Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ خو میتونی یکی تازشو بخری...ضرر نمیکنی...من فک کنم 5 یا 6 تومن خریدمش....اصولاً کسانی که به زبان علاقه نشون میدن سطحشون میرسه که حداقل روزی 1 درسش رو تا درس 20 بخونن. باشـــــــــــــــه.اگه بچه ها موافق باشن من مشکلی ندارم. 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ اونقدر هم که داری پیچیده اش می کنید سخت نیست اتفاقا خیلی هم اسون 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ زود شروع کنیم دیگه اره منم منتظرم 9 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ من نرم افزار رو نصب کردم ..موقع اجرا tutorial رو انتخاب کردم ..الان نمیدونم چه جوری باید برم بخش اصلی؟ 7 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها منم هستم شروع کردید به منم خبر بدید ممنون 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ زود شروع کنیم دیگه اره منم منتظرم منم همینطور بچه ها منم هستم شروع کردید به منم خبر بدید ممنون مرسی از همکاریتون. ایشالا از شنبه شروع میکنیم. فقط مشخص کنید که روزی 12 لغت(یعنی یه درس) یا روزی 4 تا لغت حفظ کنیم. 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ من نرم افزار رو نصب کردم ..موقع اجرا tutorial رو انتخاب کردم ..الان نمیدونم چه جوری باید برم بخش اصلی؟ من نصبش نکردم هنوز.نمیدونم 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی از همکاریتون. ایشالا از شنبه شروع میکنیم. فقط مشخص کنید که روزی 12 لغت(یعنی یه درس) یا روزی 4 تا لغت حفظ کنیم. بهتر نیست 4تا لغت شروع کنیم بعد که همه راه افتادن درس به درس پیش بریم 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ منم با 4 تا لغت موافقم چون هم درسای دیگه هم هست هم توی یه جمله کلمات دیگه ای هم هست که شاید اشنا نباشه و حفظش کنیم 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ منم با 4 تا لغت موافقم چون هم درسای دیگه هم هست هم توی یه جمله کلمات دیگه ای هم هست که شاید اشنا نباشه و حفظش کنیم سلام خوبی شما سال 91 فعال تر بودید انگار 92 یکم تنبل شدید خانم شما دوتا دوتا درس بخون 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ سلام خوبی شما سال 91 فعال تر بودید انگار 92 یکم تنبل شدید خانم شما دوتا دوتا درس بخون سلام اخه فاطمه ی من درس میخونه.میخواد ارشد بهترین جا قبول شه. 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ سلام اخه فاطمه ی من درس میخونه.میخواد ارشد بهترین جا قبول شه. من م ارزو می کنم فاطمه به تمام ارزو هاش برسه ولی فرنوش بعید می دونم فاطمه بتونه دوتا کلمه هم تو یه روز یاد بگیره 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ من م ارزو می کنم فاطمه به تمام ارزو هاش برسه ولی فرنوش بعید می دونم فاطمه بتونه دوتا کلمه هم تو یه روز یاد بگیره ایشالا.... چرا؟؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ من م ارزو می کنم فاطمه به تمام ارزو هاش برسه ولی فرنوش بعید می دونم فاطمه بتونه دوتا کلمه هم تو یه روز یاد بگیره جـــــــــــان؟ 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ ایشالا.... چرا؟؟ نمی دونم احساسم بهم می گه شنبه معلوم می شه 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ نمی دونم احساسم بهم می گه شنبه معلوم می شه امیدوارم اینجوری که میگی نباشه. 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ به نظر من 12 تا لغت 4 تا خیلیییییییییی کمه راستی یکی بگه این نرم افزارش چیه؟بدون نرم افزار نمیشه؟از رو همین فلش کارت ها یا کتابش 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده