Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ به نظر من 12 تا لغت 4 تا خیلیییییییییی کمه راستی یکی بگه این نرم افزارش چیه؟بدون نرم افزار نمیشه؟از رو همین فلش کارت ها یا کتابش باید دید که نظر بقیه دوستان چیه. از هر کدوم که دوست داری استفاده کن. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ راستی 1 پیشنهاد بدم؟ بفرماییــــــــــــــــــــــــد. 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ نمی دونم احساسم بهم می گه شنبه معلوم می شه من با احساس محترم شما باید یه گفتمان داشته باشم 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ من با احساس محترم شما باید یه گفتمان داشته باشم خوبی انشاالله تو کنکور دکتری قبول شی ............... 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ بفرماییــــــــــــــــــــــــد. من میگم وقتی 1 کلمه یاد گرفتیم.واسش جمله هم بسازیم.و همینجا قرارشون بدیم! اینجوری هم بهتر تو ذهن میمونه.هم اینکه واسه یادگیری گرامرم خوبه 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ من میگم وقتی 1 کلمه یاد گرفتیم.واسش جمله هم بسازیم.و همینجا قرارشون بدیم! اینجوری هم بهتر تو ذهن میمونه.هم اینکه واسه یادگیری گرامرم خوبه پیشنهاد خوبی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ اخه ما یه کلمه رو بلد نیستیم ، اونوقت با چی جمله بسازیم؟ 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ اخه ما یه کلمه رو بلد نیستیم ، اونوقت با چی جمله بسازیم؟ شما با مانی جمله بساز .............. 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ من کتابشو از اینترنت دانلود کردم همین کافیه یانه؟مرسی 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ شما با مانی جمله بساز .............. mani is my good friend 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ من کتابشو از اینترنت دانلود کردم همین کافیه یانه؟مرسی اره کافیه ................البته نظر منه شاگرد تنبل کلاس ببین استاد( فرنوش) چی می گه 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ اره کافیه ................البته نظر منه شاگرد تنبل کلاس ببین استاد( فرنوش) چی می گه شما که خودت درسخونی معلومه 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ اخه ما یه کلمه رو بلد نیستیم ، اونوقت با چی جمله بسازیم؟ وا خب قراره یاد بگبریم دیگه. ما کلاس زبان هم که میریم همینطوره.نزدیک 30 تا کلمه باید جمله بسازیم و حفظ کنیم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ واخب قراره یاد بگبریم دیگه. ما کلاس زبان هم که میریم همینطوره.نزدیک 30 تا کلمه باید جمله بسازیم و حفظ کنیم من کلاس نمیرم که باشه اگه اینجوری بهتر یاد میگیریم قبوله 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ mani is my good friend I wish nothing but the best for you too 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ I wish nothing but the best for you too الان انصافا جمله ی منو با جمله ی خودت مقایسه کن بعد بگو روزی چن کلمه و چن جمله 5 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ I wish nothing but the best for you too I am a window I go to school لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ I am a windowI go to school ------------------------------- بچه ها کاش زودتر شروع کنیم این که روزی جند کلمه باشه به نظرم خیلی مهم نیست، مهم شروع شدنشه. 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ الان انصافا جمله ی منو با جمله ی خودت مقایسه کن بعد بگو روزی چن کلمه و چن جمله Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ I am a windowI go to school خودشم تعجب کرده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده