vahidlb 625 ارسال شده در 1 تیر، 2013 بازنگری طرح تفصیلی کرج سازمان مسکن و شهرسازی استان تهران مهندسین مشاور باوند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقشه های مربوطه در ادامه این پست به پیوست می باشد. 3
mahdiyeh22 12 ارسال شده در 11 خرداد، 2015 برای دانلود باید چکار کنم..........آخه فقط باز میشه نمیشه سیوی ازش داشته باشم 2
faaarnaz 5345 ارسال شده در 11 خرداد، 2015 برای دانلود باید چکار کنم..........آخه فقط باز میشه نمیشه سیوی ازش داشته باشم عزیزم چک کردم مشکل دانلود نداشت راست کلیک کنین گزینه save image as رو بزنین 2
f_fatahie 10 ارسال شده در 27 مرداد، 2019 سلام . چطور طرح تفصیلی کرج را دانلود کنم ؟ باید خریداری بشه؟
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 27 مرداد، 2019 در ۱ ساعت قبل، f_fatahie گفته است : سلام . چطور طرح تفصیلی کرج را دانلود کنم ؟ باید خریداری بشه؟ طرح تفصیلی فقط همین ضوابطش موجوده که از لینک داده شده می تونید دانلودش کنید.
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 مرداد، 2019 در 4 ساعت قبل، f_fatahie گفته است : ممکنه لینک را ارسال کنید؟ پیدا نکردم تو همون پست اول لینک رو گذاشته که. اینه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ارسال های توصیه شده