mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان..منم میخوام شرکت کنم..تا درس بیست خوندممنم بیااااام شمام بیاین:hapydancsmil: پس جواب آزمونو بذارین 3 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ شما که جواب ازمونو دادی هی وای من جوابا لو رف که خو شما تقلب نکن خودت جواب بده 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ هی وای من جوابا لو رف که خو شما تقلب نکن خودت جواب بده ایرانی باشی تقلب نکنی:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ ایرانی باشی تقلب نکنی:gnugghender: :evilsmile: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ شما که جواب ازمونو دادی یه جورایی آره. بخاطر اینه که برنامه روزانه مشخص باشه. 4 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ الان شما کجا رسیدین؟ بنظرتون چند روز طول می کشه برسم بهتون؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ الان شما کجا رسیدین؟ بنظرتون چند روز طول می کشه برسم بهتون؟ سلام.چرا نرسی. شروع کن و خودت ادامه بده. 3 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ باشه فرنوش جون.شما صفحه چندین الان؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ باشه فرنوش جون.شما صفحه چندین الان؟ از بچه ها خبر ندارم.:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ خدا را چه ديدی ؟! شايد دوام آوردم ... هر تمام شدنی كه مرگ نيست گاهی می توان كنارِ يك پنجره ... سيگار به دست و منتظر « پوسيد »... 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ خدا را چه ديدی ؟! شايد دوام آوردم ... هر تمام شدنی كه مرگ نيست گاهی می توان كنارِ يك پنجره ... سيگار به دست و منتظر « پوسيد »... این شعره تو کدوم یکی از درسای 504 واژه انگلیسیه ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ این شعره تو کدوم یکی از درسای 504 واژه انگلیسیه ؟؟؟ تو نسخه Extended هستش 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ تو نسخه Extended هستش واسه من قدیمیه گویا نداره 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ 36 صفحه حرف زدین فقط 2 درس خوندین تازه شعرم تنگش میزارین هدفت چی بوده مانی اسپم ؟ 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ این شعره تو کدوم یکی از درسای 504 واژه انگلیسیه ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ والا جای 2 تا لغت خوندن شعر فارسی میزارن لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ والا جای 2 تا لغت خوندن شعر فارسی میزارن سلام کاملا حق باشماست خانم بدری اجازه بدید با استارتر هماهنگ کنم بقیه درس رو جلو می بریم والله چه معنی داره شعر باشه جای درس زبان 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده