرام آرام به مواد اضافه میکنیم...کمی که اضافه کردیم و مایه سفت شد 2 تا از تخم مرغ ها رو یکی یکی میشکنیم و مخلوط میکنیم تا مایه کمی شل بشه.. بعد بقیه آرد و باز تخم مرغ رو اضافه میکنیم...(نکته:اگه تخم مرغ ها کوچیک بودن یا موادمون خیلی سفت بود تا 4 یا 5 تخم مرغ هم میتونیم اضافه کنیم) بعد پیاز داغ رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم نکته مهم*:همیشه قالبتون رو چرب کنید(تفلون) آرد پاشیده بعد مواد رو میریزیم...من خودم همیشه اینجوری درست میکنم تو هر قالبی که دوست داشتم ، اما یه راه هم هست که در ادامه میگم... در قالب به قطر 25 سانت ته قالب رو کاغذ روغنی انداخته دیواره های قالب و کاغذ روغنی رو چرب میکنیم بعد مایه رو میریزیم تو قالب.. *فر رو یه ربع قبل روشن کنید تا گرم شه ...بعد کیک رو در طبقه وسط فر و با زمان پخت 40 دقیقه قرار میدیم..به 2/3 زمان پخت که رسید میتونیم با چنگال امتحان کنید که کیک پخته یا نه... امیدوارم خوشتون بیاد. نوش جونتون 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ منم قبلا این ژامبون را درست کردم منتها بدون سیر و آویشن 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ من این رو یکی دو بار برای خودمون درست کردم ...یه بار برای یه مهمونی عصرونه...یه بار هم با 4 برابر مواد برای حدود 25 نفر مهندس تمام تو کارخونه ای که میرفتم کارآموزی...سر یه سری مدارک و... که برای پروژه م میخواستم نهار میخواستن منم این رو درست کردم ساعت 4 صبح تموم شد (با کمک مامان) بعد صبح بردم کارخونه ..حدودای ساعت 1 میز کنفرانس رو با کمک چند نفر از همون مهندسا چیدیم...بعد با مخلفات سرو شد...بعد هم یه ماژیک دادن دستم که موادش رو روی بردی که اونجا بود بنویسم ...هرکس حدس میزد که چی توشه...انصافا مدیر واحد خیلی خوب مزه ها رو تمیز میداد بعد هم طرز پخت رو آموزش دادم (واحد تحقیق و توسعه بودم)...اونها هم یادداشت برداشتن ،عکس گرفتن، بردن خونه بدهند خانومها و مادراشون براشون بپزه ...بعد گذاشتن روی شبکه که هرکسی خواست دسترسی داشته باشه..... ایرادات پخت رو هم روزهای بعدی میپرسیدن.... در همه این موارد با استقبال بسیار زیادی روبرو شد..... (پ.ن:موادی که برای کیک بالا استفاده کردم 2 برابر هست) 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ منم اینو یه بار که شیفت شب بودم درست کرده بودم بردم بیمارستان حوالی ساعت 12 بود که با همکارا نشستیم پاش حالا بماند که سرپر ستار بخش چقدر چپ چپ نگاه کرد اکثر وقتها اگه چیزی رو خوب در بیارم میبرم با دوستانم بخوریم تنهایی اصلا نمی چسبه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده