mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ قایم ؟؟؟ !!! :elivg5ddfqdy8k5mocf اسپم نکن اقا ........ اسپم نکن :w420: اوه کی داره به من میگه اینجارو قبول دارم ما شاگرد شمام نیستیم فاطمه جان (اسپم ) 4 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ منم امروز رفتم سی دی آموزشی 504 واژه رو خریدم 4 لینک به دیدگاه
khiyal21 1913 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ جالبه مانی داره حرف میزنه من هروقت دیدم وقت شعر گفته 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ جالبه مانی داره حرف میزنه من هروقت دیدم وقت شعر گفته دلیل سرگیجه هام چرخش کره زمین نیس چرخش ۱۸۰ درجه ایه آدماس!! 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ خب متد کار چجوریه؟ به نظرم بهتره با هم گفتمان انگلیسی داشته باشیم و این لغات رو تو همون جمله ها استفاده کنیم نظر دوستان؟ 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ خب متد کار چجوریه؟به نظرم بهتره با هم گفتمان انگلیسی داشته باشیم و این لغات رو تو همون جمله ها استفاده کنیم نظر دوستان؟ اینم خیلی خوبه من موافقم 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ خب متد کار چجوریه؟به نظرم بهتره با هم گفتمان انگلیسی داشته باشیم و این لغات رو تو همون جمله ها استفاده کنیم نظر دوستان؟ منم با این گفتمان موافقم. میتونیم یه تاپیک دیگه بزنیم. یه موضوع رو مشخص کنیم بعد راجع بهش حرف بزنیم.اینجوری جذابتر میشه . 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ منم امروز رفتم سی دی آموزشی 504 واژه رو خریدم آورین آورین. 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ اخ جون زبان:gnugghender: من از بدو تولدم عاشق زبان بودم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ نمی دونم هرچی دارم فکر می کنم چیزی به ذهنم نمی رسه ولی به عنوان نماینده کلاس یه ضربدر جلوی اسمت می ذارم یه کارت زرد گرفتی چلا؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تازه کی تو رو نماینده کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ چلا؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3تازه کی تو رو نماینده کرد؟ مانی نماینده نیستاااااااااا اســـــــــــــتاده. 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ مانی نماینده نیستاااااااااا اســـــــــــــتاده. پس اگه استاده چرا اومده 504 یاد بگیره؟ 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ راستی کی مبصره؟ بگین تا حالشو جا بیارم یادمه وقتی ابتدایی بودم اگه مبصر باهام لج میکرد انقد جیغ میزدم و شلوغ میکردم تا کلاسی که اون مبصرشه منظم و ساکت نباشه خانم یا اقای مبصر با من لج نکن تا شلوغ نکنم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ پس اگه استاده چرا اومده 504 یاد بگیره؟ اومده مرور کنه. لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ اومده مرور کنه. پس منم که اومدم مرور کنم استادم فکر کنم تا شب همه استاد شناخته بشن 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ چلا؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3تازه کی تو رو نماینده کرد؟ برای اینکه زورم بهت نمی رسه بهت کارت زرد دادم منو ( فرنوش خانم استاد )نماینده کرد 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ راستی کی مبصره؟ بگین تا حالشو جا بیارم یادمه وقتی ابتدایی بودم اگه مبصر باهام لج میکرد انقد جیغ میزدم و شلوغ میکردم تا کلاسی که اون مبصرشه منظم و ساکت نباشه خانم یا اقای مبصر با من لج نکن تا شلوغ نکنم با اجازه تون من مبصرم امری داشتید 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ پس منم که اومدم مرور کنم استادم فکر کنم تا شب همه استاد شناخته بشن خانم مهندس منم اومدم یاد بگیرم 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ برای اینکه زورم بهت نمی رسه بهت کارت زرد دادم منو ( فرنوش خانم استاد )نماینده کرد بالخره تو نماینده شدی یا استاد؟ منم رئیس بزرگم. 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ با اجازه تون من مبصرم امری داشتید اووه به قول هومن برق نورد با اون صداش: "چه مودب"! عرضی نیس اقا مبصر فقط هوای منو داشته باشین:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده