آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ مانی نماینده نیستاااااااااا اســـــــــــــتاده. رو بچه ی مردم اسم نزار خواهر :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ رو بچه ی مردم اسم نزار خواهر :icon_razz: بهت می گم عقبی بهت بر می خوره فاطمه نگران نباش هرچه از دوست رسد نکوست 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ بهت می گم عقبی بهت بر می خوره فاطمه نگران نباش هرچه از دوست رسد نکوست من آخر سر میام جم بندی کنم جوگیر نشو 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ من آخر سر میام جم بندی کنم جوگیر نشو فاطمه اگر بخواهی در دیروز بمانی به فردا نمی رسی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ فاطمه اگر بخواهی در دیروز بمانی به فردا نمی رسی بابا من که نمیتونم همیشه نت باشم که برنامه رو بدین بوقتش میام 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ حفظ کردن با کدینگ خیلی موثره اگه کسی میتونه آموزش بده با کدینگ حفظ کنیم 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ حفظ کردن با کدینگ خیلی موثره اگه کسی میتونه آموزش بده با کدینگ حفظ کنیم اتفاقا یک نفر گفت با کدینگ کار کرده.ولی کی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ منم میام ولی از الان بگم تو یادگیری زبان یه کم بازیگوشم 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ منم میامولی از الان بگم تو یادگیری زبان یه کم بازیگوشم ایشالا با کمک هم درستش میکنیم. 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ اتفاقا یک نفر گفت با کدینگ کار کرده.ولی کی بود؟ باور کن من نبودم 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام به همه از امروز دیگه شروع به حفظ کردن لغات میکنیم. روال کارمون هم اینجوریه که روزی 4 تالغت رو حفظ میکنیم. بعد از 3 روز یه درس تموم میشه.و روز چهارم هم تمرینا رو حل میکنیم . و بعد میریم سراغ درس بعدی برنامه امروز حفظ لغات یک تا چهار درس اول موفق باشین 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ ایجاننننننننننننننننننن مرسی فرنوشم :hapydancsmil: فقط بهتر نبود یه تا پیک جدا میزدی واسه درس و تمرین که دیگه غیر درس هیچ اسپمی هم توش نبود ؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ ایجاننننننننننننننننننن مرسی فرنوشم :hapydancsmil:فقط بهتر نبود یه تا پیک جدا میزدی واسه درس و تمرین که دیگه غیر درس هیچ اسپمی هم توش نبود ؟ خواهش میکنم فاطمه ی مهربونم. گفتم اول با مدیر تالار هماهنگ کنم. 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ خواهش میکنم فاطمه ی مهربونم. گفتم اول با مدیر تالار هماهنگ کنم. فاطمه جان شما اگه پست ندی مطمئن باش هیجکی اسپم نمی زنه بعدش می تونی 4 تا کلمه تو روز یادبگیری ؟ 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ فاطمه جان شما اگه پست ندی مطمئن باش هیجکی اسپم نمی زنه بعدش می تونی 4 تا کلمه تو روز یادبگیری ؟ فاطمه من جا تو بودما 1 بلایی سر این مانی می آوردم منم برم حفظ کنم:th_running1: زبان خودمم هست :icon_pf (34):20 روزه میخوام 1 درسو بخونم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ فاطمه جان شما اگه پست ندی مطمئن باش هیجکی اسپم نمی زنه بعدش می تونی 4 تا کلمه تو روز یادبگیری ؟ بله که میتونه. مانی فکر کنم دلت کتک میخواد. 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ بله که میتونه. مانی فکر کنم دلت کتک میخواد. استاد تنبیهش کن . هر چی هیچی نمیگم بدتر میشه :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ خوب موقعی رسیدم پس ممنون بابت ایده جالبت فقط فرنوش جان تو صفحه اول حداقل پستتو ویرایش کن بزن تصمیم نهایی رو که همون حفظ کردن 4تا لغت درروزه که بقیه مثل بنده 18 صفحه نخونن اد همون صفحه 18 بفهمن چی به چی بوده 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ خوب موقعی رسیدم پسممنون بابت ایده جالبت فقط فرنوش جان تو صفحه اول حداقل پستتو ویرایش کن بزن تصمیم نهایی رو که همون حفظ کردن 4تا لغت درروزه که بقیه مثل بنده 18 صفحه نخونن اد همون صفحه 18 بفهمن چی به چی بوده خواهش میکنم. نیاز به ویرایش نیست. قراره با مدیر تالار صحبت کنم که یه تاپیک جداگانه برای یادگیری و برنامه هامون داشته باشیم. به قول بچه ها اینجا هم میشه حیاط مون. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده